Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Centraal topic wet Kansspelen op afstand

Het lijkt me handig om een centraal topic te maken over het wetsvoorstel Kansspelen op Afstand.
Hierin kunnen we bepraten wat we vinden wat het hele gebeuren rondom het wetsvoorstel.

De 6 fases die moeten worden afgerond(we hebben de 1e 3 fases gehad):

Fase 1. Ministerraad akkoord, wetsvoorstel voor advies naar Raad van State.
Fase 2. Wetsvoorstel ingediend bij Tweede Kamer, schriftelijke behandeling.
Fase 3. Aangemeld voor plenaire behandeling voor Tweede Kamer.
Fase 4. Tweede Kamer heeft wetsvoorstel aangenomen, ingediend bij de Eerste Kamer schriftelijke behandeling.
Fase 5. Aangemeld voor plenaire behandeling door Eerste Kamer.
Fase 6. Eerste Kamer heeft wetsvoorstel aangenomen, publicatie Staatsblad.

Op 4 April staat het Plenair Debat in de Tweede Kamer op de agenda.

Handige links:
https://www.voetbalwedden.net/topic/legaal-beschermd-belastingvrij-online-spelen-teken-de-petitie-3633/

https://www.voetbalwedden.net/artikelen/wat-heeft-de-speler-aan-legalisering-online-wedden/
https://www.voetbalwedden.net/artikelen/wat-hebben-de-bookmakers-aan-legalisering/
https://www.voetbalwedden.net/artikelen/legaal-online-wedden-hoe-denkt-de-nederlandse-overheid-daarover/
https://www.voetbalwedden.net/artikelen/wondere-wereld-van-wedden-in-belgie/
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar johan-t
Country flagjohan-t
18-03-2016 12:49 in Hulp en advies
45 reacties
ikbenkoa:
Hoi mannen,

Grof gezegd zijn er eigenlijk 4 voordelen:

3. Bescherming voor diegenen met een mogelijk gokprobleem wordt beter geregeld. Wederom iets dat mogelijk voor de meesten van jullie niet speelt. Immers, de meeste serieuze sportwedders zullen het wedden zien als een skill game, waarbij ze de beste weddenschappen eruit pikken, en waarbij (mogelijke) verslaving simpelweg niet zo'n issue is. Echter, in jouw omgeving zie je mogelijk wel andere mensen die online gokken terwijl dit niet altijd goed voor hen is. Vroegtijdige signalering en toeleiding naar hulp/zorg wordt onder het nieuwe wetsvoorstel beter geregeld dan nu, mede door de actieve zorgplicht van de aanbieder die onderdeel zal zijn van de vergunningsvoorwaarden. Kortom: zou dit mogelijk geen voordeel zijn voor jou persoonlijk, dan misschien wel voor de samenleving als geheel.


Dit zullen de bookmakers aangrijpen om winnende spelers een limiet te geven.
Voorbeeld: Jantje wint elke maand met sportwedden, wat de bookmaker uiteraard niet leuk vindt.Dus zegt de bookmaker: we vinden dat je tekenen van gokverslaving vertoond dus je mag nog maar een klein bedrag inzetten.

ikbenkoa:
4. Je speelt belastingvrij. Ik weet niet precies hoe sportwedders omgaan met belasting, maar voor pokerspelers is dit altijd een belangrijk (en vervelend) issue geweest. Immers, binnen de huidige regels dient de speler belasting af te dragen: een erg pittig percentage, over een (veel te) korte periode, en zonder aftrekposten. (Zie ook: http://pokerbond.nl/component/content/article/41-uncategorised/377-bondsblog, een stuk dat laat zien dat zelfs recreatieve/niet-winnende spelers belast kunnen worden.) Zoals gezegd: ik ben niet volledig op de hoogte hoe sportwedders omgaan met belasting - maar het gegeven dat volgens het huidige wetsvoorstel in de toekomst de gelicenseerde aanbieders belastingplichtig zullen zijn en de speler niet, lijkt mij voor alle sportwedders een veilig/plezierig gevoel.


