Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Het Grote VW Bookmaker Onderzoek

Overig
5 januari 2022
0

Er is sinds de opening van de wedmarkt een hoop veranderd in de wed-wereld. Deze veranderingen hebben het doel gehad om een veilige omgeving te creëren waarin men legaal op sport kan wedden. Echter ontbreken er in deze veilige omgeving een hoop dingen die het wedden op sport leuk maakten. Om in kaart te brengen hoe men over de huidige staat van de wedmarkt denkt, hebben we om jullie mening gevraagd.

Afgelopen maand zijn er zes vragen gesteld aan onze community, om een beter idee te krijgen over de houding van ervaren sportwedders tegenover de legalisering van de wedmarkt. We willen jullie bedanken voor het beantwoorden van deze vragen! Deze antwoorden zullen gebruikt worden in een rapport over de kansspelmarkt, waarin we de staat van het online sportwedden in kaart zullen brengen.

Om jullie een voorproefje te geven over de resultaten, zullen we alvast een aantal met jullie delen. Zo heeft meer dan de helft aangegeven dat ze ontevreden zijn over de legalisering van de gokmarkt. De helft van de mensen heeft aangegeven dat hun mening over de legalisering, vooral te maken heeft met het verbieden/ontbreken van bepaalde aanbieders. Daarnaast geeft een aanzienlijk deel van de mensen ook aan dat de huidige wedmarkten, waarbij het wedden op corners & kaarten momenteel ontbreekt, erg belangrijk voor hun zijn. 

Op de rest van de resultaten zullen jullie nog even moeten wachten, maar die zullen uiteraard te vinden zijn op de website.