Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedtips van: rjansen82

Bedankt voor de tips boys (en girls?). Ik start een eigen draadje om mijn posse tevreden te houden:smiley: Succes voor hen die volgen en ik hoop dat ik jullie kan helpen. Laten we het positief houden en mekaar van tips voorzien.


Vanmorgen gedeeld, hierbij nogmaals voor de liefhebbers:


De (voetbal)dag begint vandaag vroeg, 17.30 uur, in het mooie Tampere. Ilves werd sinds de oprichting van de club in 1931 tweemaal kampioen van Finland en won tweemaal de beker. De enige van naam die de club ooit heeft voortgebracht is Ari Hjelm, goed voor exact 100 doelpunten voor het Fins Nationale team in de jaren 80.Tegenstander van vandaag is de kampioen HJK Helsinki. Kampioen? Ja, nu al!Met nog 4 wedstrijden te gaan voor de naaste concurrent (RoPS) en 12 punten voorsprong (1 wedstrijd minder) is de kans nihil dat HJK het kampioenschap misloopt. Daarnaast is het doelsaldo (+35 HJK t.o.v. +15 RoPS) in het voordeel van de aanstaande kampioen. Iemand vroeg me onlangs in een privébericht of er 90% zekerheden bestaan...het kampioenschap van HJK is een 100% zekerheid, de rest is 'wedden'. Vandaag heeft HJK het voor het zeggen. Met 1 punt hebben ze genoeg om het kampioenschap 180km Noordelijker veilig te stellen. Unibet geeft @1,80 voor een overwinning van HJK uit bij Ilves. Waarom? Ilves doet het thuis niet slecht. De ploeg staat 5e en verloor thuis maar 2 wedstrijden dit seizoen.De overwinning voor een der ploegen kan me gestolen worden. Mij doet de odd voor topscoorder Joao Klauss wederom verbazen. Klauss to score @2,43 (Unibet) is naar mijn mening enorm hoog en kan ik derhalve niet laten liggen.


Enkele feiten op een rij:

Klauss scoorde reeds 19 doelpunten in 28 wedstrijden.

Klauss scoorde 6 (!!) wedstrijden op rij in de Veikkausliiga.Klauss staat met 19 doelpunten er 2 voor op naaste belager Karjalainen (KuPS; 17 doelpunten).

Klauss scoorde de penalty in de met 3-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Ilves.

De beste man is 21 jaar en zal zijn voorganger Alfredo Morelos (Glasgow Rangers, doelpuntenmaker van beroep) willen volgen naar een grote club in Europa (per 01-01-2019 terug naar Hoffenheim). Blijf deze man volgen, hij gaat in de toekomst (hopelijk vandaag beginnende, mocht hij spelen) geld opleveren!


Ik blijf tijdens mijn Europese roadtrip nog even in het Scandinavische land.


19.00 uur Hammarby IF - IF Elfsborg.

Hammarby staat 3e op 6 punten achter koploper AIK en scoorde reeds 41 maal. Elfsborg doet het beduidend minder en bekleed momenteel de 12e plek in de Allsvenskan en kreeg er 28 tegen in 22 wedstrijden.De ploeg van coach Stefan Billborn verloor afg. weekend met 1-0 de topper tegen AIK Solna en leek zodoende af te haken voor het kampioenschap, het zijn echter nog 8 wedstrijden en ze gaan er vol tegenaan!Gisteren gaf aanvoerder Björn Paulsen tijdens HTV nl. aan de teleurstelling verwerkt te hebben en nieuwe doelen te stellen (aanname die ik doe, Europees voetbal). Ze zullen tegen Elfsborg "Aanvallen, aanvallen, aanvallen", aldus de centrale verdediger. Elfsborg verloor al 5 wedstrijden op rij niet meer (speelde er 3 gelijk en won er 2), daarvoor verloor het er 5 op rij. Wisselvallig ploegje om het zo te zeggen. De bookies gaan uit van een thuisoverwinning @1,79 (Unibet). Ze vinden o2.5 doelpunt niet ondenkbaar @1,58 en geven aan dat de thuisploeg er best o1.5 kan maken @1,62. Voor de uitploeg geven ze een o0.5 @1,34. Hieruit zou men kunnen afleiden dat ze een cs 2-1 verwachten.Als er al twee doelpunten vallen in de Scandinavische competitie kan men er gif op innemen dat er eentje door een aanvaller gemaakt zal worden.Voor de thuisploeg is dat Nikola Đurđić, goed voor 11 doelpunten dit jaar. Hij is er echter vanwege een schorsing niet bij waardoor waarschijnlijk Muamar Tankovic in de punt terecht zal komen. "Tankovic" hoor ik jullie denken? Juist, Tankovic kennen we allemaal van zijn tijd bij AZ.

