Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Win to nil: hoe werkt deze weddenschap?

Win to nil: hoe werkt deze weddenschap?

Een 'win to nil' weddenschap kan interessant zijn. In dit artikel leggen we je alles uit.

Een ‘win to nill’ weddenschap is een weddenschap waarmee je wedt dat een team wint en dat de ander geen goal maakt en dus op 0, nill, blijft. Je wedt of de thuisploeg (home) wint en de uitspelende ploeg (away) dus niet scoort of dat de uitspelende ploeg wint en de thuisploeg niet scoort. 

 

 

Wat is een win to nil weddenschap?

Ajax (speelt thuis) tegen het op papier iets zwakkere Feyenoord in het afgeladen Johan Cruijf Arena. De odds zijn als volgt; HOME: 4.00 & AWAY: 5.50.

Je besluit om 10 euro in te zetten op je favoriete club, Ajax, dat ook nog eens het thuisvoordeel heeft. Tevens is dit ook de favoriet van de bookmaker, dus je hebt er alle vertrouwen in. In dit geval is Ajax dus de HOME ploeg. Je hoopt hiermee 10* 4 (-10 euro inzet) = 30 euro te verdienen. Om dit bedrag te winnen, moet Ajax winnen en mag de tegenpartij niet scoren.

Gelukkig scoort Ajax als eerste in de 20e minuut. De volgende 60 minuten blijft het 1-0. Deze weddenschap heb je al bijna in de pocket! Helaas voor jou scoort Feyenoord in de 85e minuut, waarna Ajax snel nog een goal maakt in de laatste 5 minuten. De wedstrijd eindigt dus in 2-1 voor Ajax. Ondanks dat je favoriete club weer heeft gewonnen en jij dus blij en tevreden het stadion verlaat, moet je afscheid nemen van je inzet van 10 euro. Omdat het Feyenoord toch gelukt is een puntje te scoren tijdens deze wedstrijd, heb jij helaas de weddenschap verloren.

 

 

Wanneer gebruik je een win to nil weddenschap?

Raakt de spits van de tegenstander geblesseerd en heb je hierdoor het gevoel dat de kans klein is dat jouw favoriet een tegentreffer krijgt? Dan is de win to nil een uitermate geschikte optie om je de odd van je weddenschap op te krikken. Echter, je neemt wel meer risico's. Wanneer jouw gekozen ploeg met 3-0 voor staat, zou het zo kunnen dat de touwtjes gaan vieren. Ga dus niet blind voor de zogenaamde nul, want een tegendoelpunt is zo gevallen.

Artikel door:
Avatar vw-crew
Country flag vw-crew

Voetbalwedden heeft een batterij aan deskundige tekstschrijvers. Gezamenlijk leveren ze interessante lectuur omtrent strategieën, wetgeving en andere relevante zaken.

Andere artikelen in deze categorie

Voorbeeld