Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

William Hill sluit spelers uit

De laatste week wordt het topic van ''Dasje wedtips'' gekaapt door een WH discussie. Bij diverse spelers van het forum heeft WH maatregelen genomen. Ze kunnen geen sportbetting meer doen.


Het is onduidelijk of dit nu komt door wetgeving, vanwege het feit dat we Nederlanders zijn, of door de manier van storten. Ook schrijft WH soms dat dit een tijdelijke maatregel is en dat er na een periode van monitoring misschien weer andere regels zullen gelden.


Dit is de link naar het topic

https://www.voetbalwedden.net/forum/leden-topics-107/wedtips-van-dasjem-5316


Het lijkt anders dan het limiteren van spelers die consistent winstgevend zijn.

4 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar caantjes
Country flagcaantjes in 17-01-2021 09:03 Bookmakers
in 17-01-2021 09:03 Bookmakers
45 reacties

Ik heb geen enkel probleem met WH, zelfs na consequent value pakken en duizenden en duizenden winst te staan en zowel mijn deposit als withdrawal methods zijn Skrill of Netteller. Ik denk dat dit te maken heeft met het bestaan van jouw account, ik heb mijn WH-account al super lang en heb hier ook veel verlies mee gemaakt en dan weer winst en dan weer verlies en dat cirkel ging door tot ik er meer verstand van kreeg. Ik heb bijvoorbeeld net een nieuw BetFair account gemaakt en ik ben na slechts 3 dagen al gelimiteerd, heb maar 150 winst, maar ik pak wel constant value terwijl ik mensen ken die zonder probleem op BetFair gokken en die hebben hetzelfde als wat ik heb bij WH.

3 Vind ik leuk's

Heb ook geen problemen met WH

0 Vind ik leuk's

Geen problemen met betten en storten, wel met uitbetalen. Moet iedere keer de chat in en dat wordt het wel weer gefixed, maar de keer erop zijn de uitbetaalmethodes weer verdwenen.

0 Vind ik leuk's

Waar we wel rekening mee moeten houden is dat 1 maart de bookies toekenning zullen kunnenn krijgen , althans dat is het schema nog steeds , 1 september zou het dan ingaan dus vanaf 1 maart kan er dus al iets veranderen bij degene .....hoeft niet natuurlijk....unibet bij mij momenteel nog alles als vanouds ..

1 Vind ik leuk's


Ik heb de link naar het andere topic er in geplakt. Dat is handiger.

Merk op dat het niet het limiteren is van de bedragen die je kunt zetten, maar het (in mijn geval) gewoon uitzetten van de optie sportbetten.

0 Vind ik leuk's
KK-AA-KK

Hou er wel rekening mee dat Bookies een langere periode geen Nederlands op het platform mogen spelen/registeren. Dus ik denk dat WH / Unibet en enkele andere groten nog niet direct overstag zullen gaan. Tevens verbaasd mij gezien onze Nederlandse klimaat qua wetgeving dat dit nog wel is zou verschuiven nu ook zeker met een corona pandemie. Zo heb ik gehoord dat Holland Casino staat te smeken om online te gaan echter dat er nog geen enkele schot in de zaak zit.

Mijn persoonlijke vermoeden is dat we anno 2021 nog vrij weinig over de regulatie zullen gaan merken en je toch nog steeds bij enkele bookies kunt blijven spelen, maar afwachten is denk ik een schone zaak.

2 Vind ik leuk's
Analyzedtipper

Ken ongeveer 6/7 mensen die in 1 week tijd volledig restricted zijn(dus geen enkele euro meer op sports kunnen zetten).


Het is voor mij nog niet duidelijk of het te maken heeft met E-wallets, win ratio’s of gewoon omdat we uit Nederland komen.


Helaas zoals bekend geeft WH geen enkele informatie alleen dat het trading team/William Hill management deze keuze heeft gemaakt.

Bericht gewijzigd door dasjem op Sun 17 Jan 2021, 13:31
1 Vind ik leuk's

Hier ook restricted.

Overigens heb ik via twitter contact gehad met enkele andere. Ook NIET nederlanders. Ook daar zijn ze aan het restricten geslagen.

Dus het heeft nog niks met de nieuwe regelgeving te maken denk ik.

2 Vind ik leuk's

Misschien heeft het te maken met je profiel als speler en zijn ze deze aan het veranderen of overzetten. Daarnaast kan het misschien te maken hebben met je betaalmethode. Ik doe alles via het bankie, niks aan de hand bij verschillende bookies maar paysafe betalingen zijn bv ook aangepast: Je moet tegenwoordig een apart paysafe-account hebben om grotere bedragen te storten. Zal allemaal te maken hebben met het belastingtechnische dan wel zwart geld/witwassengebeuren rondom (uit)betalingen met paysafecard en skrill enzo. Zou mij niet verbazen als dit iets Nederlands/Belgisch is qua eisen aangezien witwassen en ondermijning tegenwoordig hot item zijn.

0 Vind ik leuk's

Bedankt voor al jullie input aangaande het sluiten van William Hill accounts. Dit topic is voor ons aanleiding geweest om het bij William Hill aan te kaarten. Ook wij zijn erg benieuwd waar dit zo plotseling, zonder enige aankondiging of noemen van een concrete reden, is gebeurt. Als wij meer informatie hebben komen wij er in dit topic op terug. 🤔

5 Vind ik leuk's
Support: voor al je vragen en opmerkingen! :-)

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Zet €10 in & ontvang €50 aan wedkredieten - voor nieuwe klanten bij bet365. Meld je aan en stort tussen de €5 en €10 om vijf keer dat bedrag aan wedkredieten te ontvangen. Wedkredieten worden
Plaats een sportweddenschap van minimaal €10 om de 5 x €10 free bets te krijgen. Er zijn geen minimale odds vereist voor het verkijgen van de free bets.
24+. Nieuwe leden. Wed minimaal €10 & ontvang een Free Bet gelijk aan je inzet tot €250. Minimale odds 1.50. Geplaatst en afgehandeld binnen 14 dagen na registratie. Alleen winsten van de Fre