Naast, of bij afwezigheid van Đurđić, achter hem zal Jiloan Hamad spelen. Hamad is goed voor 8 doelpunten deze competitie. Afhankelijk van de opstelling speel ik Tankovic to score @2,60 (Unibet) of Hamad to score @3,40(Unibet).

Deze laatste speel ik wel low stake (2/5) vanwege het feit dat hij de penalty`s neemt. Scheidsrechter Kristoffer Karlsson gaf 3 pingels in de laatste 6 nationale en internationale wedstrijden (4 in de laatste 8 in de Zweedse competitie).


In Zweden zijn er verder veel erg aantrekkelijke wedstrijden, echter deze kunnen alle kanten op. De odds zijn er ook niet naar om overs te spelen of corners. Zo is bijvoorbeeld de odd voor o.1.5 cards voor Norköpping een "zekerheidje", echter @1.38 (Unibet) niet aantrekkelijk. Ook de BTTS @1,56 (Unibet) bij deze wedstrijd is mij nét te laag om mee te nemen in een combi (vanaf @1.65 vind ik het pas aantrekkelijk).


22.00 uur Sevilla - Real Madrid - Alejandro José Hernández Hernández - kaarten!57 gele en 2 rode kaarten in 9 wedstrijden. Smullen, en zoeken naar de juiste pick!

o4.5 en o5.5 cards staan erg laag bij de bookies. In de laatste onderlinge duels (5) werden er maar liefst 30 prenten uitgedeeld. Staat Real voor, krijgt Sevilla de meeste prenten, is het andersom krijgt Real de meeste prenten. Hier zit meteen het risico voor vanavond. Beide teams spelen naar behoren. Sevilla won afg. weekend zelfs met 2-6 van laagvlieger Levante, 3x Ben Yedder. Ze hebben dit jaar een sterke selectie, Ben Yedder, Silva, Promes, Murriel, Banéga, allemaal mannen van naam. Achterop staan houthakkers, moordenaars en doodschoppers; Escudero, Mercado, Vidal en Goméz. De twee sterkhouders Escudero en Mercado zijn er vanavond niet bij, hetgeen Real in de kaart zal spelen, zij zijn nl. de vaste kern in het team van Pablo Machín.


Er zijn enkele goed geprijsde spelers in het spelaanbod van Unibet die m.i. in aanmerking komen voor de kaart van de dag.

Sergio Ramos @2,40

Éver Banega @2,40

Daniel Carriço @3,50 (mits hij speelt)


Mijn voorkeur gaat uit naar Éver Banega. Aanvallend ingesteld en loopt (waarschijnlijk) tussen Modriç en Casimiro op het middenveld. Eveneens twee aanvallende spelers waardoor Banega vaak in de achteruit zal moeten.


19.00 uur Marseille - Strasbourg.

Wellicht tegen beter weten in moet ik spelen op Thauvin to score en home win @2,43 (Unibet). Thauvin nekte m`n combi in de EL wedstrijd tegen Frankfurt. Afgelopen weekend scoorde hij wel weer tegen Lyon. Het blijft een wereldspeler en loopt nog steeds 1 op 1 in de Franse competitie. Strasbourg doet het niet slecht. Het verloor uit alleen van Lyon (2-0) en bekleed momenteel 11e plek met 8 punten uit 6 wedstrijden. Ik verwacht echter dat ze tekort komen tegen het team van Thauvin en verwacht, evenals de bookies (@1.43 Unibet) een thuisoverwinning.


19.00 uur Nimes - Guingamp.

Nimes krijgt thuis gemiddeld 5.5 corners tegen, Guingamp behaalt uit gemiddeld 4,67 corners (bron: https://www.thestatsdontlie.com/football/europe/france/ligue-1/corners/). De o3.5 corners away @1,67 (Unibet) lijkt me daarom niet meer uitleg verschuldigd.


