Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wedden op de Grand Slam of Darts 2017

Hierbij een topic voor het aankomende darts toernooi, de Grand Slam of Darts. Meningen, weddenschappen en tips zijn altijd welkom!


Grand Slam of Darts 2017

Dit weekend gaat de elfde editie van de Grand Slam of Darts van start in de Civic Hall te Wolverhampton. De Grand Slam of Darts is één van de vijf grote toernooien die langer dan een weekend duren en is de laatste grote graadmeter voor het WK Darts in december. Het toernooi begint op zaterdag 11 november met acht groepen van vier spelers die elk één keer tegen elkaar spelen, waarna de beste twee door gaan. Hierna volgen knock-out rondes tot aan de finale op zondag 19 november. Wat dat betreft is het format vergelijkbaar met bijvoorbeeld het WK en de Champions League bij het voetbal.

Zowel PDC als BDO spelers kunnen zich kwalificeren voor dit toernooi, onder andere door televisietoernooien te winnen. Zes maal ging de eindzege naar Phil Taylor, die dit jaar voor het laatst mee zal doen. Michael van Gerwen won de twee meest recente edities van het toernooi, Scott Waites (als enige BDO-speler) en Raymond van Barneveld wonnen hem één keer. Van de huidige deelnemers wisten ook Dave Chisnall, James Wade en Gary Anderson ooit de finale te halen, maar wonnen die wedstrijd niet.

Groepsindeling:

Loting Grand Slam of Darts 2017

Groep A: Michael van Gerwen, Rob Cross, Joe Murnan, Ross Montgomery

Groep B: Raymond van Barneveld, Gerwyn Price, Steve Lennon, Jamie Hughes

Groep C: Phil Taylor, James Wade, Robbie Green, Peter Machin

Groep D: Daryl Gurney, Darren Webster, Mark Webster, Danny Noppert

Groep E: Peter Wright, Alan Norris, Corey Cadby, Glen Durrant

Groep F: Dave Chisnall, Stephen Bunting, Jeffrey de Zwaan, Scott Mitchell

Groep G: Mensur Suljovic, Michael Smith, James Wilson, Mark McGeeney

Groep H: Gary Anderson, Simon Whitlock, Berry van Peer, Cameron Menzies


De Favorieten (met daar achter hun odd voor de eindzege op Unibet)

Michael van Gerwen, 1.80

Dé grote favoriet voor de eindzege is zoals bij ieder toernooi waar hij aan mee doet natuurlijk de nummer één van de wereld, Michael van Gerwen. Hij wist de twee meest recente edities van het toernooi te winnen door Phil Taylor (2015) en James Wade (2016) in de finale te verslaan.

Toch lijkt van Gerwen wellicht niet zo’n grote favoriet als hij afgelopen jaar was. Hij begon het jaar sterk met het winnen van de WK-finale en vervolgens ook de Premier League, mede doordat Peter Wright in de finale de druk niet aan kon. Na het winnen van de US Darts Masters in juli volgde er een voor hem ongebruikelijke droogte. In de kwartfinale van de World Matchplay werd hij afgedroogd door de latere winnaar Phil Taylor (16-6). Daarna miste hij een aantal toernooien omdat hij een dochter kreeg. Na zijn terugkeer wist hij tijdens de Champions League of Darts in een poule met Raymond van Barneveld, Phil Taylor en Adrian Lewis niet bij de beste twee te eindigen, verloor hij zijn openingswedstrijd in de World Grand Prix van de grote verrassing John Henderson en moest hij zich tijdens de German Darts Masters terugtrekken wegens een pijnlijke enkel.

In de afgelopen twee weken zag het er rooskleuriger uit voor hem. Hij won eerst het European Darts Championship zonder tegen een top tien speler uit te komen (de finale won hij van de verrassing van dit jaar, Rob Cross). Afgelopen weekend won hij de World Series Finals na overwinningen op Rob Cross, Daryl Gurney en Gary Anderson.

