Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Draw no Bet: hoe werkt deze weddenschap?

Draw no Bet: hoe werkt deze weddenschap?

Wil je alles weten over een Draw no Bet weddenschap? In dit artikel lees je alles wat je moet weten.

Hoe werkt een Draw no Bet?

De letterlijke vertaling van Draw no Bet is 'gelijkspel geen weddenschap' en heel basaal gezien klopt deze informatie ook. Wanneer de wedstrijd eindigt in een gelijkspel, is er geen sprake van een weddenschap. Hij komt dus te vervallen. Je krijgt in dat geval je inleg terug en spreekt dus over een extra zekerheid.

Mocht de ploeg waar jij een Draw no Bet weddenschap op in hebt gezet verliezen, ben jij je inleg wel kwijt. In het onderstaande voorbeeld laten we de mogelijkheden nog even zien:

Sevilla krijgt FC Barcelona op bezoek. Je hebt via social media interessante info ontdekt met betrekking tot blessures binnen de Catalaanse ploeg. Je vertrouwen in Sevilla stijgt en dus ga je voor een Draw no Bet weddenschap op Sevilla. In dit geval is Barcelona op papier de favoriet en dus krijg je wellicht een leuke odd aangeboden voor een Draw no Bet weddenschap.

 

 

Ben jij (bijna) zeker van je zaak en denk je te weten welke ploeg met de overwinning naar huis gaat? Dan ben je geneigd om in te zetten op de winnaar. Als dit toevallig ook nog eens de underdog is, dan kan het wijsheid zijn om een blik te werpen op de Draw no Bet weddenschap. In dit artikel leggen we alles uit wat je moet weten. 

Artikel door:
Avatar richard123
Country flag richard123

Met zijn voorliefde voor sport en wedden is de combinatie al gauw gemaakt. Richard123 gooit hier een behoorlijke interesse in schrijven bij, wat dit voor hem de perfecte formule maakt.

Andere artikelen in deze categorie

Voorbeeld