Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wanneer begint de eredivisie?

Wanneer begint de eredivisie?

Overig
4 July 2022
2

Start Eredivisie

De Nations League is nog maar net achter de rug en de meeste Eredivisie ploegen hebben hun eerste training van het seizoen er al weer opzitten! De zomervakantie duurt voor voetballers niet lang, want de Eredivisie gaat over niet al te veel dagen al weer van start!

De kalender voor het seizoen 2022/2023 is bekend en in het weekend van 5 tot en met 7 augustus zal het nieuwe seizoen dan echt weer losbarsten. Na een jaar afwezigheid is FC Emmen weer actief op het hoogste niveau. Ook FC Volendam en Excelsior hebben hun plek in de Eredivisie verdiend. 

Start Eredivisie

Omdat de start van de competitie in de zomer valt, zijn veel supporters nog op vakantie. Heb jij je vakantie nog niet geboekt? Houd dan in ieder geval rekening met de start van het Eredivisie seizoen!

Johan Cruijff Schaal

Voor Ajax en PSV start het seizoen gelijk met de strijd om de Johan Cruijff schaal. Op 30 juli om 20:00 klinkt het startsein in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. In 2021 ging PSV nog met de prijs naar huis en in 2020 werd het duel niet gespeeld vanwege het coronavirus.

Lange winterstop door WK voetbal

Na ruim 3 maanden voetballen, kennen we dit jaar een uiterst vroege winterstop. Dit heeft natuurlijk te maken met het WK voetbal in Qatar dat begint op 21 november. De laatste wedstrijd voor de winterstop zal in het weekend van 11-13 november gespeeld worden. De Eredivisie start pas weer op 6 januari.

Altijd op de hoogte blijven van het WK? Houd dan onze WK pagina in de gate. Hier vind je alles over het wedden op het WK 2022 in Qatar. Je kunt je hier binnenkort ook al inschrijven voor de leukste WK poule van Nederland!