Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Bookmakers: Oranje op weg naar EK 2020

Sportsbook
5 September 2019
0

Hoewel Nederland er vooralsnog weinig florisant voor staat, hebben de bookmakers vertrouwen in een goede afloop, als het gaat om het behalen van de tweede plek. Deze plek geeft namelijk recht op een ticket voor het EK in 2020, wat onder andere in Nederland wordt georganiseerd. Toch is de situatie niet zo positief, zoals de bookmakers op dit moment doen vermoeden. 

Wanneer we kijken naar het behalen van de eerste twee plekken, zijn Duitsland en Nederland de absolute favorieten. Zo krijg je voor rechtstreekse kwalificatie van de Duitsers een odd van 1.01 geboden, waar die van Nederland maar een klein beetje hoger ligt: 1.05. Noord-Ierland is de belangrijkste concurrent, hoewel de odd voor hen met 7.00 een behoorlijk hoger is gezet. Andere belagers, Wit-Rusland en Estland, hoeven niet op een stunt te rekenen. De odd voor een kwalificatie staat op 501.00.

Het zit hem met name in de odd voor Noord-Ierland. Bondscoach Michael O'Neill zag zijn ploeg de eerste vier wedstrijden winnen en staat met twaalf punten aan kop in groep C. Duitsland won de drie gespeelde wedstrijden en staat op een tweede plek. Oranje speelde vooralsnog aanzienlijk minder wedstrijden en pakte drie punten uit twee duels. Op papier een achterstand van negen punten. Nederland gaat de komende week op bezoek in Duitsland en Estland, waar eigenlijk zes punten behaald moeten worden. Lukt dit niet, dan worden de wedstrijden tegen Noord-Ierland meer dan interessant. Een wedstrijd in en tegen Duitsland is simpelweg geen 'abc-tje'. 

Bondscoach Ronald Koeman kan zich tevreden stellen als het gaat om de Nations League. Door de goede resultaten heeft Oranje een vangnet, op het moment dat kwalificatie niet verloopt zoals men aanvankelijk had gehoopt. Spannend wordt het waarschijnlijk wel, met een tweetal ontmoetingen met Noord-Ierland, die meer dan interessant kunnen worden. Hoewel analyserend Nederland enigszins sceptisch is, kunnen Koeman en zijn mannen in ieder geval rekenen op de steun van de bookmakers. 

Afbeelding: Pro Shots ©