Kijken we naar zijn poule, dan zou dit voor Michael geen enkel probleem moeten zijn. Zijn zwaarste tegenstander is namelijk Rob Cross, de speler die hij in de afgelopen twee weken al twee maal wist uit te schakelen.

Gary Anderson, 7.00

Gary Anderson wist dit jaar al de Dubai Darts Masters en de Perth Darts Masters te winnen, maar voor iemand van zijn statuur is dit niet voldoende. Het lijkt vooral een jaar van de gemiste kansen te worden voor de Schot. Na de WK-finale te verliezen van Van Gerwen kon hij geen potten breken in de Premier League, moest hij zich afmelden voor de World Grand Prix omdat zijn vrouw op het punt stond te bevallen en verloor hij de finales van The Masters, de Champions League of Darts en de World Series Finals.

Door het uitblijven van toernooiwinsten is hij op de Order of Merit inmiddels gezakt van de tweede naar de derde plaats. Peter Wright wist dit jaar al tien toernooien op zijn naam te schrijven en ging zijn landgenoot daardoor in oktober voorbij op de wereldranglijst.

Voor Gary lijkt de poulefase geen probleem te zijn, Simon Withlock is zijn grote concurrent, daarnaast moet hij spelen tegen Berry van Peer en Cameron Menzies

Peter Wright, 8.50

Peter Wright beleeft een topjaar en hoopt dit natuurlijk te bekronen met een titel op de Grand Slam of Darts of zelfs het WK. Hij is pas de vierde darter in de historie die minimaal tien titels in een jaar weet te behalen. Het jaar begon fantastisch met zijn eerste majortitel tijdens het UK Open. Ook tijdens de Premier League maakte hij een sterke indruk, maar toen hij in de positie kwam om het toernooi binnen te halen raakte hij het helemaal kwijt en miste zes matchdarts. Toch heeft dit in het vervolg van het jaar niet tegen hem gewerkt. Naast veel vloertoernooien te winnen, behaalde hij ook de finale van het World Matchplay en won vorige week de German Darts Masters door achtereenvolgens Mensur Suljovic, Raymond van Barneveld en Phil Taylor (met maar liefst 11-4) te verslaan. Wat dat betreft lijkt Peter in topvorm aan zowel dit toernooi als het WK te gaan beginnen.

Van de vier titelfavorieten lijkt Peter Wright de moeilijkste poule te hebben. Naast nummer vijftien van de wereld Alan Norris zitten ook het grote talent Corey Cadby én de nummer twee van de BDO rankings Glen Durrant in zijn poule.

Phil Taylor, 10.00

De vierde speler die dit toernooi tot de grote favorieten wordt gerekend is Phil Taylor. Het was lange tijd de vraag of de oude rot, die na dit jaar met pensioen gaat, nog een titel op een major binnen zou halen. Tijdens The Masters en de Premier League kwam hij niet verder dan de halve finale, maar op de World Matchplay bewees hij nog steeds een topper te zijn. Hij ging fluitend naar de finale met ruime overwinningen op Gerwyn Price (10-5), Raymond van Barneveld (11-3), Michael van Gerwen (16-6) en Adrian Lewis (17-9). In de finale stond hij tegenover Peter Wright, die op sommige momenten in het toernooi erg zoekende leek en zijn hoge scores vaak niet wist te gooien. Ook hij werd een prooi voor Taylor (18-8), Phil gooide een gemiddelde van bijna 105 in deze finale. Hierna wist Phil ook de Melbourne Masters te winnen, maar moest hij het in de finale van de German Darts Masters afleggen tegen de eerder genoemde Peter Wright.

In zijn poule zal James Wade zijn grootste tegenstander zijn, maar ook nummer 41 van de wereld Robbie Green zou het hem lastig kunnen maken.


