Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Pogba mist WK-kwalificatiewedstrijden

Overig
10 november 2021
0

De Fransman van Manchester United zal deze interlandbreak officieel niet deelnemen aan de WK-kwalificatiewedstrijden van Frankrijk. Hij is geschorst voor twee Premier League-wedstrijden en zal niet spelen met Frankrijk, tegen Kazachstan en Finland deze maand. Dit is te wijten aan de blessure die hij opliep aan zijn dijbeen tijdens de training. De Franse officials melden dat Pogba het "slachtoffer is van een blessure aan de quadriceps van zijn rechter been". United zal hopen dat Pogba's blessure niet te zwaar is, omdat ze zich niet kunnen veroorloven om meer belangrijke spelers te verliezen onder het management van Ole Solskjaer. 

Over zijn contract wat deze zomer afloopt, verklaarde de 28-jarige Franse middenvelder dat hij onder één voorwaarde bereid is om een nieuw contract bij Manchester United te tekenen. De voorwaarde is dat hij de best verdienende speler in de Premier League wordt. Op dit moment is dat superster Cristiano Ronaldo, met een salaris van 500.000 pond per week. Dit kan echter een beetje moeilijk worden, omdat Pogba in het huidige seizoen een aantal wedstrijden heeft gemist door blessures en een rode kaart, die ervoor zorgde dat hij de wedstrijd tegen Liverpool miste, wat uiteindelijk resulteerde in een verwoestend verlies van 5-0.  Zal Manchester United akkoord gaan met deze deal of zal Paul Pogba deze zomer geen contract meer hebben waardoor hij deze zomer transfervrij naar een andere club kan?