19.00 uur Udinese - Lazio Roma.

Icardi is een fenomeen, Immobile minstens zo groot! 29 en 23 doelpunten in de voorgaande jaren en nu 3 uit 5, waarvan 2x tegen Genoa afgelopen weekend.

Beide ploegen ontlopen mekaar niet veel. Udine staat 8e, Lazio 6e, verschil is 1 punt in het voordeel van Lazio. Udine won thuis pas 1x en Lazio won uit pas 1x. Ze zullen beide deze reeks willen doorbreken en vol voor de overwinning gaan.

Scheidsrechter is Fabio Merasca, goed voor 2 pingels in 5 wedstrijden. Immo neemt de pingels voor Lazio. In de laatste 3 onderlinge oentmoetingen waar Immo speelde scoorde hij 4 maal. Immobile to score @2,10 (Unibet) lijkt mij een prima verdubbelaar.


Voor de combi voor vanavond ga ik voor Immo to score, Guingamp o3.5 corners, Klauss to score en Hammerby o1.5 goals @13,81 (Unibet).


Succes!

12
0
12 likes
Gestart door
Avatar rjansen82
Country flagrjansen82
26-09-2018 15:00 in Leden topics
279 reacties

Mensen,


Ga even allemaal staan, en maak een diepe buiging voor de show van meneer Jansen!

Dat hij ons nog veel moois kan tippen!

4
0
4 likes

FC


FC Inter Turku - FC Lahti, aanvang 17.30 uur.

De thuisploeg speelt met een gelegenheidsaanval. Normaal gesproken is Timo Furuholm de aangewezen persoon in de punt, echter hij is vanwege een schorsing absent.

Wat mij opviel is de rechtsbuiten, nummer 33, Tatu Varmanen.

Varmanen is een 20 jarige, van oorsprong, verdediger en had in juni van dit jaar zijn laatste basisplek. In juli viel hij nog een keer in en zat daarna ook niet meer op de bank. Van een blessure lijkt me geen sprake, waarom zou hij dan meteen vanaf de start spelen als er alternatieven zijn?

Zou het kunnen zijn dat deze jongeman zijn opwachting in het 2e heeft gemaakt en daar furore heeft gemaakt als rechtsbuiten?

Ik kan er nergens iets van vinden. Ook de site http://fcinter.fi/pelaajat/ maakt mij niks wijzer.


Wat een jongensdroom zou het zijn als hij bij zijn debuut als rechtsbuiten zou scoren?


Ik waag de GOK op Varmanen to score @11,50 (Unibet) zeeeeer low stake.


p.s. Joao Klauss speelt in de basis bij HJK Helsinki (Bron: https://twitter.com/hjkhelsinki).


Succes!

1
0
1 likes

Alleen nog een camera nu!

1
0
1 likes

Verdomme klaus, je had die penalty in de 90e minuut er best in mogen schieten!

0
0
0 likes

ik volg de guincamp corners, die staan nu aan de rust op 2 dus nog 2 na de rust en die is binnen.

mijn eigen cornertip van marseille loopt echter niet goed, ik heb ze over 5.5 staan en aan de rust hebben ze nog maar 1 corner.

hopen moet ik doen :p

0
0
0 likes
it's all about the money ;)

Guingamp 1 corner te weinig en Marseille zelfs 3

Lol, wat een nest maar allee, we gaan nie klagen ;)


Kan altijd wel gebeuren, graag nog meer tips Rjansen ;)

0
0
0 likes
it's all about the money ;)

Hopelijk pakken ramos carrico en banega een kaart (iig 2 van de 3), anders is het wel een zuur avondje...

0
0
0 likes

Wat een deceptie!


Klauss 90+1 penalty missen.

1 corner te weinig.

Verlies Hammarby in eigen huis.

Ramos die zich gedraagt bij een 3-0 nederlaag.


Alles wat mis kon gaan ging mis.


Vandaag nieuwe ronde, nieuwe kansen. De show must go on!

8
0
8 likes

SPAL – Sassuolo 19.00 uur.

Naast het voorzien van (gisteren klote) tips ben ik van mening dat ik jullie ook iets bij mag brengen. ‘Wedden’ is nl. meer dan alleen de wedstrijd “SPAL – Sassuolo”.

