Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Australië (Vrouwen) - Frankrijk (Vrouwen) (14 July 2023)

Voorbeschouwing: Australië (Vrouwen) - Frankrijk (Vrouwen) (WERELD: Internationaal vriendschappelijk vrouwen)

Overzicht: Australië (Vrouwen) - Frankrijk (Vrouwen)

Op July 14 2023 gaat Australië (Vrouwen) in onbekend de strijd aan met Frankrijk (Vrouwen). De wedstrijd wordt afgetrapt om 12:00 en wordt gespeeld in de Vriendschappelijke wedstrijden (vrouwen).

Van de laatste 5 onderlinge duels, heeft Australië (Vrouwen) er {{numberOfWinsAgainst}} tegen Frankrijk (Vrouwen) gewonnen. Daarnaast heeft de thuisploeg Australië (Vrouwen) van de laatste 5 competitiewedstrijden er 4 gewonnen. Door deze vorm staan ze op een undefinede plaats in de Vriendschappelijke wedstrijden (vrouwen) terwijl Frankrijk (Vrouwen) op de undefinede plaats staat.

Bookmakers geven een odd van undefined voor winst van de thuisploeg. Geef jij de uitspelende ploeg beter kansen? De hoogst genoteerde quotering is undefined voor winst van Frankrijk (Vrouwen). Voor een gelijkspel geven bookmakers een odd van undefined.

 

Ontvang een notificatie als deze voorbeschouwing beschikbaar is

Gratis wedtips & voorspellingen

Er bestaan nog geen community voorspellingen & wedtips voor deze wedstrijd. Weet jij wat de uitslag gaat worden? Maak gratis een account en plaats een wedtip. Daarmee doe je ook mee om mooie prijzen in onze tipcompetitie