Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Goalscorer: hoe werkt deze weddenschap?

Goalscorer: hoe werkt deze weddenschap?

In dit artikel vind je een uitgebreide uitleg over goalscorer weddenschappen.
  • Inhoudsopgave

Weet jij welke spits de bal gemakkelijk in het mandje legt? Heb jij een neusje voor spelers die het net gemakkelijk vinden? De goalscorer weddenschap is dan een interessante optie. Wedden op doelpuntenmakers kan interessant én lucratief zijn, maar kan ook in verschillende vormen worden uitgevoerd. In dit artikel leggen we de populairste weddenschappen op doelpuntenmakers aan je uit.

 

Wat is een Goalscorer weddenschap?

Bij de goalscorer weddenschap selecteer je een speler waarvan jij denkt dat hij tenminste één doelpunt zal maken in de wedstrijd. Scoort jouw speler niet, dan verlies je de weddenschap. Blijft je speler de hele wedstrijd op de bank zitten, dan krijg je bij de meeste bookmakers je inleg terug. Lees wel altijd de voorwaarden van de weddenschap goed door, want bij sommige bookies telt je weddenschap óók als de speler invalt - zelfs al is het in de laatste minuut van de wedstrijd. Dit klinkt mooi, als degene als invaller alsnog een doelpunt weet te maken en men spreekt van een gouden wissel, maar in de werkelijkheid komt dit niet bijster vaak voor.

 

 

First, last of anytime goalscorer?

Er zijn nog meer opties, die invloed hebben op de odds. Zo kun je kiezen tussen first, last en anytime goalscorer. De namen verklappen het al: wanneer je first selecteert, moet je gekozen speler het eerste doelpunt van de wedstrijd maken. Wanneer je voor last gaat, moet dit vanzelfsprekend het laatste doelpunt van de wedstrijd zijn. Anytime ontneemt al deze beperkingen en dan mag de speler scoren wanneer hij wil, ongeacht de tussenstand. Uiteraard heeft deze laatste opties wel de laagste odds.

 

Wat zijn player goals?

Om het nog iets leuker - en ingewikkelder - te maken, kun je ook kiezen voor de player goals weddenschappen. Hierbij speel je bijvoorbeeld op het aantal goals dat de speler maakt of de periode waarin een goal valt. Bij sommige grote wedstrijden kun je zelfs inzetten op het type doelpunt. Denk bijvoorbeeld aan een doelpunt van buiten de zestien of een doelpunt met het hoofd. 

 

 

Wat is een wincast goalscorer?

Bij een aantal bookies kun je ook gecombineerde weddenschappen afsluiten. Het bekendste voorbeeld hiervan is de wincast weddenschap. Hierbij voorspel je een doelpuntenmaker en de uitkomst van de wedstrijd. Denk in dit geval aan Lionel Messi scoort en FC Barcelona wint de wedstrijd.

Andere interessante opties zijn: to score & give an assist en to score & get booked, waarbij je respectievelijk ook inzet op een assist en een gele dan wel rode prent in combinatie met een doelpunt.

Het aanbod goalscorer weddenschappen is dus niet alleen breed, maar ook behoorlijk divers. Je kan het jezelf makkelijker en moeilijker maken, maar zoals je ziet heeft dit direct invloed op de hoogte van de odds. Het kan handig zijn om de volgende aspecten goed te bekijken:

- Speelt de speler waar je op wil inzetten?
- Neemt degene ook de strafschoppen?
- Wordt hij vaak gewisseld?

Deze aspecten kunnen invloed hebben op de uitkomst van jouw weddenschap. Wanneer hij bijvoorbeeld ook de strafschoppen neemt, is de kans op succes groter.

Artikel door:
Avatar richard123
Country flag richard123

Met zijn voorliefde voor sport en wedden is de combinatie al gauw gemaakt. Richard123 gooit hier een behoorlijke interesse in schrijven bij, wat dit voor hem de perfecte formule maakt.

Andere artikelen in deze categorie

Inhoudsopgave
Voorbeeld