Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Storten met SOFORT Banking

Storten met SOFORT Banking

Nog niet echt bekend bij het grote publiek, maar zeker het voorstellen waard: SOFORT biedt wedders nog meer mogelijkheden.

Vanwege alle hectiek die momenteel in de Nederlandse gokmarkt speelt veranderen ook de betalingsmethodes. De overheid wil de betrouwbaarheid van de bookmakers op de proef stellen met oog op de komende licenties. Daardoor is betalingsmethode iDEAL bij veel bookmakers niet langer beschikbaar. Voor de Nederlanders is dat slecht nieuws, maar voor SOFORT Banking opent dat een hoop deuren. 

 

Wat is SOFORT Banking?

SOFORT Banking is opgericht in 2005 in München. Aanvankelijk begon het met betalingsdiensten in Duitsland, maar dat breidde zich al snel uit naar alle Duitstalige landen. Tegenwoordig verovert het bedrijf de rest van Europa en is de betaalmethode ook in Nederland, België en Zuid-Europese landen te gebruiken. Het bedrijf beschikt over een TÜV-certificaat, waardoor je er zeker van kunt zijn dat je gegevens en privacy in goede handen zijn. De groei die het bedrijf het afgelopen decennium heeft doorgemaakt lijkt onwerkelijk. Inmiddels kiezen veel webshops voor deze methode. Meer dan 30.000 webshops maken er gebruik van, wat resulteerde in meer dan 100 miljoen succesvolle betalingen.

 

 

Wie kan betalen met SOFORT Banking?

De Duitse betaaldienst is inmiddels uitgebreid tot buiten eigen landgrenzen, dus het is een betaalmethode die zowel voor Nederlanders als Belgen beschikbaar is. Hieronder staat een tabel waarin de banken staan waar SOFORT Banking mee samenwerkt. Als je rekeninghouder bent van één van de onderstaande banken is betalen via SOFORT Banking een optie voor jou.

Nederlandse banken Duitse banken
ABN Amro BNP
ASN Bank Belfius
bunq KBC/CBC
Knab ING
Rabobank Argenta
N26 bpost Bank
SNS Bank AXA
RegioBank Keytrade
TriodosBank Overige Duitse banken

 

Hoe werkt het?

SOFORT Banking werkt vrij gemakkelijk en verschilt in gebruiksvriendelijkheid weinig met betaalmethoden als iDEAL en Trustly. De moderne lay-out brengt je stapsgewijs door het betaalproces heen. Het werkt erg simpel en het is aannemelijk dat je niet voor verrassingen zal komen te staan. Allereerst wordt gevraagd bij welke bank je rekeninghouder bent, waarna je in zult moeten loggen of (indien bekend) de scanner moet gebruiken. Er wordt daarna gevraagd van welke rekening je het bedrag af wilt schrijven en na wat logische clicks staat het geld gelijk op je account. 

 

 

Conclusie: Betrouwbaar, snel en geen kans op fraude

Het is niet zonder reden dat SOFORT Banking zo succesvol is in binnen- en buitenland. Allereerst is de betrouwbaarheid een goede reden om gebruik te maken van de Duitse betaalmethode. Het beschikt over de nodige certificaten en fraudegevallen zijn er nog niet geweest bij SOFORT Banking. Dat laatste komt door een verzekering die het bedrijf heeft afgesloten. Daarnaast wordt de betaling direct verwerkt, heb je geen last van tijdrovende doorverwijzingen naar de website van de bank en behoudt het toch diezelfde veiligheid. Kortom, SOFORT Banking is een prima alternatief ten opzichte van iDeal.

Artikel door:
Avatar Mangata
Country flag Mangata

Mangata is een enorme sportliefhebber en zijn hele leven staat in het teken van voetbal en Formule 1. Hij kan enorm genieten van tactische analyses en probeert dit te verwerken in zijn weddenschappen.

Andere artikelen in deze categorie

Voorbeeld