De Outsiders (met daar achter hun odd voor de eindzege op Unibet)

Rob Cross, 23.00

De grote verrassing van het jaar is snel opgeklommen naar de 24e plaats op de Order of Merit. Hij won vier Players Championships en haalde de finale van het European Championship, maar verloor deze van Michael van Gerwen. In de poule zal hij waarschijnlijk Van Gerwen voor zich moeten dulden, maar in zijn huidige vorm zal Cross zowel Joe Murnan (nummer 47 van de PDC) en Ross Montgomery (nummer vijf van de BDO) kunnen verslaan.

Mensur Suljovic, 26.00

Beleefde zijn hoogtepunt van het jaar door de Champions League of Darts te winnen, maar wist ook de halve finale van de World Grand Prix te bereiken en in september een Players Championship te winnen. In zijn poule komt hij de nummer één van de BDO (Mark McGeeney) en de nummer dertien en 33 van de PDC (Michael Smith en James Wilson) tegen, een pittige loting dus voor hem.

Daryl Gurney, 29.00

Wist dit jaar zijn belofte eindelijk waar te maken door de World Grand Prix te winnen. Hij wist ook één Players Championship te winnen. Inmiddels is hij de nummer vier van de wereld op de PDC Order of Merit. In zijn poule treft hij twee spelers die aan elkaar gewaagd zullen zijn met Darren Webster en Mark Webster, de poule wordt aangevuld met de Nederlandse BDO-speler Danny Nopperts.

Raymond van Barneveld, 41.00

Beleeft geen heel goed jaar en zal als hij zo door gaat snel buiten de top tien van de Order of Merit vallen. Wist de World Cup of Darts te winnen samen met Michael van Gerwen en haalde de finale van de Perth Masters, maar verloor de finale van Gary Anderson (11-7). In zijn poule treft hij de nummer zeventien (Gerwyn Price) en 81 (Steve Lennon) van de PDC en nummer vier van de BDO (Jamie Hughes).


Voorspelling

Poule B: Gerwyn Price groepswinnaar @ 3.00 (Bwin;Medium)

Barney is niet in goede doen dit jaar en ik vind de odd voor Price te hoog, mede doordat ik de twee overige groepsgenoten geen kans geef tegen hem.

Groep F: Dave Chisnall groepswinnaar @2.00 (Betvictor & Bwin;Medium)

Ik acht hem veel sterker dan Stephen Bunting, Scott Mitchell en Jeffrey de Zwaan. Zijn grootste concurrent Bunting heeft dit jaar geen indruk kunnen maken.


Televisie:

In Nederland wordt het toernooi uitgezonden op RTL7. De uitzendingen van de avondsessies beginnen om 20.00 uur en op 11, 12 en 18 november zijn er ook middagsessies tussen 14.00 en 18.00 uur.

0
0
0 likes
Gestart door
Avatar donnynedved
Country flagdonnynedved
8-11-2017 17:17 in Overige sporten en evenementen
14 reacties

Loting Grand Slam of Darts 2017

Groep A

Michael van Gerwen

Rob Cross

Joe Murnan

Ross Montgomery

Groep B

Raymond van Barneveld

Gerwyn Price

Steve Lennon

Jamie Hughes

Groep C

Phil Taylor

James Wade

Robbie Green

Peter Machin

Groep D

Daryl Gurney

Darren Webster

Mark Webster

Danny Noppert

Groep E

Peter Wright

Alan Norris

Corey Cadby

Glen Durrant

Groep F

Dave Chisnall

Stephen Bunting

Jeffrey de Zwaan

Scott Mitchell

Groep G

Mensur Suljovic

Michael Smith

James Wilson

Mark McGeeney

Groep H

Gary Anderson

Simon Whitlock

Berry van Peer

Cameron Menzies

Bericht gewijzigd door donnynedved op Wed 8 Nov 2017, 17:38.
0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Thanks voor je preview. Ik pak in ieder geval Chisnall mee!

0
0
0 likes
Vijftien is acht, acht is vier, vier is altijd vier. Tweeëndertig is twaalf, twaalf is vijf, vijf is vier, vier is altijd vier.

Thanks voor de preview! Nog tips bij de wedstrijden?

0
0
0 likes
Op za. 11 nov. 2017, 13:58 schreef bzun22:

Thanks voor de preview! Nog tips bij de wedstrijden?

Ik ga tijdens het toernooi weer meerdere voorbeschouwingen schrijven. Ik wacht altijd wel de eerste ronde af, om een beetje een beeld te krijgen in welke vorm alle spelers deze week ongeveer steken ;)

0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don
Op za. 11 nov. 2017, 15:24 schreef donnynedved:
Op za. 11 nov. 2017, 13:58 schreef bzun22:

Thanks voor de preview! Nog tips bij de wedstrijden?

Ik ga tijdens het toernooi weer meerdere voorbeschouwingen schrijven. Ik wacht altijd wel de eerste ronde af, om een beetje een beeld te krijgen in welke vorm alle spelers deze week ongeveer steken ;)

Begrijpelijk. Ik ben benieuwd!

0
0
0 likes

Michael van Gerwen Win Match, Highest Match Checkout and Most 180s @ 2.05


11-11-2017 vs. Ross Montgomery

Bericht gewijzigd door demonial op Sat 11 Nov 2017, 19:48.
0
0
0 likes
Op za. 11 nov. 2017, 19:47 schreef demonial:

Michael van Gerwen Win Match, Highest Match Checkout and Most 180s @ 2.05


11-11-2017 vs. Ross Montgomery

Geen verkeerde bet Demonial, helaas gooide Montgomery ook een maximale score.


Voor morgen heb ik alvast twee voorbeschouwingen online staan:


https://www.voetbalwedden.net/voorbeschouwingen/darts/dave-chisnall-stephen-bunting-grand-slam-of-darts-poulefase-12-11-2017


https://www.voetbalwedden.net/voorbeschouwingen/darts/michael-van-gerwen-rob-cross-grand-slam-of-darts-poulefase-12-11-2017


Voor Van Gerwen-Cross hoop ik nog een mooie odd op de 180ers te vinden, maar ik heb nog geen handicap hierop kunnen vinden op het moment van schrijven!

Bericht gewijzigd door donnynedved op Sun 12 Nov 2017, 04:05.
0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don
0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

Omdat de poulefase nog erg lastig te voorspellen is zoals we tijdens het weekend hebben kunnen zien, heb ik er voor morgen één wedstrijd uitgepakt waarbij ik de odds het meest gunstig vond.


https://www.voetbalwedden.net/voorbeschouwingen/darts/corey-cadby-glen-durrant-grand-slam-of-darts-poulefase-13-11-2017


Omdat darts niet bij heel veel bookmakers aangeboden wordt is het altijd zoeken naar de meest gunstige odd, gezien deze vrij veel verschillen per bookmaker. Bij Williamhill ben je het best uit als je voor Durrant gaat, mocht je een weddenschap bij een andere bookmaker willen aangaan dan is Durrant hoogste uitgooi + winst @ 2.10 (Betfair) ook zeker een goede optie. Deze combineert eigenlijk mijn weddenschappen uit de voorbeschouwing en heeft als voordeel dat Durrant ook met één leg verschil mag winnen. Succes!

0
0
0 likes
Schrijver voorbeschouwingen darten en Serie A / Mijn tips voor overige competities vind je op Telegram: https://t.me/betsby_don

van Gerwen, Michael - Murnan, Joe

Darts / Grand Slam of Darts

Today 21:00

Total 180s

Over 2.5 (van Gerwen, Michael)Green, Robbie - Machin, Peter

Darts / Grand Slam of Darts

Today 22:00

Most 180s

Green, Robbie 1.67


Taylor, Phil - Wade, James

Darts / Grand Slam of Darts

Today 22:30

Total Legs

Over 7.5


Mijn bets vanavond.

Bericht gewijzigd door demonial op Tue 14 Nov 2017, 09:49.
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators