• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Online Bookmakers » Bookmaker Unibet: account geblokkeerd, wat nu?

Bookmaker Unibet: account geblokkeerd, wat nu?

QuoteMaar voor nu is het doorgestuurd naar de fraudedepartement, en die is alleen per mail te bereiken.


Ok ik wist nog niet dat ze een fraudedepartement hebben weer wat nieuws geleerd
3540 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
Nog steeds niets van ze gehoord, wacht tot woensdag en dan stuur ik maar weer een mailtje
16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Echt wat duurt dat enorm lang daar bij unibet dat kunnen ze gewoon niet maken. Ik zou het in ieder geval nooit opgeven gewoon steeds heen bellen dan kun je het ze het snelst en makkelijkst duidelijk maken.
3540 reacties in het forum en lid sinds 20-10-2008.
ik zou ook bellen ipv blijven mailen.. het lijk net of je aan het lijntje gehouden wordt.. lijkt me sterk dat ze bijna anderhalf week gewoon geen tijd hebben om terug te mailen..
314 reacties in het forum en lid sinds 16-02-2010.
Gewoon ff bellen en zeggen dat het urgent (belangrijk) is.
2871 reacties in het forum en lid sinds 26-07-2010.
Ik zou er ook even een belletje aan gaan wagen als ik jou was... wel erg vervelend trouwens maar de aanhouder wint
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Je kunt in dit geval niet anders doen dan pushen pushen en ze maar lastig blijven vallen. Welk recht heeft unibet eigenlijk om zomaar zoveel geld tijdelijk/altijd te bevriezen ? Dit soort voorwaarden zou Unibet eigenlijk direct heel duidelijk moeten maken bij de registratie zodat dit soort gevallen niet meer voorkomen.
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
QuoteNog steeds niets van ze gehoord, wacht tot woensdag en dan stuur ik maar weer een mailtje


En al een mailtje gestuurt? Ik snap niet waarom je niet belt? Gaat toch veel sneller? Gaat iig om een hoop geld, maargoed succes ermee iig
2871 reacties in het forum en lid sinds 26-07-2010.
Nou heb weer een mailtje gestuurd, en naar aanleiding van mijn mailtje hebben ze gereageerd maar niet de afdeling draudedepartement blijkbaar. Maar ze hebben het volgende gestuurd:

'' Bedankt voor uw email.
Helaas hadden wij nog niets te horen gekregen van de betreffende afdeling. Hierdoor heb ik dit hen opnieuw gevraagd. Ik ben persoonlijk contact gaan zoeken aangaande deze situatie. Het antwoord van deze afdeling blijft hetzelfde als hetgeen u eerder ook al toegezonden kreeg en dit betekend helaas dat u dit account niet kunt claimen. Ook op de balans op dit account kunt u geen aanspraak maken. Dit account blijft gesloten omdat dit een account is met onechte gegevens en alleen 'Bougie bouchit' kan dit account claimen. ''
Indien u verdere assistentie wenst over dit onderwerp, dan verzoeken wij u vriendelijk alle voorgaande e-mail correspondentie mee te sturen.
Met vriendelijke groet,
Leander

'' Ik begrijp uw situatie maar na veelvuldig contact gehad te hebben met deze afdeling hebben zij hun besluit niet doen veranderen. Het account blijft gesloten en op de fondsen hierop kunt u geen aanspraak maken. De betreffende afdeling heeft dit besluit genomen en zal hier ook niet meer op terug komen. Verdere discussie aangaande dit onderwerp zal niet meer op gereageerd worden.''


- Zit hier echt tot einde raad kan echt niet zomaar mijn € 2420 laten gaan, wat zou ik nog verder kunnen doen...

16 reacties in het forum en lid sinds 04-09-2010.
Wat ik allemaal zo raar vind is als ik een bedrag van ongeveer 200 euro laat storten hoef ik mijn legitimatie gegevens niet op te sturen. Geen probleem zeggen ze heel de tijd.
12 reacties in het forum en lid sinds 08-10-2010.
QuoteWat ik allemaal zo raar vind is als ik een bedrag van ongeveer 200 euro laat storten hoef ik mijn legitimatie gegevens niet op te sturen. Geen probleem zeggen ze heel de tijd.


De beste mensen van bookmakers willen pas je legitimatiebewijs zien als je je geld wilt laten uitbetalen, slimme rakkers. Beter zou het zijn om bij het aanmaken van een account direct je legitimatiebewijs mee te laten sturen maar dat is niet hun werkwijze.

Kortom, je kan wel 10 accounts aanmaken en 10 keer 100 euro storten. Je zal maar bij één account je geld kunnen claimen aangezien je van die account een legitimatiebewijs kunt toesturen. Mmm... misschien is regulatie van de NL staat toch beter om dit soort gevallen te voorkomen...

QuoteZit hier echt tot einde raad kan echt niet zomaar mijn € 2420 laten gaan, wat zou ik nog verder kunnen doen...


Ik zou het ook niet weten wat er nog meer aan gedaan kan worden. Heel vreemd en heel k*t...
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
QuoteNou heb weer een mailtje gestuurd, en naar aanleiding van mijn mailtje hebben ze gereageerd maar niet de afdeling fraudedepartement blijkbaar. Maar ze hebben het volgende gestuurd:

Dit account blijft gesloten omdat dit een account is met onechte gegevens en alleen 'Bougie bouchit' kan dit account claimen. ''
Indien u verdere assistentie wenst over dit onderwerp, dan verzoeken wij u vriendelijk alle voorgaande e-mail correspondentie mee te sturen.
Met vriendelijke groet,
Leander

'' Ik begrijp uw situatie maar na veelvuldig contact gehad te hebben met deze afdeling hebben zij hun besluit niet doen veranderen. Het account blijft gesloten en op de fondsen hierop kunt u geen aanspraak maken. De betreffende afdeling heeft dit besluit genomen en zal hier ook niet meer op terug komen. Verdere discussie aangaande dit onderwerp zal niet meer op gereageerd worden.''


- Zit hier echt tot einde raad kan echt niet zomaar mijn € 2420 laten gaan, wat zou ik nog verder kunnen doen...Ik kan me dat volledig voorstellen het lijken wel maffia praktijken van unibet als jij via paspoort kan aantonen dat jij Bougie bouchit bent dan zou je dat geld toch gewoon terug moeten kunnen krijgen. Anders zou ik vragen hoe het zit aan iemand die verstand heeft van rechten en wetten. 2420 euro is gewoon teveel geld om het zo maar even aan een megarijk bedrijf te geven.
876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
Ik weet inderdaad wel dat je het moet laten zien bij uitbetalen maar dat bedoelde ik ook ik heb 2 keer een bedrag laten uitbetalen van 200 euro. Ze geven namelijk aan bedragen boven de 400 euro is legitimatie verplicht.
12 reacties in het forum en lid sinds 08-10-2010.
QuoteIk weet inderdaad wel dat je het moet laten zien bij uitbetalen maar dat bedoelde ik ook ik heb 2 keer een bedrag laten uitbetalen van 200 euro. Ze geven namelijk aan bedragen boven de 400 euro is legitimatie verplicht.


Ok, dat is namelijk helemaal nieuw voor me. Ik weet niet anders dan dat je bij een eerste uitbetaling direct legitimatie moet toesturen. Nieuwe voorwaarden van Unibet?
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Beste mensen,

Sinds eergisteren is ook mijn unibetrekening geblokkeerd. Via de klantenservice willen/kunnen ze me niet zeggen waarom mijn rekening geblokkeerd is. De financieleafdeling heeft dit besloten. Ik zou echt niet weten waarom mijn rekening gesloten is. Enige wat ik me kan indenken is dat ik eigenlijk een gezamelijke rekening met eenvriend van me had. We speelden dus eigenlijk samen op mijn rekening, dus hij stortte wel eens geld erop en ik stortte wel eens geld. Kan dit een reden zijn? Verder maak ik me zorgen voor verder onderzoek. In mijn optiek heb ik niks misdaan, maar een rekening wordt toch niet zomaar geblokkeerd? Dus ik ben bang dat ze denken, omdat we allebei stortte,dat we op deze manier geld naar elkaar doorsluizen ofzow? verder kan ik geen reden verzinnen en vind het erg vervelend dat unibet hier niks over zegt. Wordt er bij blokkeren gelijk een gerechtelijk onderzoek ingesteld? of komt dit vrij vaak voor? Nogmaals ik ben me van geen kwaad bewust, enige wat kan is dat ik onbewust me niet aan de algemene voorwaarden heb gehouden. Iemand die me kan helpen me dit probleem?


met dank,
2 reacties in het forum en lid sinds 22-10-2010.
Ik wou ook een keer een rekening openen met een vriend samen, heb ik netjes gevraagd en daar deden ze erg moeilijk over en ze zeiden dat het tegen de regels was. Nu hebben wel wel samen een account geopend maar zo dat hij alleen met zijn IP-adres er op komt en hij alleen stort (ik mag het geld dan wel naar hem over via een interbancaire overschrijving). Zou dus zomaar kunnen dat ze jullie account daarom geblokkeerd hebben... Maar zou er wel ff achteraan gaan!
472 reacties in het forum en lid sinds 29-04-2010.
QuoteIk wou ook een keer een rekening openen met een vriend samen, heb ik netjes gevraagd en daar deden ze erg moeilijk over en ze zeiden dat het tegen de regels was. Nu hebben wel wel samen een account geopend maar zo dat hij alleen met zijn IP-adres er op komt en hij alleen stort (ik mag het geld dan wel naar hem over via een interbancaire overschrijving). Zou dus zomaar kunnen dat ze jullie account daarom geblokkeerd hebben... Maar zou er wel ff achteraan gaan!


Dank voor je snelle reactie, ik heb al meerdere keren gemaild en gebeld maar ze geven bij de klantenservice aan dat ze niks weten en niks voor me kunnen betekenen. Ik heb mijn geld, wat erop stond, overigens wel gewoon teruggestort gekregen. En die blokkade, nouja het zij zo, er zijn nog genoeg andere wedkantoren (al heb ik er nu even niet zoveel behoeften aan). Enige wat me zorgen baart is, waarom is die rekening gesloten en gaat dit nog een staartje krijgen? wat denken jullie?

2 reacties in het forum en lid sinds 22-10-2010.
Quote

Ik zou echt niet weten waarom mijn rekening gesloten is. Enige wat ik me kan indenken is dat ik eigenlijk een gezamelijke rekening met eenvriend van me had. We speelden dus eigenlijk samen op mijn rekening, dus hij stortte wel eens geld erop en ik stortte wel eens geld. Kan dit een reden zijn? Verder maak ik me zorgen voor verder onderzoek. In mijn optiek heb ik niks misdaan, maar een rekening wordt toch niet zomaar geblokkeerd? Dus ik ben bang dat ze denken, omdat we allebei stortte,dat we op deze manier geld naar elkaar doorsluizen ofzow? verder kan ik geen reden verzinnen en vind het erg vervelend dat unibet hier niks over zegt.


Dit komt doordat er geld is gestort van twee verschillende rekeningen en zo kunnen ze direct nagaan welke identiteit verbonden is aan welke rekening. Unibet heeft deze stap denk ik ondernomen om de veiligheid te waarborgen volgens hun heeft in dit geval eventueel iemand anders dan de rekeninghouder toegang tot de rekening. Volgens hun voorwaarden hebben ze dan het recht om een rekening te blokkeren.
Er staat verder niks in hun voorwaarden over het inloggen van meerdere verschillende ip adressen,dus daar zal het vast niet aan liggen. Ik ben benieuwd hoe dit soort zaken verder afgehandeld worden want zelf heb ik hier geen ervaring mee.
Hieronder heb ik de link naar de voorwaarden gepost en de regels die het belangrijkste zijn ivm betrekking tot deze situatie.

Ik lees in hun voorwaarden : https://nl.unibet.com/cms/termsconditions.do?tcType=main#2

1.3
'Een Rekeninghouder' is een individu die een contractuele relatie heeft met Unibet.

1.4
'Een Unibetrekening' is een rekening gehouden door een rekeninghouder, met het uitsluitende doel om weddenschappen en andere gok-transacties uit te voeren.

2.3
Unibet behoudt zich het recht voor om, naar eigen goeddunken, te allen tijde,

* Te weigeren een rekening te openenen en/of een bestaande rekening te sluiten, zonder enige uitleg;

2.5

Een rekeninghouder garandeert en verklaart, te allen tijde, niet:

Te handelen ten gunste van een andere partij;


876 reacties in het forum en lid sinds 12-10-2008.
Beste mensen,

Mijn unibet rekening is zojuist ook geblokkeerd, omdat afgelopen zondag een vriend geld had gestort op het live casino via mijn account.
Het klote hiervan is dat ik een weddenschap voor dit weekend had gemaakt van €75,-

Moet ik vrezen dat ik dat geld kwijt ben?

2 reacties in het forum en lid sinds 29-04-2010.
QuoteBeste mensen, Mijn unibet rekening is zojuist ook geblokkeerd, omdat afgelopen zondag een vriend geld had gestort op het live casino via mijn account. Het klote hiervan is dat ik een weddenschap voor dit weekend had gemaakt van €75,- Moet ik vrezen dat ik dat geld kwijt ben?


Ik snap niet zo goed waarom het een probleem is dat hij een storting op jouw account heeft gemaakt of heeft hij dit misschien met een eigen moneybookers account gedaan? Waarom stort hij op jouw account terwijl hij zelf ook een account kan aanmaken?
4559 reacties in het forum en lid sinds 01-01-2008.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Wedden op de NBA 2016/2017 [1 ... 56] vandaag 11:58
gilles00
Strategie: in 7 stappen naar €500 winst [1 ... 124] vandaag 10:52
money-is-funny
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 432] vandaag 10:49
weedalicious010
Over 1.5 / Under 3.5 [1 ... 6] vandaag 08:45
boempatat
Wedden op tennis [1 ... 72] vandaag 08:28
boempatat
Wedden op wielrennen 2017 [1] vandaag 00:16
futre
Verbeteringen voetbalwedden.net & updates [1 ... 46] 24-04-2017 19:52
vw-support
Vragen over Moneybookers / Skrill [1 ... 8] 24-04-2017 19:47
haagsebrabander
Afgelopen: Voetbalwedden Super December Kalender (24 acties)! [1 ... 31] 22-04-2017 17:35
vw-support
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 18] 22-04-2017 12:52
sjorss94
MLB player props, welke bookmaker? 21-04-2017 20:15
horste
Tipscompetitie: vragen en/of opmerkingen [1 ... 74] 21-04-2017 19:21
gilles00
Ervaringen met 1xBet [1] 21-04-2017 15:39
money-is-funny
Wedden op Volleybal [1] 20-04-2017 23:58
gilles00
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 50] 20-04-2017 15:12
mromit
Wedden op darten / darts [1 ... 104] 20-04-2017 13:21
richard123
Afgelopen: Combi Challenge Q1 2017 NL BE [1, 3] 19-04-2017 08:31
retsleppa
Wedden op de MLB 2017 18-04-2017 22:17
fr18
Klacht Bwin: Trage klantenservice 18-04-2017 13:35
bolleboos83
Wedden op vechtsporten [1 ... 6] 16-04-2017 00:38
yonkoofc

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: whoog [1 ..... 34] vandaag 12:01
whoog
Tips van: sjorss94 [1 ..... 21] vandaag 00:53
sjorss94
Tips van: ditachi 24-04-2017 23:47
ditachi
Tips van: ceetnn [1, 2] 23-04-2017 13:09
ceetnn
Tips van: soccerqueen [1 ..... 6] 21-04-2017 09:44
soccerqueen
Tips van: daffie [1, 3] 16-04-2017 00:36
daffie
Tips van: Boempatat [1 ..... 49] 25-03-2017 23:47
boempatat
Tips van: geertpro [1, 3] 25-03-2017 00:43
jose127
Tips van: donnynedved [1 ..... 8] 23-03-2017 12:06
donnynedved
Tips van: psv-united 22-03-2017 00:20
melvinkef
Tips van: Principito93 [1 ..... 7] 14-03-2017 23:29
principito93
Tips van: ferris 10-03-2017 11:55
ferris
Tips van: oudebekende [1] 09-03-2017 14:09
killtheb00kies01
Tips van: ruun2710 [1] 08-03-2017 18:16
ruun2710
Tips van: 0570 08-03-2017 15:21
0570
Tips van: 010welove 08-03-2017 13:42
killtheb00kies01
Tips van: lolxdlolxd1993 03-03-2017 23:07
lolxdlolxd1993
Tips van: barneynl 01-03-2017 13:53
barneynl
Tips van: bearcon 20-02-2017 10:54
daffie
Tips van: scott [1 ..... 11] 18-02-2017 11:22
scottyboy1703