Ook hierbij worden de winnende speler limieten opgelegd.Het is immers te duur voor een bookmaker om winsten + belasting te betalen.

Dus wat krijg je straks?Alleen maar verliezende spelers, want winnaars worden gelimiteerd.
1
0
1 likes
Ten opzichte van de limieten moet je hopen dat Nederlanders worden toegelaten bij Aziatische bookmakers zodra het hier legaal wordt.
Ik speel zelf altijd bij Betfair exchange om geen last van limieten te hebben.

Maar het is dus zo dat wij geen kansspelbelasting meer hoeven te betalen van de staat zodra het legaal wordt, omdat de bookmakers dan belasting betalen.....?

1
0
1 likes
Binnen het nieuwe wetsvoorstel zal je 'belastingvrij' spelen. In werkelijkheid is dit niet zo. De belastingplicht wordt verschoven van de gokker naar de aanbieders. Deze zullen in de nieuwe situatie de belasting gaan heffen. Het is erg waarschijnlijk dat hierdoor de quoteringen zullen dalen en de uitbetalingspercentages omlaag gaan. Bookmakers willen namelijk niet in hun eigen taart snijden. We zullen naar toto.nl percentages toegaan vrees ik.

In engeland heft men 15% belasting en in Denemarken 20% terwijl men hier in Nederland maar liefst 25% wil gaan heffen omdat de landbased casino's 29% betalen. Al met al hebben we geen echte voordelen bij het wetsvoorstel in mijn ogen. De maatregelen tegen verslaving worden nu ook al genomen door bookmakers. Deze opereren immers legaal in landen waar zij ook aan die voorwaarden willen voldoen.

Het enige is dat het voorgenomen beleid in Nederland nog strikter zal zijn. Selfexclusion zal blijven bestaan maar daarnaast wil de nederlandse overheid ook richting onvrijwillige uitsluiting om op deze manier probleemspelers echt een halt toe te roepen.

Al met al denk ik dat de invoering van het wetsvoorstel meer nadelige dan positieve gevolgen heeft voor de online betters. Ik ben dan ook tegen!
1
0
1 likes
Ik denk dat een groot deel alsnog illegale alternatieven gaat zoeken, als de bookmakers 25% minder gaan uitbetalen vanwege de kansspelbelasting dan zal niemand nog winstgevend spelen op de lange termijn.
0
0
0 likes
-
ptuinenga:
Ten opzichte van de limieten moet je hopen dat Nederlanders worden toegelaten bij Aziatische bookmakers zodra het hier legaal wordt.
Ik speel zelf altijd bij Betfair exchange om geen last van limieten te hebben.

Maar het is dus zo dat wij geen kansspelbelasting meer hoeven te betalen van de staat zodra het legaal wordt, omdat de bookmakers dan belasting betalen.....?Toestemming of niet, je zult altijd bij Aziatische bookmakers kunnen spelen via brokers zoals sportmarket of asianconnect!


http://asianconnect88.com
https://sportmarket.com
1
0
1 likes
Ecorys(een groot onderzoeksbureau) heeft namens Pokerstars onderzoek naar de "Relatie KSB en kanalisatiegraad". En kwamen tot de conclusie dat een belastingpercentage van 29% alleen maar nadelen heeft.

Wat een lachertje dat ze daar een onderzoek voor nodig zijn.
1
0
1 likes
Zit die regel voor spelers onder de 24 er nog steed in?
0
0
0 likes
:-@ :-@ :-@ :-@ :-@ Monopoly ruik ik. Deze kabinet heeft het altijd moeilijker gemaakt zal mij niet verbazen.

Dus dan moet je + 1 team meer doen bij combi of meer inzet bij singles (n)
0
0
0 likes
Ik ben gestopt met sportwedden en speel niet meer. Doe het alleen voor hobby. Af en toe speel ik mee.
random-pinguin:
Zit die regel voor spelers onder de 24 er nog steed in?


Is nog niet bekend
0
0
0 likes
Plenair debat verzet naar week 16
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators