Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Uitleg van de halftime / fulltime weddenschap

Uitleg van de halftime / fulltime weddenschap

Bijna iedere bookmaker biedt de halftime/fulltime weddenschap aan. We nemen deze weddenschap in dit artikel eens onder de loep.

Halftime/fulltime uitleg video

Precies weten hoe een halftime/fulltime weddenschap werkt? Bekijk de onderstaande video en je bent direct op de hoogte. Verdere details worden verder in dit artikel uitgewerkt.

 

HT/FT: 1/1 @ 3.58

Deze weddenschap winnen we als de thuisploeg, Manchester United, met een voorsprong de rust in gaat. Als de thuisploeg deze voorsprong in de tweede helft niet uit handen geeft, hebben we de weddenschap gewonnen. 

 

HT/FT: X/1 @ 5.60

Deze weddenschap houdt in dat er tijdens de rust een gelijkspel op het scorebord staat, bijvoorbeeld 0-0 of 1-1. Als Manchester United de wedstrijd vervolgens in de tweede helft naar zich toe trekt en uiteindelijk wint, dan hebben we onze weddenschap gewonnen. 

 

 

HT/FT: 2/1 @ 34.00

Bij deze weddenschap geven we aan dat Manchester City (de uitploeg) met een voorsprong de rust in gaat, bijvoorbeeld 0-1. In de tweede helft moet Manchester United (de thuisploeg) een comeback maken en alsnog winnen, alleen dan hebben we de weddenschap gewonnen.

 

HT/FT: 1/X @ 13.50

Deze weddenschap wil zeggen dat de thuisploeg bij rust op een voorsprong staat. In de tweede helft moet de uitploeg er echter in slagen om de gelijkmaker te maken en de wedstrijd moet uiteindelijk in een gelijkspel eindigen.

 

HT/FT: X/X @ 5.50

Deze weddenschap geeft aan dat beide ploegen zowel bij rust als bij het laatste fluitsignaal op een gelijkspel staat. De eerste en de tweede helft moeten dus in een gelijkspel eindigen.

 

HT/FT: 2/X @ 14.50

Voor deze weddenschap moet de uitploeg in de eerste helft op voorsprong komen en met de voorsprong gaan rusten. In de tweede helft moet de thuisploeg terug komen van de achterstand en moet de wedstrijd uiteindelijk in een gelijkspel eindigen; alleen dan hebben we gewonnen.

 

HT/FT: 1/2 @ 46.00

Net als de 2/1 weddenschap is deze weddenschap gevaarlijk. De thuisploeg moet hier met een voorsprong gaan rusten, maar de wedstrijd in de tweede helft volledig uit handen geven en uiteindelijk verliezen. Daarom is de odd ook zo hoog.

 

 

HT/FT: X/2 @ 7.80

Met deze weddenschap willen we dat de eerste helft eindigt in een gelijkspel. Na rust moet Manchester City (de uitploeg) echter een tandje bijzetten en de wedstrijd uiteindelijk winnen, willen we uitbetaald krijgen. 

 

HT/FT: 2/2 @ 5.70

Als we deze weddenschap willen winnen (en dat willen we) dan denken we dat Manchester City de gehele wedstrijd domineert. Manchester City moet dan in de eerste helft op voorsprong komen en met die voorsprong gaan rusten. Uiteindelijk moet de wedstrijd dan ook eindigen in een overwinning van Manchester City. 

Er zijn dus erg veel mogelijkheden met de HT/FT weddenschap, waarmee we op zowel de eerste helft als de tweede helft wedden. Als één van de twee fout is, hebben we verloren. 

 

De keuze is reuze wanneer we een weddenschap af willen sluiten bij een online bookmaker. Eén van die weddenschappen is de halftime/fulltime weddenschap, vaak afgekort als HT/FT. Aan de hand van de wedstrijd Manchester United - Manchester City bekijken we wat de mogelijke uitkomsten zijn. Handig om te weten is dat de 1 staat voor de thuisploeg, X voor een gelijkspel en 2 voor winst van de uitspelende ploeg. Het cijfer voor de slash (/) staat voor de winnaar van de eerste helft, het cijfer na de slash staat voor de winnaar van de tweede helft.

Artikel door:
Avatar vw-crew
Country flag vw-crew

Voetbalwedden heeft een batterij aan deskundige tekstschrijvers. Gezamenlijk leveren ze interessante lectuur omtrent strategieën, wetgeving en andere relevante zaken.

Andere artikelen in deze categorie

Voorbeeld