Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Speelronde 2 zit er op! WK 2022

Speelronde 2 zit er op! WK 2022

WK 2022
28 november 2022
2

WK Game uitslagen

De laatste dag van speelronde 2 werd een waar doelpuntenfestijn. Kameroen zich wist na een zinderende wedstrijd terug te knokken tot 3-3 terwijl Ghana een comeback van Zuid-Korea wist af te slaan. Portugal is samen met Frankrijk en Brazilië al verzekerd van een plek in de knock-outfase.

Het einde van speelronde 2 betekent ook dat het duidelijk wordt wie op dit moment in de prijzen staat. Dit is echter een voorlopige stand! Spelers die hunt account nog niet hebben geactiveerd worden niet in het klassement meegenomen maar hebben nog wel tot het einde van de groespfase de tijd om dit te doen.

Hoogst gewonnen weddenschap

Aan het einde van elke speelronde delen we de beste WK wedtip uit de WK Game. In de eerste ronde wist Starbeoks al een weddenschap met een quotering van 34 te winnen. In speelronde 2 is het eer aan Frankiiiiieeee! 

Deze speler voorspelde de over/under goed op Kameroen - Servië (3-3). Met over 5.5 goals zag hij zijn inzet maar liefst keer 19 gaan! 

WK Game ronde 2 prijzen

Winnaars WK Game ronde 2

De voorlopige winnaars van speelronde 2 zijn bekend! Het kan zijn dat dit klassement nog verandert. Spelers die hun Jack’s account nog niet hebben doorgegeven kunnen dit nog altijd doen. Doe dit ook om mee te spelen voor de prijzen. Dit zijn de voorlopige winnaars van ronde 2 (Tier 1).

 1. CasBakker

 2. Frankiiiieeee

 3. jeweetzellef

 4. stylo

 5. indyaantje

 6. cruyff

 7. Lorre6

 8. Sjors2018

 9. Jsefatje

 10. Relo10 

Net buiten de prijzen

 1. Hollandian

 2. Rommeling

 3. Fatiholgun

 4. Loekvrolijk

 5. Chipallo

Let op: Uitnodigen, en dus meespelen in het referral klassement kan nog steeds! Nodig jouw vrienden uit voor speelronde 3 en speel samen voor de Sony WH-1000XM4 of de Apple Airpods Pro!

Geef jullie voorspellingen door

Om ook weer mee te spelen voor de prijzen uit de 3e speelronde mogen jullie weer losbarsten met jullie WK wedtips! Voorspel de uitslagen van het WK ook dit keer en maak kan op weer mooie prijzen!

De laatste speelronde in de groepsfase betekent dat de wedstrijden op andere tijden zullen aanvangen. Daarnaast worden de wedstrijden uit dezelfde poule op dezelfde tijd gespeeld. Vanmiddag om 16:00 is het aan groep A en dus Nederland om uit te vechten wie naar de knock-outfase van het WK gaat.

Wk Game 2022

Bron: WK Game