Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Bookmaker Promoties voor dit weekend!

Bookmaker Promoties voor dit weekend!

Bookmakers
29 July 2022
4

Dit weekend zijn er genoeg sportevenementen om naar uit te kijken! Zaterdag zal het Nederlandse voetbalseizoen aftrappen met de eerste hoofdprijs van het seizoen, de Johan Cruijfschaal! Ajax en PSV zullen in Amsterdam alles geven om deze prijs binnen te slepen! Ben je benieuwd naar de voorbeschouwing van deze wedstrijd? Die kun je hier lezen! Zondag zal eerst de GP van Hongarije zijn, dus zullen er weer een aantal promoties klaarliggen voor de winst van Max! Later op de zondag zal de winnaar van het EK vrouwen bepaald worden in de finale tussen Engeland en Duitsland

Johan Cruijf schaal Voor bestaande spelers heeft Betcity een €10 free bet klaar staan! Deze promotie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder en dien je ook minimaal 1 keer te hebben gestort. De free bet is live in te zetten of pre-match. De volledige voorwaarden zijn te lezen op de website van BetCity! 

Johan Cruijf schaal Nieuwe spelers kunnen gebruik maken van een 50x odds boost op Ajax òf PSV! De maximale inzet voor deze Odds Boost is €1 en er is een eerste storting van minimaal €20 vereist. Als je deze promotie claimt, is het niet mogelijk om een andere promotie tegelijkertijd te claimen. Maak via de onderstaande knop een nieuw account aan bij BetCity en kies voor deze odds boost als je er gebruik van wil maken! Lees ook eerst de voorwaarden!

GP van Hongarije Voor nieuwe spelers is er uiteraard weer een odds boost van x33 voor de winst van Max dit weekend. Ook hier geldt dat de maximale inzet €1 is, en een eerste storting van minimaal €20 is vereist. Het is niet mogelijk om gebruik te maken van een andere promotie en die te combineren met deze odds boost. Lees voor het claimen eerst de voorwaarden!

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Johan Cruijf Schaal Jack's heeft een x25 odds boost voor spelers die hun account hebben aangemaakt voor 25 juli. De odds boost kan alleen gebruikt worden voor 'winst Ajax' of 'winst PSV'. Er kan maximaal €1 worden ingezet bij het gebruik van deze odds boost en hij kan niet worden gebruikt in combinatie met andere bonussen. Een minimale storting van €25 is vereist. Wil je naar deze bonus of wil je in de toekomst gebruik kunnen maken van dit soort promoties bij Jack's? Klik dan hieronder!  

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Johan Cruijf Schaal Bij Unibet kun je voor deze wedstrijd gratis meespelen met het spel GOLDEN GOAL. Wanneer je de eerste doelpuntenmaker en de minuut van het eerste doelpunt voorspeld maak je kans op maar liefst €10.000! Kijk voor alle voorwaarden op de website van unibet

GP van Hongarije Als je dit weekend op de Grand Prix van Hongarije minimaal €10 inzet bij Unibet, kun je een free bet in ontvangst nemen van €5! Je kunt inzetten op de vrije training, kwalificatie of race om in aanmerking te komen. Ook dien je uiteraard minimaal 24 jaar en ouder te zijn. 

EK Finale Voor de EK finale kun je gebruik maken van een +50% profit boost. Deze kun je toepassen op een weddenschap met een minimale odd van 1.40. De maximale inzet en potentiële extra winst zullen op je wedformulier staan. De rest van de voorwaarden zijn te lezen op de website van Unibet! 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Johan Cruijf Schaal Voor deze wedstrijd kun je een free bet ontvangen. Hiervoor dien je minimaal €10 in te zetten op het duel tussen Ajax en PSV, en in ruil daarvoor zul je een €10 free bet ontvangen. Hier geldt ook dat deelname alleen is voor spelers van 24 jaar of ouder. De rest van de voorwaarden kun je lezen op de website van Toto

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Johan Cruijf Schaal Deze wedstrijd is de Match of the Week bij Circus, wat inhoudt dat je een free bet kunt ontvangen door in te zetten op deze wedstrijd. De minimale odd is 1.30 en de maximale free bet die je kunt ontvangen is €20. Ook hier geldt, deelname alleen voor 24 jaar en ouder. De rest van de voorwaarden zijn te lezen op de website van Circus

GP van Hongarije + EK Finale Circus heeft voor beide evenementen een vergelijkbare bonus klaar staan. Bij beide kun je namelijk gebruik maken van hun +25% BetXtra promotie. De minimale odd is 1.30 en de maximum inzet bedraagt €50. De maximum extra winst bij deze promotie is €1.000. 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Johan Cruijf Schaal Bij LiveScore Bet ontvang je een €5 free bet wanneer je voor minimaal €10 inzet op een odd van 2.00 of hoger op een Wedstrijd Special of Speler Special. De free bet is na ontvangst voor 7 dagen geldig. De rest van de voorwaarden zijn te lezen op de website van Livescore Bet

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Johan Cruijf Schaal Plaats twee single weddenschappen op de wedstrijd tussen Ajax en PSV, met een minimale quotering van 1.50 en inzet van €10 per weddenschap, en ontvang een €20 free bet. Kijk op de website van ZEbet voor de weddenschappen die in aanmerking komen. 

GP van Hongarije Als je bij ZEbet één single bet op de kwalificatie of race van de GP van Hongarije plaatst, kun je een €10 free bet ontvangen. De minimale odd is 1.50 en de minimum inzet is €10. Let op, onder andere combinatie weddenschappen komen niet in aanmerking dus lees eerst goed de voorwaarden op de website van ZEbet. 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden