Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Storten met paysafecard

Storten met paysafecard

De paysafecard is een mooie methode om mee te storten, ongeacht welke valuta je gebruikt en of je contant of digitaal geld wilt gebruiken.

Met een paysafecard kunnen online betalingen doen bij meer dan 3500 webshops en bookmakers gedaan worden. Paysafecards zijn te koop bij verkooppunten zoals kiosken, sigarenboeren, supermarkten en tankstations. 

De paysafecards zijn te koop voor €10, €25, €50 of €100. Je krijgt dan een zestiencijferige unieke pincode waarmee je aankopen kunt doen. Als het aankoopbedrag lager is dan het bedrag waarvoor je je Paysafecard hebt gekocht, dan blijft het resterende bedrag natuurlijk staan. Je kunt hiermee een nieuwe aankoop doen of het resterende bedrag combineren met één of meerdere (tot tien verschillende) paysafecards voor volgende betalingen.

De paysafecard wordt uitgegeven in euro's, maar dat betekent niet dat je alleen bij winkels die euro's accepteren kunt betalen. Indien je in een andere valuta betaalt, worden de euro's op je paysafecard geconverteerd naar bijvoorbeeld dollars of ponden. Zo kun je overal ter wereld veilig en snel shoppen zonder gebruik te hoeven maken van andere betaalmiddelen!

 

 

Waar het voor te gebruiken is

De paysafecard wordt door meer dan 3500 webshops, social media of door allerhande spelletjessites en bookmakers als betaalmiddel geaccepteerd. Ook voor online beltegoed of messaging via bijvoorbeeld Skype is er de optie om met de paysafecard te betalen. Selecteer bij de betaalopties 'paysafecard', voer de zestiencijferige pincode in en bevestig je betaling. Je kunt het actuele tegoed op je paysafecard en een overzicht van je meest recente betalingen opvragen via paysafecard.com.

 

De veiligheid van paysafecard

Online betaalmiddelen zoals de paysafecard zijn dikwijls doelwit van onwelwillenden, die via phishing of malware achter je zestiencijferige pincode proberen te komen. Paysafecard houdt altijd de meest recente virussen en schadelijke software , die je pincode trachten te achterhalen, in de gaten. Daarnaast kun je zelf voor extra veiligheid zorgen door een up-to-date virusscanner te hebben. Zorg er ook voor dat je alleen bij officiële partners van paysafecard betalingen doet.

Doe vooral geen betalingen aan webshops of andere online productaanbieders als je het niet vertrouwt wanneer 'aanbiedingen' te mooi lijken om waar te zijn. Dat zijn ze dan ook meestal. Heb je toch betaald en blijkt de online aanbieder niet van goeder trouw te zijn geweest, dan kun je als laatste redmiddel je paysafecard laten blokkeren via de mail van paysafecard .

 

 

De voordelen van paysafecard

Door de wereldwijde acceptatie van de paysafecard heb je geen creditcard of bankoverschrijving meer nodig om online aankopen te doen. Je koopt een paysafecard bij een verkooppunt bij jou in de buurt, waarna je online overal ter wereld kunt betalen. Bovendien hoef je voor aankoop van een paysafecard geen persoonlijke gegevens te overhandigen, zodat je betrekkelijk anoniem aankopen kunt doen zonder dat je NAW-gegevens bekend zijn. Daarnaast is het dus ook mogelijk om contant geld te gebruiken als je geld wilt storten bij een online bookmaker. Je gaat dan naar de dichtstbijzijnde winkel die de paysafecard verkoopt en wisselt je contante geld in voor een paysafecard, waarmee je vervolgens online kunt storten. 

Artikel door:
Avatar vw-crew
Country flag vw-crew

Voetbalwedden heeft een batterij aan deskundige tekstschrijvers. Gezamenlijk leveren ze interessante lectuur omtrent strategieën, wetgeving en andere relevante zaken.

Andere artikelen in deze categorie

Voorbeeld