Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Puntensysteem berekenaar strategie (Expiriment)

Beste Voetbalwedden leden,
Vanmiddag ben ik bezig geweest met het ontwerpen van een Excel puntenlijst systeem die de winnaar berekent aan de hand van punten. In deze berekeningen heb ik rekening gehouden met de plaats van de club in de competitie, de vorm van het team, onderlingen resultaten van de afgelopen 5 wedstrijden en een kleine toevoeging van blessures/schorsingen. Alles wordt automatisch berekend.
[B]Hoe werkt het[/B]
Stap 1:
Voer onder Team 1 het eerste team in. (Met het team invoeren maakt het niet uit of ze uit of thuis spelen)
Voer onder Team 2 het tweede team in.
Stap 2:
Vul de laatste 5 onderlingen wedstrijdscores tussen deze twee clubs in, de score kan worden ingevuld met behulp van een dropdown menu. Hebben ze nog nooit tegen elkaar gespeeld, zet deze scores dan allemaal op 0-0.
[I]Puntenverdeling onderlingen wedstrijden:[/I]
De winnaar van de vorige wedstrijd krijgt 1 punt, bij gelijkspel krijgen beide clubs 0 punten. Dit wordt per wedstrijd automatisch berekent. Heeft een club alle 5 de laatste wedstrijden onderling gewonnen dan heeft deze dus een maximaal aantal punten van 5. Dit is een subtotaal en deze punten worden weer meeberekent met de volgende stappen die nog ingevuld gaan worden.
Stap 3:
Vul de mini vragenlijst in met behulp van een dropdown menu
[I]Puntenverdeling vragenlijst[/I]
De puntenverdeling staat in het Excel bestand achter de vraag zelf. Verder staat er ook een vraag met op de hoeveelste plaats de club staat in de competitie. Staat de club 20e krijgen ze 1 punt, 19e 2 punten, 18e 3 punten enzovoort. Dit wordt ook weer doorberekend als subtotaal van de punten. Speelt het team geen competitie (bijvoorbeeld omdat het een land is), kies dan uit de lijst voor NVT.
Uit al deze factoren komen punten uit waar vervolgens een totaal uit. Wie de meeste punten heeft heeft een grote kans om deze wedstrijd te winnen. Is het totaal aantal punten gelijk dan geeft de berekening gelijkspel aan.
------
[I]Wat ik zelf nog wil verbeteren in de toekomst van dit document is:[/I]
- Als het puntentotaal kleiner of gelijk is aan 2 punten dat er dan ook gelijkspel uitkomt.
- Een stakes uitkomst aan de hand van de verschillen in het puntentotaal (6/10, 7/10, 8/10 etc)
- Eventueel een uitgebreide schorsing / blessure systeem
Bovenstaande moet ik echter alleen nog uitzoeken / hulp voor nodig hebben.
[B]Voorbeeld van het bestand:[/B]

