Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Het ROI systeem bij de tips competitie onder de loep

Ik ben al enige tijd de huidige tipscompetitie aan het doorzoeken, omdat er volgens mijn mening en gevoel een aantal zaken waren die niet goed konden. Mijn enigste betrachting was om de beste tipgever hier te kunnen ontdekken en niet zoals nu vaak het geval is dat er lucky betters zijn die één grote odd hoog spelen en binnen halen en de rest dan laag spelen.Meestal halen die lucky betters een ROI die nog steeds rond de 150% liggen.
Vooral het feit dat ik reeds 35 tips had gespeeld en alsnog 5 tips speelde aan odd rond de 1.7 en er vier van de vijf juist had en toch mijn ROI zag dalen deed mijn wenkbrauwen fronsen.Maar het lijkt normaal te zijn als je gewoon iemand zijne ROI berekend puur op de winst die gemaakt word.
Na dagen van bekijken hoe dit kon en waarom, kwam ik tot een conclusie en een berekeningsysteem dat mij eerlijker leek om iemand op zijn sterkte van zijn tips te kunnen berekenen. Tot mijn grote verrassing leidde dit tot toch wel grote verschillen in sommige hunne ROI en werden er toch verschuivingen in de rangschikkingen waargenomen waar ik tenminste van verschoot. Ik kwam uit op verschillen in de ROI van 0% tot 37%!!!!
Om iemand zijn sterkte van de tips te berekenen moet je ook rekening houden met het % juiste tips en de gemiddelde odd van alle tips die geplaatst zijn en iedereen met dezelfde inzet laten spelen. Dan krijg ik dus een heel ander getal om iemand zijn sterkte te meten met zijn tips.
Formule= %juiste tips x de gemiddelde odd van alle tips.
Als ik dit bereken naar de huidige stand van de tipscompetitie, dan krijg ik het volgende:
1/leonardo 70%juist x gemiddelde odd 2.02= 141,4 nu ROI 138,55%
2/sandy 51,4% juist x odd 2.7= 138 nu ROI 126,22%
3/mistertimoh 60% juist x odd 2.06=123,6 nu ROI 160,93%
4/nividenko 50% juist x odd 2.43= 121,5 nu ROI 147,39%
5/basegod 50% juist x odd 2.21= 110,5 nu ROI 112,03%
Zoals iedereen kan zien geeft dit een heel ander beeld over de sterkte van iemand zijn tips. Waar ligt hier het verschil dan zie ik iedereen denken?? Je meet dus eigenlijk iemand zijn betrouwbaarheid uit met zijn % geslaagde tips en de hoogte van zijn gespeelde odds.
Voor de mensen van VW vind ik dit toch wel eens de moeite waard om naar te kijken. Je mag iemand zijn ROI berekenen zoals jullie nu doen door zuiver naar de winst die iemand maakt te kijken.De meeste sportweddenschappen site's doen dit trouwens.Daar is dus niet echt iets mis mee,maar het geeft in mijn ogen een vertekend beeld van iemand zijn tips.
Ik ben dus gewoon op zoek naar de waarde van iemand zijn tips en de slaagkansen van die tips.Tenslotte lijkt mij dat belangrijker dan zuiver naar de ROI te meten, omdat die afhankelijk is van de inzet die gespeeld word en die is voor iedereen verschillend.
Voor alle duidelijkheid, het is mijzelf niet te doen om één van de geldprijzen die verbonden zijn aan het huidige tipsysteem, want die mag VW (mits ik in de prijzen zou vallen)aan een andere actie toevoegen of uitdelen onder de leden.
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar leonardo1965
Country flagleonardo1965
20-01-2012 12:08 in Acties en spellen
70 reacties
Dus je hebt een ROI van 127. So what? Dat zegt inderdaad niet veel.
Ik denk dat aantal gespeelde tips, inzet, slagingspercentage en gemiddelde odds zéker wat toevoegen. Ik hou die zaken voor mezelf ook bij in Excel en op lange termijn krijg je een steeds genuanceerder beeld van je ROI. Ook baal ik er altijd flink van als ik bijv. 10 kleine bets win van 5 euro en 1 grote van 50 verlies, waardoor je ROI 'naakt' (100%) wel klopt, maar gevoelsmatig toch genuanceerder lijkt te liggen. En dan heb ik het nog niet over de odds: een mooie ROI opbouwen met odds tussen de 1.30 en 1.70 is een ander verhaal dan odds tussen de 2.20 en 2.60.
0
0
0 likes
"I drink your milkshake! I DRINK IT UP!"
Heel correct Leonardo ! Heeft inderdaad een veel beter beeld :d !
0
0
0 likes
Opzich heb je een goed punt. Alleen vergeet je een belangrijk aspect. Mensen wedden om zo veel mogelijk winst te maken, en niet om zoveel mogelijk tips goed te hebben. Zo is het natuurlijk mogelijk om op wedstrijden met veel risico te zetten en het merendeel daarvan fout hebben, maar evengoed winst genereren doordat de odds voor die weddenschappen een stuk hoger liggen. Zo'n persoon met die tactiek zou met jou berekening dan een lager percentage scoren dan iemand die bijvoorbeeld op odds van rond de 1.7 zet en veel meer bets goed heeft. Terwijl dat niet direct betekent dat diegene ook meer winst behaald. Vandaar de ROI ten opzichte van de betrouwbaarheid van de tips.
Dit geldt dan natuurlijk alleen voor het spelen in het echt, en niet voor de tipcompetitie op VW. Alleen ben ik voor de tipcompetitie bang dat mensen dan bijvoorbeeld 3 tips van een odd van laten we zeggen 1.05 pakken, en die vervolgens alle drie goed hebben. En om het dan te compenseren een zware underdog met een odd van 10 ofzo pakken. Die dan vervolgens fout hebben (met een beetje geluk nog goed ook), maar wel een gemiddelde odd overhouden van 3.3 ongeveer. Volgens dit voorbeeld heb je aan het eind van de rit dan een percentage van goede tips ongeveer 75%, en een ROI van 3.3 x 75= 247,5. Je betrouwbaarheid van je tips is dan wel gigantisch, maar je hebt ook een enorme verlies gemaakt. Deze manier van berekenen kan daarom ook een scheef beeld geven, en omdat het uiteindelijk om winst draait kun je volgens mij beter bij de oude vertrouwde berekening blijven.
0
0
0 likes
Thank you Basedgod
Daar heeft Basedgod inderdaad ook een heel goed punt !
0
0
0 likes
Wel basedgod,je hebt daar een punt voor de tipscompetitie hier.Maar ik zou die regel van 35tips per maand al niet veranderen hoor.Omdat je dan een veel duidelijker beeld krijgt.Die krijg je inderdaad niet met maar slechts 4 tips te spelen.
Ten tweede als je goed hebt opgelet scoort sandy met 51,4% juiste tips lager dan de juiste tips van Leonardo en mistertimoh,maar komt door zijn hoge gemiddelde odd toch boven mistermoh te staan.Dus die bewering klopt niet die je stelt.
Dat iedereen uiteindelijk speelt om winst te maken is een feit,alleen is de parameter hoe je de beste en betrouwbaarste tips eruit neemt verschillend.Je moet elke tip op zijn waarde kunnen beoordelen en niet afhankelijk laten zijn van zijn inzet.Die bepaald namelijk ieder voor zichzelf.
0
0
0 likes
leonardo1965:
Wel basedgod,je hebt daar een punt voor de tipscompetitie hier.Maar ik zou die regel van 35tips per maand al niet veranderen hoor.Omdat je dan een veel duidelijker beeld krijgt.Die krijg je inderdaad niet met maar slechts 4 tips te spelen.

Volgens mij snap je m'n punt niet helemaal. Ik laat met die 4 tips gewoon zien hoe je ongeveer een percentage van rond de 75% kan halen maar met een hoge odd gemiddelde. Als je negen keer 4 van dat soort tips zet kom je op 36 tips met ongeveer die statistieken.
leonardo1965:
Ten tweede als je goed hebt opgelet scoort sandy met 51,4% juiste tips lager dan de juiste tips van Leonardo en mistertimoh,maar komt door zijn hoge gemiddelde odd toch boven mistermoh te staan.Dus die bewering klopt niet die je stelt.

Dat is toch juist wat ik zei in m'n eerste alinea? Dat iemand met hogere odds en meer foute tips evengoed meer winst kan maken dan iemand die meer goede tips met lagere odd heeft?
PLus ik stelde geen bewering, ik zei dat het mogelijk was dat die situatie zich kon voordoen. Niet dat het altijd zo is, want dat ligt natuurlijk puur aan de odds en het percentage goede tips.
0
0
0 likes
Thank you Basedgod
oke,je hebt daar gelijk in basegod.Je kan het dus manipuleren.Dat heb je best goed gezien dan.Dus is ook weer een minpunt van dat systeem.
Maar volgens mij kan je dat gemakkelijk oplossen door zowel het ROI systeem toe te passen in combi met mijn systeem.
In jou vb met die 1.05 odd geeft dat: in het ROI systeem 78,75% en met mijn systeem 247,5.
Maakt voor mij dan één ding duidelijk dat er duidelijk gemanipuleerd word.
Ik ben er echt van overtuigd dat beide cijfers hun nut hebben en je zo als better veel kan zien

0
0
0 likes
ROI= Return On Investment
enough said
0
0
0 likes
It's not gambling if you always win
datel13:
ROI= Return On Investment
enough said

²
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators