Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Goalscorers funbets of niet?

Hallo medegokkers,

Er is hier over het algemeen relatief weinig te lezen over goalscorers. Deze worden gauw als funbets aangeduidt. Als je ze in een combi speelt is dat denk ik zeker waar, maar met de juiste dosis huiswerk kan dit toch ook best winstgevend zijn?

Zo speelde ik gisteren 4 funbets op Unibet met diverse goalscorers waaronder Hazard en Uth als relatieve zekerheidjes en hogere risicootjes met Agbonlahor, Necid, Silva en Choupo-Moting. Hierbij speelde ik 4 combi's elke keer 3 spelers twv 3 euro, waardoor ik op een inzet kwam van totaal 12 euro:


- Hazard / Choupo-Moting / Uth @ 18,58
- Hazard / Uth / Necid @ 16, 79
- Hazard / Agbonlahor / Silva @ 39,13
- Silva / Agbonlahor / Necid @ 51,62

Hierbij zie je dat ik met 12 euro toch ruim 50 euro won, maar wel in een 'funbet'.

Voor vandaag heb je relatieve zekerheidjes:

- Zlatan @ 1,70
- Bony @ 2,33
- Mandzukic @ 2,10
- Milik @ 1,71
- Van Persie @ 2,25

Deze combineer ik met elkaar en met diverse risicovollere spelers als Rooney (2,45), Bacca (1,98) de Leeuw (2,80), maar ook bijvoorbeeld Chery heeft value (4,75).

Dit zal op de lange termijn geen winstgevende strategie zijn, maar in mijn ogen zou je er ook prima een single strategie mee moeten kunnen spelen. Vandaar dat ik benieuwd ben naar hoe jullie er over denken. In de chat worden er altijd veel funcombi's gedeeld, maar er wordt op de fora vrij weinig over gesproken, zeker over single bets. Is dat omdat er weinig value op zit of is er geen specifieke reden voor de onderbelichting van deze markt?

Hoor graag hoe jullie erover denken.0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar elloco
Country flagelloco in 14-12-2014 12:34 Voetbal
in 14-12-2014 12:34 Voetbal
41 reacties

https://www.voetbalwedden.net/wedden-op-doelpunten :)


Wedden op doelpunten van specifieke spelers kan zeker interessant zijn. Wel zou ik de funcombo's achterwege laten en alleen singles spelen. Verder doe je er goed aan om bij verschillende bookmakers een account te openen, zodat je altijd de beste odds kunt pakken. Behalve Unibet zijn ook Betsson en Tipico fijne bookies voor de goalscorer-markt.


Succes! (y)

Bericht gewijzigd door wedden op Mon 26 Jul 2021, 11:57
0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
Van Persie, Rooney en Chery al gescoord, netjes.
0 Vind ik leuk's
Ik vind de goalscorer market ook zeker een interessante. Ik speel zelf vaak 3 goalscorers en dan combinaties van 2 en 3 zodat je bij 2 goede goalscorers al een aardige winst kunt boeken en met 3 goed voor de volle buit kunt gaan. Wat ik wel vaak vind is dat goalscorers die lager staan dan 2 vaak niet interessant genoeg zijn. Meestal vind ik 2.50 wel de minimale odd om het interessant te maken. Zoals gister was Uth inderdaad een zeer mooie en Necid voor 3.05 ook een hele mooie. Het is wel belangrijk om ook te kijken naar welke tegenstander er is en of deze veel goals tegen krijgen. In nederland wordt relatief veel gescoord dus vind ik de markt zeer bruikbaar, maar in andere competities met minder goals, zoals Frankrijk vind ik het minder interessant.
0 Vind ik leuk's
Dit zijn ze hoor (y)
0 Vind ik leuk's
- Zlatan had kansen zat
- Bony ook, maar die maakte er gelukkig ook nog één
- Bacca en de Leeuw heb ik niet gezien, dus kan ik niet over oordelen
- Mandzukic kan nog
0 Vind ik leuk's
elloco:
- Zlatan had kansen zat
- Bony ook, maar die maakte er gelukkig ook nog één
- Bacca en de Leeuw heb ik niet gezien, dus kan ik niet over oordelen
- Mandzukic kan nog


Leuk topic, zie graag vaker je keuzes voor goalscorers, ik speel mee! ;-)

(y) (y)
0 Vind ik leuk's
Ik speel zelf ook vaak op doelpuntenmaker. Ik had ook Bony vandaag, het mooie is gewoon dat het team zelf de wedstrijd kan verliezen. Zo kan je altijd hoop en vertrouwen houden in je bet. Het gevaar bij deze strategie is om te veel te pakken, je moet echt selectief zijn en de odd moet minimaal 1.80 zijn.
0 Vind ik leuk's

Morgen zet ik eens op 1 speler 10 euro, Lukaku. Everton-QPR. Everton zal heel aanvallend gaan spelen en zeker scoren, hij heeft er ook al 6 in liggen dus ik probeer t eens.

Bericht gewijzigd door wedden op Mon 26 Jul 2021, 11:57
0 Vind ik leuk's
Bacca speelde niet elloco ;)
0 Vind ik leuk's
Nee klopt, die viel in...

Mandzukic had een afgekeurde goal.. helaas....

Voor vandaag staat Lukako to score @ 1,98 wel erg laag vind ik... Daarnaast staat voor 2 goals op 7, en een hattrick voor 31. Ik ga dus lowstake voor de hattrick, temeer omdat er verder ook geen interessante zijn vanavond... Ik vind Jonathas op zich nog wel een gokje waard, maar Paloschi of een Inter speler zeker niet...

Ok dan een lowstake combi Lukako to score 2 keer & Jonathas @ 26.60 :d
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Moderators

Avatar dionysiou
Country flag
dionysiou
Avatar joevidov
Country flag
joevidov
Avatar datel13
Country flag
datel13
Avatar rutger133
Country flag
rutger133
Avatar rollings
Country flag
rollings
Avatar fr18
Country flag
fr18
Avatar toxar
Country flag
toxar
Avatar jeffrey14g
Country flag
jeffrey14g