Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Hoe herken jij een onbetrouwbare bookmaker?

Hoe herken jij een onbetrouwbare bookmaker?

In de bookmakerwereld komen we veel louche partijen tegen en dus is het goed om je hiertegen te wapenen. Hoe? Lees alles in dit artikel.

Er zijn duizenden bookmakers die dagelijks via allerlei manieren nieuwe spelers binnen proberen te harken. Niet alleen bereiken ze potentiële nieuwe klanten door middel van mail of pop-ups, maar ook via SMS komen wedders steeds vaker in aanraking met bookmakers. Echter, lang niet alle partijen zijn te vertrouwen. Het overmaken gaat erg gemakkelijk, je ontvangt een dikke bonus en dan begint de ellende. De communicatie verloopt inmiddels moeizaam en nog veel erger: jouw dikke bankroll kan niet worden uitbetaald. Hoe voorkom je dit? Allereerst, ga met de juiste bookmakers in zee. In dit artikel geven we je een aantal tips, waardoor jij geen geld overmaakt naar de eerste beste partij. 

 

Onrealistische bonussen

Het lijkt zo mooi, 500% op je eerste storting. Uiteraard, je moet het nog wel rondspelen, maar als dat lukt… Dit soort bonussen lijken niet voor niets te mooi om waard te zijn. Dit soort bonussen kom je zelden tot nooit tegen bij de bekende namen en dat is met een reden. Wanneer je een behoorlijk bedrag hebt gestort, zie je al snel je enorme bonusbedrag verschijnen. Niks lijkt jou in de weg te staan. Totdat je de bonus hebt rondgespeeld en je je winsten wil uitbetalen. ‘Technische’ problemen staan de uitbetaling in de weg en ineens verloopt de communicatie met de bookmaker dramatisch.

 

 

Hoge bonussen aan het begin van het seizoen

Een ander lokkertje is het aanbieden van hoge bonussen, net voordat het nieuwe seizoen begint. Waar de bekende namen bonussen normaliter gewoon het gehele seizoen door laten lopen, doen gure bookmakers dit alleen tijdens ‘primetime’. Kijk dus goed hoe lang een promotie doorloopt.

 

Extreem hoge odds

Hoppa, een odd van 2.50, waar vrijwel alle bookmakers niet veel hoger dan 2.20 gaan. Je bent een dief van je eigen portemonnee wanneer je de odd van 2.50 niet pakt, ook al heb je nog nooit van de bookmaker gehoord en lijkt ook een dergelijke vergunning te ontbreken. Daar gaat het dus mis. De hoge odd is een lokkertje want hoewel je winsten een stuk hoger uitpakken, is de bookmaker niet van plan deze überhaupt uit te betalen, ook niet als je de weddenschap wel hebt gewonnen.

 

Mailtjes van onbekende bookmakers

Degene die al een tijdje in het wereldje meelopen, kennen het ongetwijfeld. De mailtjes van bookmakers waar je nog nooit van hebt gehoord. Het feit dat ze jouw e-mailadres hebben, zegt voldoende. Deze hebben ze namelijk op een illegale manier verkregen, waardoor ze direct verklappen hoe betrouwbaar ze zijn. Niet op ingaan dus, al lijkt de promotie nog zo mooi.

 

 

Belletjes en sms'jes

Wederom een illegale manier om promoties aan de man te brengen. Wanneer jij je nummer nooit hebt aangeleverd bij een bookmaker, kan deze jou ook niet telefonisch bereiken. Laat de promotie dus vooral aan je neus voorbijgaan en wacht op een bonus van een betrouwbare partij.

Daarnaast ontbreekt het vaak aan een degelijke supportafdeling. Je kan ze simpelweg testen door eens goed door te vragen naar de licentie die ze pretenderen te hebben. Wanneer je vage antwoorden krijgt, moet je de bui al zien hangen.

 

Check ervaringen van andere gebruikers

Check bookmaker ervaringen van andere gebruikers extra goed. Een ruime voldoende kan namelijk gemanipuleerd zijn, waardoor je een vertekend beeld krijgt. Een leger aan trollen die met zeer korte ervaringen en hoge cijfers smijt moet argwaan opwekken. Heeft een bookmaker een hoog cijfer, check dan voor de zekerheid even de schrijvers van de reviews op betrouwbaarheid.

Op Voetbalwedden.net worden onbetrouwbare reviews verwijderd, waardoor je in sommige gevallen minder ervaringen hebt, maar dan weet je wel zeker dat de ervaringen niet afkomstig zijn van illegale praktijken. Je komt op Voetbalwedden.net dus enkel en alleen betrouwbare bookmakers tegen.

Beperkt aantal betaalmogelijkheden

De gevestigde aanbieders van sportweddenschappen bieden tegenwoordig steeds meer betaalmogelijkheden aan. Wanneer bookmakers van plan zijn om jou op een illegale manier geld af te troggelen, is dit aanbod van betaalmethodes een stuk minder breed. Ze focussen zich op een kleiner aanbod, omdat ze hierdoor ook minder contracten met providers af te hoeven sluiten en dus kosten besparen.

Conclusie in een notendop: pas gewoon heel goed op!

Om de speler te goed als mogelijk te beschermen tegen dit soort illegale praktijken, bieden we op Voetbalwedden.net alleen betrouwbare bookmakers aan. Wij hebben dagelijks contact met deze partijen. Mochten we argwaan krijgen bij een van onze partners, wordt deze gisteren nog van de website gehaald. We willen meegeven dat er veel illegale partijen op de markt zijn en dat waakzaam zijn het belangrijkste devies is. We hebben een eerder artikel geschreven met als onderwerp: is een bookmaker betrouwbaar

Artikel door:
Avatar richard123
Country flag richard123

Met zijn voorliefde voor sport en wedden is de combinatie al gauw gemaakt. Richard123 gooit hier een behoorlijke interesse in schrijven bij, wat dit voor hem de perfecte formule maakt.

Andere artikelen in deze categorie

Voorbeeld