Waar ligt SPAL? Is het een dorp, stad, wie speelt er, heeft het een rijke historie? Als CR7 er zou spelen kreeg je een ander beeld van de club dan wanneer “Mario de Italiaan” in de spits staat.

Enfin, SPAL; “Società Polisportiva Ars et Labor”, iets als “sociëteit voor diverse sporten en hard werken”.


SPAL was in de jaren '50 en '60 een vaste waarde in de Serie A echter vanaf 1968 niet meer teruggekeerd tot voor vorig seizoen. Na wat fusies en overnames was de club na 49 jaar afwezigheid weer terug waar het graag wilde zijn, op het hoogste niveau.

Kennen we een speler van SPAL? Ja, Fabio! Wie Fabio? Fabio Capello. Succescoach van AC Milan, won alles wat er te winnen viel in de gloriejaren. Met 4-0 werd het Barçelona van Cruijf naar huis gestuurd in de CL finale op 18 mei 1994.

SPAL is een club uit de plaats Ferrara (in de regio Emillia-Romanga), zoals de club ook wel genoemd werd vanaf 1940 (FC Ferrara). Men kan bijna spreken van een derby. Sassuolo, onder de rook van Modena, ligt maar 100km naar het westen. SPAL heeft goed geïnvesteerd het afgelopen jaar. Veel spelers die we wel kennen van weleer hebben hun toevlucht gevonden in Ferrara.

Mirco Antenucci, (o.a. Ascoli, Torino, Leeds); goed voor 116 doelpunten in 275 officiële duels.

Alberto Paloschi,(o.a. Chievo, Parma en AC Milan); goed voor 71 doelpunten in 190 officiële duels.

Andrea Petagna, (o.a. Atalanta, AC Milan); goed voor 19 doelpunten in 89 officiële duels.

Al met al geen grote namen, maar wel goed voor doelpunten.


Sassuolo, zoals gezegd, hoeft niet ver te reizen. De 100km met de bus zullen goed te doen zijn en ze gaan met vertrouwen richting de wedstrijd. De 3e plek op de huidige ranglijst is ver boven hun stand. Afgelopen seizoen werden ze 11e met maar 29 doelpunten uit 38 wedstrijden. Thans zitten ze al op 12 doelpunten in 5 wedstrijden. Dit beloofd nog wat. De doelpunten van de bezoekers komen vooral van de voeten van de 3-B`s; Berardi, Babacar en Boateng (resp. 2, 2 en 3 doelpunten).


Over de scheidsrechter van dienst, Eugenio Babattista, is weinig zinnigs te melden. Geen buitensporige kaartentrekker, geen penaltygever, niks geks. Als je “Eugenio” heet is dat ook maar beter ook.

Ik richt me derhalve op de BTTS @1,80 (Unibet). Zoals geschreven doen beide teams het prima. Uit en thuis werd er gewonnen en gescoord. Qua doelpuntenmakers kan ik er weinig zinnigs van maken. Alle bovengenoemde zouden kunnen scoren, het zou een gok zijn als ik iemand zou moeten kiezen. 


Empoli – AC Milan 21.00 uur

Empoli heeft mijn favoriete speler binnen de gelederen, Fransesco Caputo. Wat een held! 31 Jaar en schiet er 26 in afgelopen seizoen in de Serie B. Wedstrijden waarin hij er twee maakte waren eerder regel dan uitzondering. Voor de Fifa18 liefhebber, goedkope kracht en werkelijk fantastisch! Dit seizoen staat de teller op 2 in 5 wedstrijden, ik verwacht echter dat hij tegen een sterk Milan geen potten zal breken. Mocht hij scoren levert Caputo to score @2,95 op bij Unibet.

Meer vertrouwen heb ik in Higuaín to score @2,20 (Unibet) of Higuaín to score away to win @3,15 (Unibet) voor de echte knikkers.

Gonzalogol is los!

Moest even wennen na 2 jaar Juve, maar heeft er inmiddels al 2 in het netje liggen in 4 wedstrijden.

Doelpunten in de afgelopen jaren; 16-24-36-18-17-16-22-enz. Totaal 233 doelpunten in 294 wedstrijden!!! Fenomeen! 


