Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op booking points

Ik ben zelf al een tijdje bezig met het wedden op booking points. Dit gaat me erg goed af dus daarom heb ik besloten om er een topic over te maken. Ik wou eigenlijk een ledentopic aanmaken maar ik heb te weinig posts dus dan maar zo.


Ik vind deze weddenschappen veel beter te voorspellen dan andere weddenschappen zoals doelpunten of 1x2. Elke speler heeft namelijk last van frustraties en emoties. Vooral bij spelers van de underdog kunnen de frustraties hoog oplopen. Door goed je huiswerk te doen zijn de bets vaak best voorspelbaar.

Ik kijk allereerst naar de laatst gespeelde wedstrijden van een bepaalde ploeg. Ik kijk dan hoeveel gele kaarten ze per wedstrijd pakken en tegelijkertijd houd ik er rekening mee of ze tijdens het krijgen van een kaart achter stonden ja of nee. Ik bekijk het liefst zoveel mogelijk wedstrijden met een minimum van 10 wedstrijden.

Daarnaast is het handig om te weten wat voor soort ploeg het is. Sommige ploegen zijn erg agressief en anderen juist helemaal niet.


Als laatste kijk ik naar de scheidsrechter. Hoeveel kaarten geeft hij gemiddeld per match? Hoeveel kaarten heeft hij de laatste 5 of 10 wedstrijden gegeven?


Voor vanavond:

Sevilla - Fiorentina

Zoals je kan zien krijgt Sevilla gemiddeld 2.3 yellow cards per match. Fiorentina krijgt er gemiddeld 1.9. Bij elkaar krijgen ze dus gemiddeld 4.2 kaarten per match. Als we daarna naar de scheids kijken, F. Brych, zien we dat hij in 25 matches 110 kaarten heeft gegeven. Dat geeft een gemiddelde van 4,4 per game: http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=1115


Als je daarbij bedenkt dat dit de semi-finals zijn en alle eerder gekregen kaarten kwijtgescholden zijn, zullen er deze match de nodige kaarten gaan vallen.


Jammer genoeg heb je bij booking points weddenschappen vaak niet veel keus. Zelf pak ik: total booking points over 40,5 @ 1,5. Je kan eventueel ook de bet total booking points by home team over 10,5 @ 1,4 pakken voor nog minder risico.


Napoli v Dnipro

Zoals je kan zien is Dnipro een erg agressieve ploeg. Ze krijgen gemiddeld 3,4 kaarten per match. Daarom wou ik hier gelijk de bet total booking points by away team over 20,5 @ 1,55 aanraden. Helaas is er bij deze match een scheids die niet echt een kaartentrekker is.

De scheids is S. Moen.

http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=1144

http://www.soccerbase.com/referees/referee.sd?referee_id=1144&season_id=144

http://nl.soccerway.com/referees/svein-oddvar-moen/44902/matches/

Laatste 22 matches heeft hij 59 kaarten gegeven. Dit geeft een gemiddelde van 2,68 per match.

Hierdoor zou ik eerder voor de bet most booking points Dnipro @ 1,42 gaan. Jammer genoeg is dit niet echt een hoge odd dus je kan eventueel alsnog over 20,5 by away team pakken als je een iets hogere odd wil.


Daarnaast zijn er 2 spelers bij Dnipro waarbij de kans groot is dat die een kaart pakken.


Kankava to get a card @2,2

Fedetsky to get a card @2,8


Het is wel handig eerst op de opstelling te wachten voordat je deze bovengenoemde bets plaatst.


total booking points sevilla - fiorentina over 40,5 + most booking points Dnipro geeft samen odd 2,13. Leuke verdubbelaar dus.


Ik weet dat de odds deze keer niet echt hoog zijn, maar dit verschilt bij elke wedstrijd. Soms heb ik odds van boven de 2. Het is jammer dat er op dit gebied weinig keus qua weddenschappen is. Als iemand nog een bookie weet waar je meer keus hebt hoor ik het graag!


Als iemand nog toevoegingen heeft hoor ik het ook graag.

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar wemaro
Country flagwemaro
7-05-2015 16:14 in Hulp en advies
174 reacties
Leuk topic ben er benieuwd naar! De el ronde alleen weinig value vind ik ook
0
0
0 likes
Leuke tips, ik speel er een paar mee!
0
0
0 likes
ik speel Sevilla to win in combo met Fedetsky to get card , @ 4,84 bij Unibet
0
0
0 likes
interessant topic wemaro ik persoonlijk bet zelden op bookingpoints ik geloof zeker dat als je het goed aanpakt je een bookingpoint specialist kan worden en dat betekent natuurlijk $$$ ik weet nog niet als ik je bet mee ga spelen ga zelf ook even op onderzoek uit.
0
0
0 likes
Hoi Wemaro,
Voorheen speelde ik altijd op cards bet in Duitsland hierbij gebruikte ik altijd de bookmaker: Tipico.
Zie link > http://gyazo.com/50d99812294e2fecafc18dce6d969494
Succes !
(y)
0
0
0 likes
Lage odds zijn net als mooie vrouwen, daardoor moet je je niet laten verleiden.
Zeer leuke en interessante post, ik ga zeker volgen wat je allemaal uitsteekt. Te beginnen met vanavond. Veel succes, speel ze nog niet mee omdat ik mijn bets reeds geplaatst heb voor vanavond.
0
0
0 likes
wat mij meteen opvalt wemaro is dat in de praktijk er in de eerste fase van de wedstrijd bijna geen kaarten vallen
dus is het niet handiger om bookingpoints live in te zetten
dan pak je veel betere odds
wat je in de praktijk ziet is dat bv als een speler een overtreding maakt in minuut 10 en precies de zelfde in minuut 60 hij dan opeens er wel een kaart voor krijgt.
ik denk dat de meeste value dan ook ligt bij booking points live en dat met name het 2e helft en eindfase
0
0
0 likes
sevilla - fiorentina total booking points over 40,5 @ 1,5
most booking points Dnipro @ 1,42
Kankava to get a card @2,2
Fedetsky to get a card @2,8

Combi:
sevilla - fiorentina total booking points over 40,5 + most booking points Dnipro @ 2,13

Alles goed! (h)


tinusz:
Hoi Wemaro,
Voorheen speelde ik altijd op cards bet in Duitsland hierbij gebruikte ik altijd de bookmaker: Tipico.
Zie link > https://www.voetbalwedden.net/odds' target='_blank' rel='follow'>odds nog lager zijn dan dat prematch het geval was. Ik heb zelf alleen nog niet echt een goede bookmaker waar ik live op booking points in kan zetten. Dus als je suggesties hebt hoor ik het graag.
0
0
0 likes
ondertitel
pas op als je bij tipico speelt want als er een rode kaart valt dan telt het bij tipico niet als 2 gele kaarten terwijl het op alle andere sites wel telt als 2 gele kaarten ik ben een keer zo de mist in gegaan bij tipico daarna niet meer gespeeld
0
0
0 likes
Net resultaat!! Ik heb er twee meegespeeld! Hopleijk heb je er voor vanavong nog meer?
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Welkomstbonus: Tot wel €100 in wedkredieten voor nieuwe klanten bij bet365. Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal