Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Moet ik doorgaan of stoppen met wedden?

Forumleden,

De afgelopen dagen ben ik gaan twijfelen over het feit of ik überhaupt moet doorgaan met weddenschappen op voetbal en/of andere sporten. Het inzetten op sport deed ik hoofdzakelijk om het 'kijken' naar voetbal leuker / spannender te maken. Hoofdzakelijk 'livebets' en soms vooraf. Die essentie is nu weg, het is ineens allemaal (te) serieus geworden.

Een korte uitleg van wat er is gebeurd allemaal. In een redelijk korte periode (februari tot eind april) heb ik een behoorlijk bedrag gewonnen met weddenschappen. Ben gestart met 50 euro en heb uiteindelijk 10K laten uitbetalen. Fantastisch natuurlijk, leuk om erbij te hebben. Financieel ben ik hier niet afhankelijk van. Daarvoor had ik 4 jaar niet op voetbalwedstrijden ingezet.

Nu heb ik op mijn account 1.000 euro laten staan en hiermee ben ik verder gaan wedden. Dit is inmiddels nu weer circa 4K. Alleen ik merk dat 'losser' wordt met inzetten en mijn weddenschappen logischerwijs risicovoller worden. Ook het analyseren vooraf wordt minder. Hiermee wil ik zeggen dat ik wil voorkomen dat ik euforisch wordt en het risico te groot.

Mijn vraag aan jullie is, herkennen jullie jezelf hierin en hoe heb je het plezier uiteindelijk weer teruggevonden? Het plezier waar het in essentie om ging.

Alvast bedankt!

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar step2step
Country flagstep2step in 24-05-2016 17:53 Hulp en advies
in 24-05-2016 17:53 Hulp en advies
34 reacties
Ik zal lekker een tijdje eruit gaan. Je moet het in mijn ogen wel leuk vinden.
Nu heb je toch geen competitie dus zal ik lekker 3.5k eraf halen en miss met 500 nog ek te spelen en dan tot competitie niet meer.

Maar je moet doen wat je zelf wilt!
0 Vind ik leuk's
Weet niet precies hoe je het gedaan hebt om die 10k te maken, via bookmakers of via asians?

Persoonlijk raak ik het plezier ook een beetje kwijt maar probeer dit terug te vinden door alleen de beste bets te filteren en zo een hogere ROI in asians met hogere bedragen te bespelen!
0 Vind ik leuk's
Het gevoel wat jij hebt herken ik wel uit eerdere tijden. De enige manier om het leuk te houden is door met een goed bankroll management te spelen. Gezien de enorme hoeveelheid winst die je in korte tijd behaald hebt ga ik er voor het gemak van uit dat je dat niet gedaan hebt, en je geeft aan dat je dat op dit moment niet doet.

Als je er toch niet afhankelijk van bent (ook zeker nooit worden!) dan zou ik lekker met een gedegen bankroll management gaan en met een lagere bankroll, hoewel dat laatste natuurlijk persoonlijk is.

Bankroll management is key als je ook met plezier wilt blijven kijken, d.w.z. voor het voetbal.
0 Vind ik leuk's
battes:
Het gevoel wat jij hebt herken ik wel uit eerdere tijden. De enige manier om het leuk te houden is door met een goed bankroll management te spelen. Gezien de enorme hoeveelheid winst die je in korte tijd behaald hebt ga ik er voor het gemak van uit dat je dat niet gedaan hebt, en je geeft aan dat je dat op dit moment niet doet.

Als je er toch niet afhankelijk van bent (ook zeker nooit worden!) dan zou ik lekker met een gedegen bankroll management gaan en met een lagere bankroll, hoewel dat laatste natuurlijk persoonlijk is.

Bankroll management is key als je ook met plezier wilt blijven kijken, d.w.z. voor het voetbal.


Allemaal bedankt voor jullie reactie, inhoudelijk wil ik terugkomen op bovenstaande reactie. Het is niet zo dat ik momenteel geen winst maak. Nog steeds maak ik winst, maar merk aan mezelf dat ik gemakzuchtig wordt. Het gaat de laatste tijd zo goed, in mijn ogen moet het dan eens misgaan. Dus inderdaad, bankpoll-management is waarschijnlijk het enige om datgene te overleven. ;)
0 Vind ik leuk's
We beat the bookies!
Vooral winst blijven maken. ;)

Punt is meer dat ik zelf geen plezier heb als het me puur om de winst gaat. De voldoening uit een goed voorbereide bet die helemaal goed is, is vele malen groter.

Als je merkt dat je het plezier kwijt raakt doordat je hoge winsten pakt en daardoor losser wordt en je wilt het plezier terug moet je minder voor het geld gaan spelen.

Als het je om het geld gaat (ook niks mis mee) dan is nu ook het moment om gedisciplineerd te spelen, want hoe meer risico... Ach, je kent het. ;)
0 Vind ik leuk's
Helemaal eens met bovenstaande reacties.
Ik had alleen de bedragen vet gedrukt gemaakt, valt beter op.
0 Vind ik leuk's
tino23:
Helemaal eens met bovenstaande reacties.
Ik had alleen de bedragen vet gedrukt gemaakt, valt beter op.


Het gaat niet om de bedragen. Heb zeer zeker getwijfeld of ik de bedragen moest vermelden. Heb het toch gedaan omdat ik vind dat het bij het verhaal hoort. In het verleden sloot ik mijn weddenschappen niet met 2-, of 300 euro. Tegenwoordig wel. Uiteindelijk heeft dit bij mij een verandering gebracht in het voetbalwedden en dat is juist de essentie van het verhaal. Daarin wou ik graag advies.
0 Vind ik leuk's
We beat the bookies!
Wat iedereen wel wil weten denk ik ,hoe je aan die 10K komt? :)
Wil je dat delen?
We zien je niet veel tippen of vergis ik mij?
2 Vind ik leuk's
De jager vond een konijn, maar het konijn vond van niet
Haha, je haalt me de woorden uit mn mond Boempatat. Ben ook wel nieuwsgierig en wil graag de fijne kneepjes leren :)
0 Vind ik leuk's
pff totomaster mits het waar is met die 10k

als je het wat spannender wil maken speel dan halftime/fulltime bv 1/2 (arsenal pakt eerste helft chelsea 2de) datz meestal heel erg risicovol maar zo te zien heb je genoeg geld laat wat staan op je account en speel dan ook nog ek totomaster :o
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
 • Nieuwste reacties

 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  Eurosong 2023

  Komt er hier nog een uitgebreide voorbeschouwing op Eurosong zoals elk jaar?

  Eurosong 2023
  Maak favoriet

  Voetbalwedden Update


  Beste VW-leden,


  We vinden het jammer in de chat te lezen dat de gebruikservaring op de website niet altijd positief is. Er worden verschillende problemen in de chat gemeld en vaak zijn we (ook dankzij jullie) op de hoogte van deze problemen. We proberen met man en macht deze problemen zo snel mogelijk op te lossen. Sommige problemen zijn echter niet binnen een dag op te lossen omdat we van meerdere externe factoren afhankelijk zijn.


  De gebruikservaring van de website voor VW gebruikers is onze hoogste prioriteit. Een website moet goed werken en Voetbalwedden.net doet dat de afgelopen tijd niet altijd. Daar zijn we ons van bewust. We willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Ook willen we jullie meenemen in de huidige problemen die we ondervinden en wat we doen om deze zo snel mogelijk oplossen.


  Huidige problemen


  White screens

  Krijg je opeens een wit scherm? Dat is erg vervelend! We zijn op dit moment bezig met veel voorkomende problemen op de website. Een van de meeste voorkomende problemen is het probleem waarbij bezoekers soms een leeg scherm krijgen, waarbij een 'hard reload' nodig is om weer de website tevoorschijn te krijgen. We zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk op te lossen, alleen blijkt dit nogal wat voeten in de aarde te hebben.


  Bugs

  Door optimalisaties aan de website kan het soms voorkomen dat er een bug ontstaat ergens anders op de website. Deze bugs worden vaak automatisch gedetecteerd en naar ons doorgestuurd. Op deze manier kunnen we deze bugs zo snel mogelijk tackelen en de gebruikservaring herstellen. Hiermee hopen we sneller in te spelen op functionaliteiten die niet goed werken. Heb je een bug gevonden? Dan kan je deze altijd melden aan Support! We pakken dit dan zo snel mogelijk op.


  Opeens uitgelogd

  Ben je op een dag opeens aan aantal keer uitgelogd? Dit heeft helaas te maken met onze huidige hostingprovider. We zijn bezig met een migratieplan naar een nieuwe server, waardoor we meer upgrades en updates kunnen doorvoeren voor betere stabiliteit en performance van de website. Hierdoor wordt het probleem opgelost en wordt je niet meer zomaar uitgelogd. We hopen deze migratie snel te hebben doorgevoerd.


  Waarschijnlijk herken je een of meerdere van bovenstaande genoemde problemen en via deze manier willen we jullie inzicht geven in de werkzaamheden die we uitvoeren om deze problemen op te lossen.


  ✔️ Positieve veranderingen op de website

  We willen positief afsluiten met een update over de website. Vanaf morgen 22 maart wordt de website namelijk in een nieuw jasje gestoken! Via deze manier willen we de gebruikerservaring verbeteren en het makkelijker maken tips van mede VW-leden te volgen. Het wordt makkelijker om op de hoogte te blijven van wat er allemaal op de website gebeurt. Ook zullen de wedstrijdpagina’s, clubpagina’s en competitiepagina’s een makeover krijgen. Hier morgen meer over!


  Tot slot

  Voetbalwedden.net is gevestigd in Nederland en er werkt een Nederlands team dagelijks aan de website. Vorig jaar is de stekker uit Bettingfans.com getrokken om de focus maximaal op Voetbalwedden.net te houden voor de Nederlandse en Belgische gebruikers. 


  Het landschap van online wedden verandert continu door nieuwe restricties van overheid. Ook voor websites als Voetbalwedden.net wordt het steeds lastiger om gebruikers te voorzien van gratis prijzen en freebets omdat dit volgens de wet niet altijd meer mag. We doen er alles aan om in de toekomst prijzen weg te geven binnen de wet- en regelgeving van de overheid. Hiervoor vragen we jullie begrip.


  Dit betekent niet dat er in de toekomst geen tipcompetities meer worden georganiseerd, in tegendeel! Het format zal er echter wel iets anders uit komen te zien. Ook hierover morgen meer!


  Bedankt!


  Het VW-team

  Voetbalwedden Update
  Maak favoriet

  Weddenschap op Napoleon Games

  Beste ,


  Vrijdag 10/03/2023 was ik live aan het spelen op de wedstrijd tussen Spezia en Inter , Op het moment dat ik kijk staat er bij de corners 1-13 minuut 82 ongeveer ik ga op over 14.5 corners aan 1.37 en over 15,5 corners aan 2.18 wat een juiste quotering is voor nog ongeveer een 10-tal minuten te spelen … er valt nog een corner in minuut 88 ongeveer en bij Napoleon staat effectief 1-14, maar blijkbaar had Napoleon 1 corner meer geteld dan wat de realiteit was dus volgens mij is hier een Void van toepassing maar volgens Napoleon niet maar is niet juist volgens mij. Wat als het nu omgekeerd was en ik hieruit profijt had gehaald ? Iemand hier ervaring mee of wat kan ik verder nog doen ?

   

  Weddenschap op Napoleon Games
  Maak favoriet

  Verwachtingen F1 2023?

  Wat zijn jullie verwachtingen van komend F1 seizoen? Ik denk dat Red Bull weer lachend nummer 1 is en dat Aston Martin wellicht kan verrassen. McLaren zie ik helaas wat terugzakken maar ik hoor graag wat jullie verwachten voor mijn outright best!

  Verwachtingen F1 2023?
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

  Komt er nog een algehele voorbeschouwing vanuit VW?

  Wedden op Tennis: Australian Open 2023

Moderators