48 Gele prenten en 3 rode prenten in 9 wedstrijden. De naam is Eduardo Prieto Iglesias (geen familie).

Igla mag de ‘topper’ Deportivo Alavés – Getafe fluiten, wat een luxe.

Alavés momenteel op plek 4 en Getafe op plek 10. Afgelopen 4 onderlinge duels, 25 gele kaarten en vooral op het middenveld uitgedeeld. Helaas is de “player cards” bij Unibet niet beschikbaar. Desalniettemin vind ik de o2.5 cards home @2.06 (Unibet) prima speelbaar. Alavés heeft al 13 kaarten in 5 wedstrijden. Getafe heeft er weliswaar 19 in 5 wedstrijden echter de odd is er ook naar, o2.5 cards away @1,75 (Unibet) zou m.i. nog net kunnen in een combi. 


Girona FC – Real Betis 22.00 uur. 

Girona leek Barçelona afgelopen weekend lang van de winst te houden. De kwaliteit van de Catalanen kwam echter in de slotminuten boven en hiermee forceerden ze toch de

gelijkmaker. Toch knap dat de buurtgenoten het nog op een gelijkspel hebben gehouden.

Betis won dit seizoen pas 1 duel, uitgerekend van stadsgenoot Sevilla (1-0) en 1 ging er verloren. De overige 3 duels werden allen gelijkgespeeld. Betis is wel van de corner. In de 5 wedstrijden werden resp. 6-4-5-6-5 corners binnengesleept. De o3.5 corners away @1,66 (Unibet) kan derhalve prima in een combi. o4.5 Voor de echte durfal staat @2,43 (Unibet). 


IFK Göteborg – AIK Solna 19.00 uur. 

De bezoekers maken een grote stap richting het kampioenschap in Zweden als ze weten te winnen van Göteborg. Göteborg staat thans 11e met een doelsaldo van -8 (30-38). AIK staat bovenaan met een doelsaldo van +26 (39-13). Het zal duidelijk zijn dat de voorkeur uit gaat naar een doelpuntenmaker van AIK. Er is er maar 1 die hiervoor in aanmerking komt, Henok Goitom. De 34 jarige Eritreeër heeft er al 11 gemaakt in 20 wedstrijden, hiervan waren er 3 vanaf de penaltystip. Henok staat samen met Elyououssi (ja, die van Heerenveen) in de aanval. Soms speelt ook de Argentijn Stefanelli, echter hij maakt in de regel wat minder minuten dan Elyounussi. Goitom to score @2,75 (Unibet) is mijn pick voor deze wedstrijd. Overigens zijn de resultaten uit het recente verleden in het nadeel van AIK. De laatste twee ontmoetingen werden weliswaar gewonnen, echter de 5 daarvoor werden niet gewonnen. Overall gezien is deze stand precies gelijk. Van de 50 duels waren er 21 in het voordeel van Göteborg, 21 in het voordeel van AIK en 8 onbeslist. 


Kalmar – Häcken 19.00 uur.

Kamp Paulinho vs. kamp Jeremejeff 0-1.

Häcken is de favoriet en heeft veel doelpunten in de gelederen. Met 43 doelpunten voor zijn ze samen met Malmö de meest scorende ploeg van de Allsvenskan. Paulinho gaat fier aan kop met 14 doelpunten. De afgelopen wedstrijden heeft hij er echter geen meer gemaakt, hij staat al enige tijd droog. Jeremejeff daarentegen neemt het rustig over. Hij scoorde de afgelopen 4 wedstrijden 4 maal.Voor vandaag ga ik voor de ommekeer van de topscoorder. Paulinho to score @3,00 (Unibet) lijkt mij een prima odd. Zijn er mensen die toch voor Jeremejeff gaan? Unibet geeft Jeremejeff to score @3,30. Overigens won Kalmar maar twee van de laatste 10 wedstrijden in de Allsvenskan. Het kreeg in deze 10 duels 13 doelpunten tegen en scoorde er maar 5. 


De funcombi gaat vandaag naar Higuaín to score, o3.5 corners Betis, Goitom to score @10.04 (Unibet).


Succes!

Bericht gewijzigd door rjansen82 op Thu 27 Sept 2018, 10:27.
13
0
13 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators