Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Smarkets betting exchange, de tegenhanger van Betfair?

Mensen!!

Ik kwam laatst deze bookmaker https://smarkets.com/ tegen en ik ben eigenlijk benieuwd of iemand hier al bij speelt of ooit van de bookie heeft gehoord?

Ik las dat ze op dezelfde manier als betfair werken alleen dan geen 5% maar 2% commissie heffen (y)
Misschien wel interessant :p
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar jason
Country flagjason in 19-04-2012 17:20 Bookmakers
in 19-04-2012 17:20 Bookmakers
34 reacties
Ik heb geen ervaring met Smarkets, ik ben het nog niet eerder tegengekomen. Ik kan je dus niet helpen aan meer informatie. Iemand anders?
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
jason:
Mensen!!

Ik kwam laatst deze bookmaker tegen https://smarkets.com/ en ik ben eigenlijk benieuwd of iemand hier al bij speelt of ooit van de bookie heeft gehoord?

Ik las dat ze op dezelfde manier als betfair werken alleen dan geen 5% maar 2% commissie heffen (y)
Misschien wel interessant :p


Ik had er nog nooit van gehoord, Jason!

Maar 2% klinkt goed! Dit kan inderdaad wel eens een geduchte concurrent voor Betfair gaan worden. Ik ben even de live chat ingedoken om het een en ander te checken. Ze accepteren Nederlandse klanten, maar bieden op dit moment geen welkomstbonus. Men vond de 2% commissie attractief genoeg.

Nadeel is natuurlijk dat je afhankelijk bent van andere punters. Deze bookmaker is nog redelijk onbekend, waardoor er enkel in de grotere competities (Champions League, Premiership, etc.) voldoende liquiditeit is. Maar ik ga 'm zeker in de gaten houden! Bedankt voor het melden! :)
0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
De grootste concurrent voor betfair is op dit moment toch wel betdaq, http://www.betdaq.com/
Nouja, in hoeverre je over concurrentie kan praten. Betfair heeft gewoon een dikke monopolie positie, daarom komen ze ook weg met hun veel te hoge 5% commisie :P
0 Vind ik leuk's
Smarket is aan de weg aan het timmeren, maar wat mij betreft nog te weinig mensen die er wedden en een dramatische lay out, ziet er wat mij betreft veel te kinderlijk uit
0 Vind ik leuk's
It's not gambling if you always win
Het probleem is dat iedereen zegt dat er te weinig mensen wedden. Als iedereen nou daar gaat wedden in plaats van de aap uit de boom te kijken dan komt het vanzelf wel goed :d (a)
Ik had er ook nog niet van gehoord. De commissie is zeker een pluspunt! ik zal eens kijken
0 Vind ik leuk's
vivoex:
De grootste concurrent voor betfair is op dit moment toch wel betdaq, https://www.voetbalwedden.net/odds' target='_blank' rel='follow'>odds (of lage, in het geval van een lay) en uiteraard zo min mogelijk commissie betalen. Hoe een website er verder uitziet vind ik niet zo van belang. Heb je de sites van Betsson en Nordicbet al eens bekeken? Die zien er ook niet super gelikt uit, hoor. Maar als zij de hoogste odd aanbieden plaats ik mijn bet daar.
1 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
wat houd die commissie in?
snap er niks van, kan iemand me dat uitleggen?
0 Vind ik leuk's
Mij volgen is nutteloos, make your Own choice
daan17:
wat houd die commissie in?
snap er niks van, kan iemand me dat uitleggen?


Dat is het percentage dat je moet afstaan aan Betfair (of in dit geval Smarkets) als je wint. Bij die bookmakers speel je immers niet tegen de bookmakers, maar tegen andere punters. De bookmaker wil echter zelf ook wel wat overhouden voor haar service. ;)

Check anders even de handleiding:

https://www.voetbalwedden.net/forum/bookmakers-111/betfair-handleiding-voor-beginners


Bericht gewijzigd door wedden op Tue 18 May 2021, 12:02
0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
Grappig om te horen dat nog bijna niemand het kent.
Ik zat net even een aantal quotes te bekijken en die waren bijna allemaal even hoog als betfair, waardoor je door de 2% commissie meer winst kan maken bij Smarkets!!
Ik ga denk ik morgen even een account aanmaken en wat bets voor dit weekend plaatsen!
0 Vind ik leuk's
Nog nooit van gehoord...
Wat voor bonus geven ze?
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators