• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Wedden en geldzaken » Bwin uitbetaling + details

Bwin uitbetaling + details

Hallo,

Dit is mijn eerste post hier op het forum. Ik had enkele vragen ivm bwin en de uitbetalingsmogelijkheden.

Ik heb gezien dat vrij recent ook PayPal aan de lijst is toegevoegd (dit was vroeger niet ter beschikking denk ik?). Nu ik heb wel een paypal account met enkele honderden euro's op. Maar hij is niet 'verified' en de account details zijn ook niet mijn echte gegevens. Is dit noodzakelijk bij Bwin?

Ik weet dat je met paypal kan betalen zonder dat je verified moet zijn en dus je echte gegevens niet moet intypen daar. Is dit wel noodzakelijk bij Bwin of niet? (zowel bij STORTEN als bij UITBETALEN)

P.S.: Mijn account op Bwin is gesloten (ik weet niet meer of ik dit vroeger zelf gedaan heb of het vanzelf is gekomen na een tijdje), hoelang duurt het precies voor die terug geopend wordt? Ik wil namelijk terug beginnen met gokken op Bwin, ik heb de contact form al een keertje gebruikt maar het is nu al 3 dagen en heb nog steeds geen antwoord gekregen van hun.

Thanks in advance
JohnJack
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Ten eerste welkom op het forum JohnJack!

Ik heb zojuist even gekeken bij de deposit en cashout mogelijkheden en zie daar geen mogelijkheid voor Paypal tussen staan. Er zijn vele andere mogelijkheden om geld te storten en een beperkt aantal om het geld op te nemen. De bekendste zijn moneybookers & Neteller.

Ik zou inderdaad even wachten op een antwoord van bwin. Mocht het nou zo zijn dat je echt geen antwoord krijgt dan kunnen we altijd nog bemiddelen met onze contactpersoon bij Bwin. Hij is momenteel echter op vakantie en dus niet bereikbaar.

Misschien kan je een account openen bij unibet of interwetten maar ook daar kan je niet storten/uitbetalen middels Paypal. Misschien wel een idee voor de bookmakers!

Gr. mario
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
dat is raar, bij mij staat hij er wel tussen :

Buiten dat feit dan, moet je bij moneybookers & neteller ook je echte gegevens hebben ingevuld op hun sites om daar betaling te ontvangen via bwin ?

Ik heb reeds al betalingen van andere grote sites ontvangen op mijn unverified paypal account


Tnx
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Dat blijft raar inderdaad, ik heb nog even gekeken maar die staat er bij mij echt niet tussen!
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.


Is er een mogelijkheid om ergens te kijken hoe lang je blokkering nog duurt? (op bwin)

tnx
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Ik geloof dat het zeker noodzakelijk is om het wel met de juiste gegevens te doen dit ivm uitbetalingen. Anders betalen de bookmakers niet uit. Wellicht zijn er bookmakers waar dat wel wil met Paypal.

Verder kwam ik op bwin wellicht nog nuttige info tegen waar je wat aan hebt en zo kunt bepalen wat de te nemen stappen zijn:

De beschikbare betaalwijzen zijn afhankelijk van het land waar u woonachtig bent en de door u gekozen valuta bij uw registratie. Voor een complete lijst van de voor uw land beschikbare betaalwijzen vindt u op de Stortingen/Uitbetalingen pagina op de bwin site.

Voor informatie over stortings- en uitbetalingslimieten voor de in uw land beschikbare betaalwijzen en de door uw gekozen valuta kunt u vinden op de Stortingen/Uitbetalingen pagina op de bwin site of en de keuzepagina met betaalwijzen voor uw land in uw account, deze is ook te vinden onder Stortingen/Uitbetalingen. De onderneming behoudt zich het recht voor deze limieten te wijzigen, tijdelijk of permanent.

De onderneming behoudt zich het recht om verwerkingskosten in rekening te brengen voor iedere gedane transactie. Verwerkingskosten, indien van toepassing, worden in rekening gebracht bij de betreffende gebruiker tijdens de transactie. Voor volledige informatie over huidige verwerkingskosten voor alle in uw land beschikbare betaalwijzen kunt u vinden op de Stortingen/Uitbetalingen pagina op de bwin site en zijn tevens te vinden op de keuzepagina met betaalwijzen voor uw land in uw account ook te vinden onder Stortingen/Uitbetalingen.De klant heeft de mogelijkheid zijn/haar account te blokkeren om daarmee zichzelf uit te sluiten van alle weddenschappen en games in het 'play for real' aanbod van bwin. De duur van de zelfblokkering kan door de klant zelf bepaald worden en kan voor een week, een maand, drie maanden of onbepaalde tijd gelden. Na afloop van de zelfblokkering heeft de klant weer onbeperkt toegang tot het wed- en gamesaanbod. De beslissing tot zelfblokkering kan niet teruggedraaid worden tijdens de blokkeringsperiode. Wanneer de klant een blokkering instelt voor een onbepaalde tijd dan wordt zijn/haar account voor een periode van minimaal 6 maanden geblokkeerd en kan alleen weer geopend worden door de onderneming zelf of in overleg met de ondermening. Tijdens de zelfblokkering neemt de klant geen deel aan de marketingacties van de onderneming. Wanneer een account is geblokkeerd voor een onbepaalde periode, kan het zijn dat de klant slechts beperkt toegang heeft tot marketingacties gedurende de zes maanden na opheffing van de blokkering. De onderneming bepaalt in welke mate.
3534 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
@ wedden : tnx voor reactie

maar even over die blokkering nog : ik herinner mij niet dat ik mijn account zelf ooit heb gesloten, dus ik neem aan dat het waarschijnlijk de 6 maanden zijn. Nu ik heb al 2 mails gestuurd naar bwin maar ik krijg maar geen antwoord (de eerste mail is nu al 4 dagen geleden, de andere nog maar van dezemorgen).
Wanneer de klant een blokkering instelt voor een onbepaalde tijd dan wordt zijn/haar account voor een periode van minimaal 6 maanden geblokkeerd en kan alleen weer geopend worden door de onderneming zelf of in overleg met de ondermening.
Als ik dat bovenstaande goed versta zou het kunnen opgeheft worden als ik contact krijg met Bwin?

Alvast bedankt

johnjack
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Daar lijkt het wel op John!
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Kun je nog wel inloggen en op je account komen ? Of wellicht is het een idee om gewoon opnieuw een bwin account aan te maken. Maar zo'n groot bedrijf als bwin zal de mails zeker wel beantwoorden alleen weet zelf niet hoelang omdat ik nog nooit een mail naar bwin heb gestuurd3534 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
@ wedden : ik kan wel inloggen maar dan krijg ik het bericht : Uw account is gesloten. Ik kan wel nog overal op de site surfen e.d.

Een nieuw account maken lukt echter niet, hij zegt steeds : De gegevens zijn al in onze database opgeslagen (of toch iets dat er op lijkt ). ook al zijn de gegevens op mn account veranderd in iets anders ik denk dat hij die oude gegevens toch ook nog ergens blijft bewaren ...

Als jullie contactpersoon terug is van vakantie, en bwin heeft nog steeds niet geantw op men emails (dat zou dan al meer dan een week of 2 weken geduurd hebben, wat me toch wel onwaarschijnlijk lijkt dat ze na die tijd nog steeds niet men mail gelezen of ontvangen hebben) zou hij dan even een minuutje kunnen helpen met deze kwestie?

bedankt alvast
John
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Klopt helemaal wat je zegt. Ik zou ook echt niet weten waarom het zolang moet duren. Van zo'n groot bedrijf verwacht je dat het snel beantwoord wordt. En anders horen we van de contactpersoon hoe het nou precies zit. Het lijkt me best wel frustrerend om zolang te moeten wachten op antwoord maar ja het is schijnbaar niet anders
3534 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
ik heb eindelijk een antwoord ontvangen van bwin ! (duurde nu al bijna een volle week !)

mijn account is terug heropend


iedereen bedankt hier voor de hulp !!
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Graag gedaan. Als je nog meer vragen hebt horen we het wel. In ieder geval gelukkig dat je bwin account nu heropent is. Hopelijk behandelt bwin de vragen in vervolg wat sneller voor je. Zouden ze boos worden als je zou vragen waarom het zolang duurde ?
3534 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
ik ben al blij dat ze geantw hebben ik laat ze gerust nu ^^!
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Quoteik ben al blij dat ze geantw hebben ik laat ze gerust nu ^^!


Ben benieuwd naar je weddenschappen die je gaat afsluiten of ga je andere dingen doen op bwin ?
4557 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
ik ga vooral gokken op voetbal, namelijk de engelse spaanse en belgische competitie. ^^

heb al 5euro ingezet op manchester united van 30 december tegen wigan !
9 reacties in het forum en lid sinds 26-12-2009.
Quoteik ga vooral gokken op voetbal, namelijk de engelse spaanse en belgische competitie. ^^

heb al 5euro ingezet op manchester united van 30 december tegen wigan !


En hoe staat het ervoor JhonJack ook alles gelukt met bwin ?
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 376] vandaag 11:36
tino23
Wedden op snooker wedstrijden vandaag 11:32
wiezw
Wedden op tennis [1 ... 61] vandaag 11:27
hetisboerie
Combi Challenge Q1 2017 NL BE - win vette prijzen met je combi [1] vandaag 11:19
denise92
Tipscompetitie: vragen en/of opmerkingen [1 ... 68] vandaag 11:13
vw-support
Wedden op de NBA 2016/2017 (incl. voorbeschouwingen) [1 ... 38] vandaag 10:25
daffie
Wedden op Nederlandse verkiezingen 2017 vandaag 02:01
timmotief
Ervaring met Circusbet [1, 2] vandaag 00:25
daffie
Strategie: in 7 stappen naar €500 winst [1 ... 120] 22-01-2017 22:48
shardagon
Ervaringen met betting brokers 22-01-2017 15:39
nevergiveup
Wedden op Tour Down Under 2017 21-01-2017 22:43
futre
FIFA 17 toernooi PS4 (€5,- inleg) + €85,- bonus [1 ... 7] 21-01-2017 20:34
colinfok
Funbets: bijna niet te winnen weddenschappen [1 ... 89] 21-01-2017 17:21
griekhoofd
Wedden op de Africa Cup of Nations 2017 [1, 3] 21-01-2017 16:46
dean1234
Systeem 5-voudig tot en met 8-voudig [1 ... 7] 20-01-2017 20:26
hypnotist86
Wedden op vertrek trainers 20-01-2017 18:41
totomaster
Wanneer komt het volgende VW interview (en met wie)? [1] 19-01-2017 21:44
bolletje93
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 49] 19-01-2017 21:27
jose127
Afgelopen: Voetbalwedden Super December Kalender (24 acties)! [1 ... 30] 19-01-2017 16:26
denise92
Matchfixing, wat is matchfixing precies en voorbeelden [1, 2] 19-01-2017 15:45
wedden

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: doedann vandaag 10:48
doedannn
Tips van: sjorss94 [1 ..... 18] vandaag 10:31
masterk
Tips van: whoog [1 ..... 17] vandaag 09:51
whoog
Tips van: edwinvandenberg [1] 22-01-2017 22:05
edwinvandenberg
Tips van: thunder [1] 22-01-2017 19:34
thunder
Tips van: 0570 22-01-2017 11:30
0570
Tips van: Youngturk [1, 2] 21-01-2017 12:16
youngturk
Tips van: donnynedved [1, 4] 20-01-2017 20:25
donnynedved
Tips van: Melvinkef [1 ..... 26] 19-01-2017 22:46
melvinkef
Tips van: geertpro [1, 2] 16-01-2017 15:20
geertpro
Tips van: 84Lange84 [1, 2] 11-01-2017 13:46
fp1986
Tips van: Principito93 [1 ..... 5] 11-01-2017 13:42
principito93
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 10-01-2017 19:25
yellowboy
[gesloten] Tips van: belgium17 [1 ..... 30] 09-01-2017 23:05
belgium17
Tips van: fr18 [1 ..... 6] 03-01-2017 22:44
fr18
Tips van: Boempatat [1 ..... 48] 03-01-2017 09:28
boempatat
Tips van: Dhill0n 02-01-2017 18:13
dhill0n
Tips van: RobinVajax [1] 28-12-2016 20:09
robinvajax
Tips van: oudebekende 26-12-2016 18:18
daffie
Tips van: gys0 [1 ..... 7] 21-12-2016 19:42
gys0