De twee clubnamen moeten handmatig worden ingevoerd, de rest (scores en vragenlijsten) kunnen via een dropdown lijst worden gekozen zodat er niets in getypt hoeft te worden en typefouten worden voorkomen waardoor er met de berekening niets fout kan gaan. Alles wat in het blauw wordt weergeven kan worden aangepast, de rest is vergrendelt.
Deze berekening kan het voor sommige gebruikers makkelijker maken om een keuze te komen zonder te hoofdrekenen. Er blijven natuurlijk altijd verrassingen in voetbal en garandeert natuurlijk niet 100% de winnaar, maar dit laat alles mooi op een rijtje zien en kijken wie er van de twee het beste voorstaat.
Nieuwe features, op of aanmerkingen, ik hoor het graag! Samen kunnen wij hier misschien iets heel moois van maken.
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar timbarrett
Country flagtimbarrett
20-10-2012 17:58 in Hulp en advies
21 reacties
Hee Tim!
Een leuk idee en een leuke uitvoering, in beginsel. Is het leuk (en handig) om dit systeem te testen op bijvoorbeeld 50 wedstrijden en hiervan de resultaten te publiceren in dit topic? Ik ben heel erg benieuwd!
(y)
0
0
0 likes
Hakuna Matatttta.
Zoals VW-Crew al aangeeft is het leuk om te gaan testen met 50 wedstrijden. In mijn screenshot had ik al een voorbeeld van Heracles - Ajax. Ik ga dit systeem testen met verschillende competities.
[B]Hier komen de eerste tien wedstrijden:[/B]
1: Heracles - ajax
[S]Puntensysteem 21-29[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Ajax
[Rood]Resultaat 3-3[/Rood]
2: Servette - ST Gallen
[S]Puntensysteem 18-33[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: ST Gallen
[Rood]Resultaat 1-1[/Rood]
3: NAC - Vitesse
[S]Puntensysteem 12-26[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Vitesse
Resultaat 0-3
4: RODA - Twente
[S]Puntensysteem 18-29[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Twente
[Rood]Resultaat 1-1[/Rood]
5: Thun - Sion
[S]Puntensysteem 22-27[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Sion
[Rood]Resultaat 1-1[/Rood]
6: Lazio - AC Milan
[S]Puntensysteem 28-16[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Lazio
[Groen]Tussenstand 3-1[/groen]
7: Deportivo - Barcelona
[S]Puntensysteem 10-33[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Barcelona
8: Troyes - Marseille
[S]Puntensysteem: 8-29[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Marseille
9: Zulke Waregem - Lokeren
[S]Puntensysteem: 27-16[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Zulke Waregem
[Rood]Resultaat 0-3[/Rood]
10: Evian - Toulouse
[S]Puntensysteem 12-20[/S] -- [B][Rood] Via het oude puntensysteem gedaan, in de niewe post een nieuwe punten versie[/Rood][/b]
Pick: Toulouse
Resultaat 0-4
0
0
0 likes
Leuk experiment Tim,
daarbij wat opmerkingen uiteraard :)
Vind je dat de plaats van het team in de competitie niet te veel punten krijgt? Want eigenlijk worden de bets daar bijna uit opgemaakt.
Ajax: 17/24 70%
Heracles 12/21 57%
Daarnaast ga je bij onderlinge wedstrijden uit van een thuis en uitwedstrijd. Je kan hier beter dan alleen de uitduels pakken, want ajax wint thuis vrij eenvoudig van Heracles. En dit heeft geen betrekking op de onderlinge duels die in Almelo gespeeld worden.
Vooral bij VVV - Feyenoord zal je dat op gaan vallen, want feyenoord won niet in Venlo sinds 1993! Terwijl ze thuis wel gemakkelijk winnen, krijg je een scheve verhouden :)
Je kunt de onderlinge duels gemakkelijk vinden op www.soccerway.com
Verder ben ik wel benieuwd naar je bevindingen, alleen is het veel werk ;)
0
0
0 likes
onzemichael:
Leuk experiment Tim,
daarbij wat opmerkingen uiteraard :)
Vind je dat de plaats van het team in de competitie niet te veel punten krijgt? Want eigenlijk worden de bets daar bijna uit opgemaakt.
Ajax: 17/24 70%
Heracles 12/21 57%
Daarnaast ga je bij onderlinge wedstrijden uit van een thuis en uitwedstrijd. Je kan hier beter dan alleen de uitduels pakken, want Ajax wint thuis vrij eenvoudig van Heracles. En dit heeft geen betrekking op de onderlinge duels die in Almelo gespeeld worden.
Vooral bij VVV - Feyenoord zal je dat op gaan vallen, want feyenoord won niet in Venlo sinds 1993! Terwijl ze thuis wel gemakkelijk winnen, krijg je een scheve verhouden :)
Je kunt de onderlinge duels gemakkelijk vinden op www.soccerway.com
Verder ben ik wel benieuwd naar je bevindingen, alleen is het veel werk ;)

Bedankt voor je opmerkingen, je hebt wel gelijk daarin, de punten liggen inderdaad iets te ver uit elkaar, dat heb ik nu ook kunnen merken tijdens mijn eerste wedstrijden experiment. Echter denk ik met wat gesleutel, dit uitstekend kan werken. Van de 10 wedstrijden die zijn gespeeld heeft 1 wedstrijd maar verloren, de rest gelijkspel of goed.
[B]Analyse: bovenstaande wedstrijden die zijn gespeeld[/b]
4 Gelijkspel
4 Goed (Barcelona al meegeteld, staan na 15 minuten al 3-0 voor tegen deportivo dus daar ben ik wel zeker van)
1 Fout
1 moet nog gespeeld worden, (Marseille morgen tegen een lage club).
Met dubbele kans hadden hier mooie combo's gemaakt van kunnen worden maar dat is achteraf. Bij 1 wedstrijd zou ik dan onderuit zijn gegaan en de andere zaten close bij de winst. Heracles - ajax en Thun - Sion zaten in verhouding met mijn puntensysteem tegenover de andere clubs redelijk dicht bij elkaar (8 punten en 5 punten). En verrassingen hou je altijd zoals ST Gallen en Twente die gelijkspeelde.
Als de verhoudingen nog beter in elkaar gezet waren dan waren de 8 en 5 punten verschil tussen die wedstrijden nog kleiner en dan had er inderdaad gelijkspel uit kunnen komen. Dus met wat gesleutel zie ik hier nog wel verbetering in.

0
0
0 likes
Is het ook niet handig om met de odds van de betreffende wedstrijden rekening te houden?
Voorbeeld:
Puntensysteem geeft 22-27, met odd voor uitploeg van 1,40
Puntensysteem geeft 22-27, met odd voor uitploeg van 2,70
Puntensysteem zegt tweemaal dat uitploeg licht favoriet is, maar voor zo'n klein verschil een odd van 1,40 pakken lijkt niet slim terwijl zo'n odd van 2,70 juist erg mooi is.
Vind 't wel een leuk idee! Benieuwd hoe 't uit gaat pakken.
0
0
0 likes
Bedankt voor jullie opmerkingen. Hier alvast een kleine update:
[B]Update 21 Oktober 2012[/B]
Competitie puntenverdeling beter verdeeld:
In plaats van de 20e plek krijgt 1 punt, 19e plek 2 punten, 18e 3 punten enzovoort is het nu geworden:
- Plek 1 t/m 4 krijgen 5 punten
- Plek 5 t/m 8 krijgen 4 punten
- Plek 9 t/m 12 krijgen 3 punten
- Plek 13 t/m 16 krijgen 2 punten
- Plek 17 t/m 20 krijgt 1 punt
- NVT krijgt 0 punten (Omdat het bijvoorbeeld een interland is of vriendschappelijke clubs wedstrijd)
Onderlinge resultaten gebaseerd op de situatie:
Oftewel als Heracles thuis moet tegen Ajax, vul dan de 5 laatste wedstrijden in dat Heracles thuis moest tegen Ajax en geen thuiswedstrijd invullen van Ajax tegen Heracles.
Optie bijzonderheden toegevoegd:
Zie het voorbeeld van de screenshot hieronder (Heracles speelt bijvoorbeeld op kunstgras)
[U]Het team dat thuis speelt krijgt 3 punten:[/u]
Een verhoging ten opzichten van de vorige versie
[B]Screenshot update met dus de vernieuwde puntenverdeling:[/B]

Het puntenverschil tussen Heracles en ajax is nog maar 2 punten verschil waarbij de score dus dicht bij elkaar moeten eindigen. 3-3 was ook het resultaat, waarbij ik al in mijn eerste post aangaf dat als het verschil 2 punten is of kleiner dat ik graag wil dat er gelijkspel uitkomt. Echter lukt het mijn nog niet echt met de excel formule om dat voor elkaar te krijgen.
In de loop van de dag ga ik weer minimaal 10 wedstrijden testen met deze update (y)
0
0
0 likes
(y) leuk, interessant experiment.
Svenchenko heeft wel een goed punt. Want zoals ik het nu zie bepaal je nu alleen wie favoriet is. En als de favoriet ook een odd heeft voor een favoriet dan zul je op lange termijn weinig winst halen.
Verder denk ik dat het beter werkt in de 2de seizoenshelft, omdat iedereen al tegen iedereen heeft gespeeld en de punten voor de stand beter tot zijn recht komen. Maar daar heb je nu natuurlijk vrij weinig aan.
Wat denk ik ook belangrijk is dat je niet alleen kijkt naar de laatste competitieduels, maar ook naar de laatste thuisduels van het thuisteam en de uitduels van het uitteam kijkt. Prestaties uit en thuis kunnen behoorlijk verschillen.
0
0
0 likes
jeweetzellef:
(y) leuk, interessant experiment.

