Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voetbalwedden.net op je telefoon

Voetbalwedden.net op je telefoon

Zoals jullie weten is het helaas niet meer mogelijk om de Voetbalwedden app aan te bieden. Er bestaat nog wel een app maar deze wordt niet meer ondersteund en updates worden al enkele jaren niet meer gedaan, dat is ook de reden dat de app bij velen veel problemen oplevert. We hebben helaas niet de mogelijkheid om deze app te verwijderen uit de Appstore en daarom is deze nog wel te downloaden voor iPhone-gebruikers.
 • Inhoudsopgave

Wat we wel aanbieden is een mobiele webversie van de website voor gebruikers die via de telefoon naar Voetbalwedden.net gaan. Deze mobiele webversie is voor iedereen toegankelijk en biedt alle functies die de normale website ook aanbiedt. Omdat de app niet meer in gebruik is, willen we jullie toch laten zien hoe je met een handige snelkoppeling de VW website als “app” op je homescherm van je telefoon kan zetten.

Waarom de website kopiëren als snelkoppeling op je telefoon?

 1. Snel toegang: Door de URL van Voetbalwedden.net op het beginscherm van je telefoon te plaatsen, heb je directe toegang tot de website met slechts één tik.
 2. Geen zoekopdracht nodig: Als je de URL op het beginscherm hebt geplaatst, hoef je niet elke keer opnieuw te zoeken naar Voetbalwedden via de zoekmachine.
 3. Bespaart tijd: Door de website direct te openen vanaf het beginscherm van je telefoon, bespaar je tijd en kan je sneller bij de informatie die je zoekt of bij de chat.
 4. Toegang tot de webversie: In het verleden is er een app geweest die los stond van de website. Hierdoor moest deze continu worden geüpdatet en hier zijn op dit moment de middelen niet voor. De webversie is een kopie van de website maar dan geoptimaliseerd voor mobiel. Je bent dus altijd op de meest recente versie van de website. 

Snelkoppeling maken op Android telefoon

Wanneer je regelmatig Voetbalwedden.net bezoekt op je Android telefoon, is het handig om snelkoppelingen te maken op je toestel. Hierdoor kan je in slechts één klik naar de gewenste website gaan. Het toevoegen van een snelkoppeling is gemakkelijk en snel te doen:

Voetbalwedden op Android telefoon

 1. Open Chrome op je Android toestel.
 2. Ga naar de Voetbalwedden.net.
 3. Tik op de drie puntjes rechts bovenin het scherm.
 4. Kies 'Toevoegen aan startscherm'.

Zo simpel is het! Vanaf nu hoef je niet meer te zoeken naar jouw favoriete websites en heb je ze altijd bij de hand met slechts één klik.

Snelkoppeling maken op iPhone

Om een website snel te openen op je iPhone, kan je het website symbool toevoegen aan het beginscherm van je iPhone. Om dit te doen, volg je deze stappen:

Voetbalwedden op iPhone

 1. Open de website op je iPhone en tik op de deelknop in de menubalk.
 2. Scrol omlaag in de lijst met opties en selecteer 'Zet op beginscherm'.
 3. Als deze optie niet beschikbaar is, kan je deze toevoegen door naar beneden te scrollen in de lijst en te tikken op 'Wijzig taken', gevolgd door 'Zet op beginscherm'.

Het website symbool zal enkel zichtbaar zijn op het apparaat waarop je de snelkoppeling hebt toegevoegd. Op deze manier kan je snel en gemakkelijk de website openen zonder steeds opnieuw te zoeken of de URL in te voeren.

 

Artikel door:
Avatar vw-crew
Country flag vw-crew

Voetbalwedden heeft een batterij aan deskundige tekstschrijvers. Gezamenlijk leveren ze interessante lectuur omtrent strategieën, wetgeving en andere relevante zaken.

Andere artikelen in deze categorie

Inhoudsopgave
Voorbeeld