Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Verstappen als absolute underdog van start

Sportsbook
11 maart 2019
0

Doordat Max Verstappen voor een enorme boost heeft gezorgd, zitten de Formule 1 fans als nooit tevoren knarsetandend te wachten op het eerste startsein. Komend weekend is het eindelijk zover en ronken de motoren voor het eerst dit seizoen. Het circuit in Melbourne is het eerste strijdtoneel van het komende formule 1 seizoen. Vuurwerk gegarandeerd!

Hoewel een ieder in Nederland anders hoopt, lijkt de strijd dit jaar weer tussen Sebastian Vettel en Lewis Hamilton te gaan. Verstappen rammelt nadrukkelijk aan de poort, maar lijkt vooralsnog deze tweede grootheden voor te moeten laten gaan. Verstappen zag Red Bull afscheid nemen van de Renault en schoof Honda naar voren als nieuwe leverancier. Het huwelijk met Renault verliep niet altijd even vlekkeloos, waardoor de volgers sceptisch zijn over de nieuwe samenwerking.

Dit was overigens niet de enige grote verandering voor de jonge Nederlandse coureur. Ook ploegmaat Daniel Ricciardo trok de Red Bull-deur achter zich dicht. Red Bull presenteerde Pierre Gasly als vervanger. De kritieken op deze jonge Fransman zijn niet mals en dus is het afwachten in hoeverre Verstappen wat aan zijn compagnon gaat hebben.

De bookmakers zien in ieder geval in Hamilton de grote favoriet voor de eindzege. Een nieuw kampioenschap van de Brit levert je twee keer je inzet op. Vettel zit hem echter op de hielen. Wint de Duitser dit Formule 1 seizoen, dan krijg je 2.25 keer je inzet. Verstappen kan je negen keer je inzet bezorgen. Charles Leclerc completeert dit kwartet, zijn overwinning is 5.5 keer je inzet waard.

De algehele voorbeschouwing op het nieuwe seizoen lezen? Check hem hier en praat direct mee over dit spannende seizoen!

Geen kennis van de sport, maar wel interesse om te wedden op ronkende motoren en Max Verstappen? Check dan dit artikel!