@jeweetzellef Daar ga ik inderdaad aan werken, ik heb in de nieuwe versie (2 posten hiervoor) het probleem van de thuisduels en uitduels al verholpen. Dit is verwerkt in de nieuwe versie 1.1 die je al kan downloaden.
0
0
0 likes
[B]Onderstaande 10 wedstrijden worden gedaan aan de hand van het nieuwe systeem versie 1.1[/B]
[U]Met 2 punten of minder verschil wordt de pick gelijkspel![/u]
Het is nog een experiment dus het is meer een onderzoek of de puntenverhouding redelijk kloppen en/of dat er nog aanpassingen gedaan moet worden.
[B]De 10 Wedstrijden van vandaag:[/B]
1: VVV - Feyenoord
Puntensysteem 11 - 9
Pick: Gelijkspel
2: Real Sociedad - Atlético Madrid
Puntensysteme 13 - 21
Pick Atletico Madrid
3: Hamburger SV - Stutgart
Puntensysteem 17 - 8
Pick: Hamburger
4: Grasshoppers - Young Boys
Puntensysteem 25 - 11
Pick: Grasshoppers [B]GOLDENPICK !![/B]
5: FC Luzern - FC Basel
Puntensysteem 12 - 14
Pick: Gelijkspel
6: Ado - Utrecht
Puntensysteem 13 - 10
Pick: Ado
7: Heerenveen - Groningen
Puntensysteem 13 - 12
Pick: Gelijkspel
8: Ossuana - Real Betis Sevilla
Puntensysteem 11 - 14
Pick: Real Betis Sevilla
9: RKC Waalwijk - Zwolle
Puntensysteem 15 - 8
Pick: RKC Waalwijk
10: Troyes - OL. Marseille
Puntensysteem: 10 - 13
Pick: Marseille
0
0
0 likes
timbarrett:
jeweetzellef:
(y) leuk, interessant experiment.
Svenchenko heeft wel een goed punt. Want zoals ik het nu zie bepaal je nu alleen wie favoriet is. En als de favoriet ook een odd heeft voor een favoriet dan zul je op lange termijn weinig winst halen.
Verder denk ik dat het beter werkt in de 2de seizoenshelft, omdat iedereen al tegen iedereen heeft gespeeld en de punten voor de stand beter tot zijn recht komen. Maar daar heb je nu natuurlijk vrij weinig aan.
Wat denk ik ook belangrijk is dat je niet alleen kijkt naar de laatste competitieduels, maar ook naar de laatste thuisduels van het thuisteam en de uitduels van het uitteam kijkt. Prestaties uit en thuis kunnen behoorlijk verschillen.

@jeweetzellef Daar ga ik inderdaad aan werken, ik heb in de nieuwe versie (2 posten hiervoor) het probleem van de thuisduels en uitduels al verholpen. Dit is verwerkt in de nieuwe versie 1.1 die je al kan downloaden.

Ik zie dat je bij ajax 2 punten hebt gegeven voor langer dan 4 dagen rust, maar veel spelers hebben op dinsdag nog hun interland gespeeld en dan zit je krap aan de 4 dagen. Vaak keren internationals zelfs pas terug op vrijdag (was iig wel bij psv) en spelen zaterdag al hun wedstrijd, dus niet een optimale wedstrijdvoorbereiding :)
Verder ziet het er keurig uit Tim!
En Grasshopper speel ik mee!
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators