• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Online Bookmakers » Bookmaker Unibet: account geblokkeerd, wat nu?

Bookmaker Unibet: account geblokkeerd, wat nu?

QuoteMaar voor nu is het doorgestuurd naar de fraudedepartement, en die is alleen per mail te bereiken.


Ok ik wist nog niet dat ze een fraudedepartement hebben weer wat nieuws geleerd
3547 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
Nog steeds niets van ze gehoord, wacht tot woensdag en dan stuur ik maar weer een mailtje
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Echt wat duurt dat enorm lang daar bij unibet dat kunnen ze gewoon niet maken. Ik zou het in ieder geval nooit opgeven gewoon steeds heen bellen dan kun je het ze het snelst en makkelijkst duidelijk maken.
3547 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
ik zou ook bellen ipv blijven mailen.. het lijk net of je aan het lijntje gehouden wordt.. lijkt me sterk dat ze bijna anderhalf week gewoon geen tijd hebben om terug te mailen..
314 reacties in het forum en lid sinds 16-02-2010.
Gewoon ff bellen en zeggen dat het urgent (belangrijk) is.
2875 reacties in het forum en lid sinds 26-07-2010.
Ik zou er ook even een belletje aan gaan wagen als ik jou was... wel erg vervelend trouwens maar de aanhouder wint
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Je kunt in dit geval niet anders doen dan pushen pushen en ze maar lastig blijven vallen. Welk recht heeft unibet eigenlijk om zomaar zoveel geld tijdelijk/altijd te bevriezen ? Dit soort voorwaarden zou Unibet eigenlijk direct heel duidelijk moeten maken bij de registratie zodat dit soort gevallen niet meer voorkomen.
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
QuoteNog steeds niets van ze gehoord, wacht tot woensdag en dan stuur ik maar weer een mailtje


En al een mailtje gestuurt? Ik snap niet waarom je niet belt? Gaat toch veel sneller? Gaat iig om een hoop geld, maargoed succes ermee iig
2875 reacties in het forum en lid sinds 26-07-2010.
Nou heb weer een mailtje gestuurd, en naar aanleiding van mijn mailtje hebben ze gereageerd maar niet de afdeling draudedepartement blijkbaar. Maar ze hebben het volgende gestuurd:

'' Bedankt voor uw email.
Helaas hadden wij nog niets te horen gekregen van de betreffende afdeling. Hierdoor heb ik dit hen opnieuw gevraagd. Ik ben persoonlijk contact gaan zoeken aangaande deze situatie. Het antwoord van deze afdeling blijft hetzelfde als hetgeen u eerder ook al toegezonden kreeg en dit betekend helaas dat u dit account niet kunt claimen. Ook op de balans op dit account kunt u geen aanspraak maken. Dit account blijft gesloten omdat dit een account is met onechte gegevens en alleen 'Bougie bouchit' kan dit account claimen. ''
Indien u verdere assistentie wenst over dit onderwerp, dan verzoeken wij u vriendelijk alle voorgaande e-mail correspondentie mee te sturen.
Met vriendelijke groet,
Leander

'' Ik begrijp uw situatie maar na veelvuldig contact gehad te hebben met deze afdeling hebben zij hun besluit niet doen veranderen. Het account blijft gesloten en op de fondsen hierop kunt u geen aanspraak maken. De betreffende afdeling heeft dit besluit genomen en zal hier ook niet meer op terug komen. Verdere discussie aangaande dit onderwerp zal niet meer op gereageerd worden.''


- Zit hier echt tot einde raad kan echt niet zomaar mijn € 2420 laten gaan, wat zou ik nog verder kunnen doen...

16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Wat ik allemaal zo raar vind is als ik een bedrag van ongeveer 200 euro laat storten hoef ik mijn legitimatie gegevens niet op te sturen. Geen probleem zeggen ze heel de tijd.
12 reacties in het forum en lid sinds 08-10-2010.
QuoteWat ik allemaal zo raar vind is als ik een bedrag van ongeveer 200 euro laat storten hoef ik mijn legitimatie gegevens niet op te sturen. Geen probleem zeggen ze heel de tijd.


De beste mensen van bookmakers willen pas je legitimatiebewijs zien als je je geld wilt laten uitbetalen, slimme rakkers. Beter zou het zijn om bij het aanmaken van een account direct je legitimatiebewijs mee te laten sturen maar dat is niet hun werkwijze.

Kortom, je kan wel 10 accounts aanmaken en 10 keer 100 euro storten. Je zal maar bij één account je geld kunnen claimen aangezien je van die account een legitimatiebewijs kunt toesturen. Mmm... misschien is regulatie van de NL staat toch beter om dit soort gevallen te voorkomen...

QuoteZit hier echt tot einde raad kan echt niet zomaar mijn € 2420 laten gaan, wat zou ik nog verder kunnen doen...


Ik zou het ook niet weten wat er nog meer aan gedaan kan worden. Heel vreemd en heel k*t...
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
QuoteNou heb weer een mailtje gestuurd, en naar aanleiding van mijn mailtje hebben ze gereageerd maar niet de afdeling fraudedepartement blijkbaar. Maar ze hebben het volgende gestuurd:

Dit account blijft gesloten omdat dit een account is met onechte gegevens en alleen 'Bougie bouchit' kan dit account claimen. ''
Indien u verdere assistentie wenst over dit onderwerp, dan verzoeken wij u vriendelijk alle voorgaande e-mail correspondentie mee te sturen.
Met vriendelijke groet,
Leander

'' Ik begrijp uw situatie maar na veelvuldig contact gehad te hebben met deze afdeling hebben zij hun besluit niet doen veranderen. Het account blijft gesloten en op de fondsen hierop kunt u geen aanspraak maken. De betreffende afdeling heeft dit besluit genomen en zal hier ook niet meer op terug komen. Verdere discussie aangaande dit onderwerp zal niet meer op gereageerd worden.''


- Zit hier echt tot einde raad kan echt niet zomaar mijn € 2420 laten gaan, wat zou ik nog verder kunnen doen...Ik kan me dat volledig voorstellen het lijken wel maffia praktijken van unibet als jij via paspoort kan aantonen dat jij Bougie bouchit bent dan zou je dat geld toch gewoon terug moeten kunnen krijgen. Anders zou ik vragen hoe het zit aan iemand die verstand heeft van rechten en wetten. 2420 euro is gewoon teveel geld om het zo maar even aan een megarijk bedrijf te geven.
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
Ik weet inderdaad wel dat je het moet laten zien bij uitbetalen maar dat bedoelde ik ook ik heb 2 keer een bedrag laten uitbetalen van 200 euro. Ze geven namelijk aan bedragen boven de 400 euro is legitimatie verplicht.
12 reacties in het forum en lid sinds 08-10-2010.
QuoteIk weet inderdaad wel dat je het moet laten zien bij uitbetalen maar dat bedoelde ik ook ik heb 2 keer een bedrag laten uitbetalen van 200 euro. Ze geven namelijk aan bedragen boven de 400 euro is legitimatie verplicht.


Ok, dat is namelijk helemaal nieuw voor me. Ik weet niet anders dan dat je bij een eerste uitbetaling direct legitimatie moet toesturen. Nieuwe voorwaarden van Unibet?
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Beste mensen,

Sinds eergisteren is ook mijn unibetrekening geblokkeerd. Via de klantenservice willen/kunnen ze me niet zeggen waarom mijn rekening geblokkeerd is. De financieleafdeling heeft dit besloten. Ik zou echt niet weten waarom mijn rekening gesloten is. Enige wat ik me kan indenken is dat ik eigenlijk een gezamelijke rekening met eenvriend van me had. We speelden dus eigenlijk samen op mijn rekening, dus hij stortte wel eens geld erop en ik stortte wel eens geld. Kan dit een reden zijn? Verder maak ik me zorgen voor verder onderzoek. In mijn optiek heb ik niks misdaan, maar een rekening wordt toch niet zomaar geblokkeerd? Dus ik ben bang dat ze denken, omdat we allebei stortte,dat we op deze manier geld naar elkaar doorsluizen ofzow? verder kan ik geen reden verzinnen en vind het erg vervelend dat unibet hier niks over zegt. Wordt er bij blokkeren gelijk een gerechtelijk onderzoek ingesteld? of komt dit vrij vaak voor? Nogmaals ik ben me van geen kwaad bewust, enige wat kan is dat ik onbewust me niet aan de algemene voorwaarden heb gehouden. Iemand die me kan helpen me dit probleem?


met dank,
2 reacties in het forum en lid sinds 22-10-2010.
Ik wou ook een keer een rekening openen met een vriend samen, heb ik netjes gevraagd en daar deden ze erg moeilijk over en ze zeiden dat het tegen de regels was. Nu hebben wel wel samen een account geopend maar zo dat hij alleen met zijn IP-adres er op komt en hij alleen stort (ik mag het geld dan wel naar hem over via een interbancaire overschrijving). Zou dus zomaar kunnen dat ze jullie account daarom geblokkeerd hebben... Maar zou er wel ff achteraan gaan!
480 reacties in het forum en lid sinds 29-04-2010.
QuoteIk wou ook een keer een rekening openen met een vriend samen, heb ik netjes gevraagd en daar deden ze erg moeilijk over en ze zeiden dat het tegen de regels was. Nu hebben wel wel samen een account geopend maar zo dat hij alleen met zijn IP-adres er op komt en hij alleen stort (ik mag het geld dan wel naar hem over via een interbancaire overschrijving). Zou dus zomaar kunnen dat ze jullie account daarom geblokkeerd hebben... Maar zou er wel ff achteraan gaan!


Dank voor je snelle reactie, ik heb al meerdere keren gemaild en gebeld maar ze geven bij de klantenservice aan dat ze niks weten en niks voor me kunnen betekenen. Ik heb mijn geld, wat erop stond, overigens wel gewoon teruggestort gekregen. En die blokkade, nouja het zij zo, er zijn nog genoeg andere wedkantoren (al heb ik er nu even niet zoveel behoeften aan). Enige wat me zorgen baart is, waarom is die rekening gesloten en gaat dit nog een staartje krijgen? wat denken jullie?

2 reacties in het forum en lid sinds 22-10-2010.
Quote

Ik zou echt niet weten waarom mijn rekening gesloten is. Enige wat ik me kan indenken is dat ik eigenlijk een gezamelijke rekening met eenvriend van me had. We speelden dus eigenlijk samen op mijn rekening, dus hij stortte wel eens geld erop en ik stortte wel eens geld. Kan dit een reden zijn? Verder maak ik me zorgen voor verder onderzoek. In mijn optiek heb ik niks misdaan, maar een rekening wordt toch niet zomaar geblokkeerd? Dus ik ben bang dat ze denken, omdat we allebei stortte,dat we op deze manier geld naar elkaar doorsluizen ofzow? verder kan ik geen reden verzinnen en vind het erg vervelend dat unibet hier niks over zegt.


Dit komt doordat er geld is gestort van twee verschillende rekeningen en zo kunnen ze direct nagaan welke identiteit verbonden is aan welke rekening. Unibet heeft deze stap denk ik ondernomen om de veiligheid te waarborgen volgens hun heeft in dit geval eventueel iemand anders dan de rekeninghouder toegang tot de rekening. Volgens hun voorwaarden hebben ze dan het recht om een rekening te blokkeren.
Er staat verder niks in hun voorwaarden over het inloggen van meerdere verschillende ip adressen,dus daar zal het vast niet aan liggen. Ik ben benieuwd hoe dit soort zaken verder afgehandeld worden want zelf heb ik hier geen ervaring mee.
Hieronder heb ik de link naar de voorwaarden gepost en de regels die het belangrijkste zijn ivm betrekking tot deze situatie.

Ik lees in hun voorwaarden : https://nl.unibet.com/cms/termsconditions.do?tcType=main#2

1.3
'Een Rekeninghouder' is een individu die een contractuele relatie heeft met Unibet.

1.4
'Een Unibetrekening' is een rekening gehouden door een rekeninghouder, met het uitsluitende doel om weddenschappen en andere gok-transacties uit te voeren.

2.3
Unibet behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, te allen tijde,

* Te weigeren een rekening te openenen en/of een bestaande rekening te sluiten, zonder enige uitleg;

2.5

Een rekeninghouder garandeert en verklaart, te allen tijde, niet:

Te handelen ten gunste van een andere partij;


876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
Beste mensen,

Mijn unibet rekening is zojuist ook geblokkeerd, omdat afgelopen zondag een vriend geld had gestort op het live casino via mijn account.
Het klote hiervan is dat ik een weddenschap voor dit weekend had gemaakt van €75,-

Moet ik vrezen dat ik dat geld kwijt ben?

2 reacties in het forum en lid sinds 29-04-2010.
QuoteBeste mensen, Mijn unibet rekening is zojuist ook geblokkeerd, omdat afgelopen zondag een vriend geld had gestort op het live casino via mijn account. Het klote hiervan is dat ik een weddenschap voor dit weekend had gemaakt van €75,- Moet ik vrezen dat ik dat geld kwijt ben?


Ik snap niet zo goed waarom het een probleem is dat hij een storting op jouw account heeft gemaakt of heeft hij dit misschien met een eigen moneybookers account gedaan? Waarom stort hij op jouw account terwijl hij zelf ook een account kan aanmaken?
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Wedden op de Confederations Cup 2017 vandaag 00:44
toto0nly
VW Tour de France Poule (gratis deelname): €400+ aan prijzen [1 ... 5] vandaag 00:23
chiappa
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 462] 27-06-2017 23:46
theunibetbeast
Trademate sports, wedden op value! [1, 2] 27-06-2017 23:23
bassiee
Ervaringen met Intertops (deel je review voor €10) [1, 2] 27-06-2017 23:20
h3likopter
Wedden op tennis [1 ... 80] 27-06-2017 15:37
flapske
De Gokken Approach Bias Training (onderzoek) [1] 26-06-2017 18:52
griekhoofd
Geoblocking voor Nederlanders bij o.a Unibet en Betway 26-06-2017 12:45
vanstriean
Draw No Bet met System Bet, hoe werkt dat? 26-06-2017 00:36
ikvdd
Wedden op de transfermarkt 2017-2018 [1 ... 5] 26-06-2017 00:36
money-is-funny
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 19] 25-06-2017 23:44
tipsvoorwinst
200% bonus Golden Palace [1, 2] 25-06-2017 20:46
whereisyaflag
Ervaringen met 10bet [1] 24-06-2017 22:25
dutchdanny
Saldo contant opnemen in België, ervaringen? 24-06-2017 21:01
matching117
Wedden op de NBA 2016/2017 [1 ... 65] 23-06-2017 10:17
sjorss94
Ervaring met Circusbet [1, 2] 22-06-2017 09:07
step2step
Gezocht: Tekstschrijvers voor 2017-2018 22-06-2017 07:24
rjansen82
Afgelopen: Tipscompetitie: vragen en/of opmerkingen [1 ... 75] 21-06-2017 13:34
robbie63
Wedden op wielrennen 2017 [1 ... 5] 18-06-2017 17:33
futre
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 51] 18-06-2017 15:57
robbie63

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: whoog [1 ..... 44] vandaag 00:56
whoog
Tips van: ceetnn [1, 4] 27-06-2017 16:28
ceetnn
Tips van: soccerqueen [1 ..... 8] 27-06-2017 09:28
soccerqueen
Tips van: edwinvandenberg [1] 27-06-2017 08:54
jeurdi
Tips van: sjorss94 [1 ..... 23] 25-06-2017 01:18
sjorss94
Tips van: pietje02 22-06-2017 19:17
pietje02
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 18-06-2017 22:31
yellowboy
Tips van: ditachi [1, 2] 18-06-2017 15:18
ditachi
Tips van: woutrr91 [1, 2] 16-06-2017 13:12
woutrr91
Tips van: 7SEAS [1 ..... 6] 05-06-2017 10:56
7seas
Tips van: chico [1 ..... 11] 30-05-2017 22:15
rollings
Tips van: dutchsporter [1 ..... 23] 28-05-2017 20:11
dutchsporter
Tips van: Klijn [1 ..... 30] 26-05-2017 15:53
klijn4
Tips van: donnynedved [1 ..... 8] 17-05-2017 12:14
donnynedved
Tips van: geertpro [1, 3] 16-05-2017 23:47
money-is-funny
Tips van: quintenfranklin 13-05-2017 22:40
quintenfranklin
Tips van: wedbet [1 ..... 14] 29-04-2017 10:13
wedbet
Tips van: daffie [1, 3] 16-04-2017 00:36
daffie
Tips van: Boempatat [1 ..... 49] 25-03-2017 23:47
boempatat
Tips van: Principito93 [1 ..... 7] 14-03-2017 23:29
principito93