• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Wedden forum » Wedden op tennis » Wedden op de US Open 2015 | Voorbeschouwingen

Wedden op de US Open 2015 | Voorbeschouwingen

Heren, houd het even on-topic graag .

Discussie moedigen we aan, maar wel graag inhoudelijk.
1961 reacties in het forum en lid sinds 12-08-2014.
Vrouwen tennis is erg onvoorspelbaar, zou er ook van af blijven..

Mijn tip voor vandaag:
Lopez, Paire & Cilic @1,86

Voor iets meer risico Raonic erbij
@2,7
587 reacties in het forum en lid sinds 04-04-2013.
Tim je voorspellingen gaan nog niet indrukwekkend helaas man.
64 reacties in het forum en lid sinds 25-05-2015.
Quote door: stefantjoTim je voorspellingen gaan nog niet indrukwekkend helaas man.


Klopt! Maar 4 van de 7 weddenschappen goed. Straks kijken wat groth tegen robredo doet met de over maar deze combinatie is toch al dood door Goffin tenzij jullie ze single spelen. De 3 tips die nu fout zijn kwamen op het einde wel allemaal dichtbij met telkens 1 game verschil, Herbert heeft in set 3 een SP gehad in de tie break voor de +2,5 set handicap, Anderson heeft 2 mp's gehad voor de -5.5 handicap en Goffin 1 game te weinig. Goffin heeft dan in tegenstelling tot de andere twee geen punten gehad voor de handicap. Ze zijn alle 3 fout hoor maar dan is het net de pech dat het niet de juiste kant op valt. Aan de andere kant wel weer het geluk dat Andujar opgaf in set 5. Deze set moest nog beginnen maar Gabashvili had het wel lastig.

Het moet inderdaad beter! Dat vind ik ook van mijzelf en in mijn voorbeschouwingen heb ik sommige misschien inderdaad te kort gedaan en zoals de voorbeschouwing bij Sharapova was het niet slim om haar voor te beschouwen terwijl ze terugkomt van een blessure. Dat zijn weer extra leermomenten. Hopelijk draait mijn volgende combinatie die ik nu aan maken ben alles om!
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Voor morgen!

Deze speel ik in combinatie:
Federer - Darcis -9.5 handicap federer @ 1.75
Veseley - Karlovic Winst Karlovic @ 1.34
Fleming/Huey - Bolelli/Fogini Winst Bolelli/Fogini @ 1.30

Odd: 3.05

Je kan ook federer los pakken en de andere twee samen in een combinatie doen.
Als je graag op lage odds speelt dan kan je ze eventueel alle 3 singles nemen.
Ik ben nou eenmaal van de combinaties dus ik speel deze volledig in combinatie.

Korte toelichting:
Darcis had vorige week nog last van een rugblessure en het was in eerste instantie al twijfelachtig of hij erbij zou zijn. Gisteren won hij weleens waar van Baghdatis maar Baghdatis was zelf ook niet 100% fit en had in set 1 al een medical timeout aangevraagd. Een paar sets later gaf Baghdatis de wedstrijd alsnog op. Federer begon het toernooi zeer indrukwekkend en trekt het goede spel van Cincinnati door. Hij zet Mayer even opzij alsof het niets is! Zonder de blessure van Darcis zie ik het al een lastig verhaal worden voor de belg, laat staan een Darcis die niet 100% fit is! Mijn verwachting is een dikke nederlaag voor Darcis.

Vesely is niet een speler die je zomaar even op zij zet maar gezien de vorm van Karlovic de laatste maanden kan ik me niet voorstellen dat Vesely 3x een tie break wint van Karlovic aangezien ik niet zie gebeuren dat Vesely hem breakt. De laatste ontmoeting in april ging naar Vesely maar dit was op gravel waar zijn service het minst tot zijn recht komt. Hier leverde hij in verschillende wedstrijden regelmatig een break in en verloor Karlovic ook regelmatig. De service loopt meer dan uitstekend bij Karlovic op het gras en hardcourt! Misschien heeft karlovic 1 hele matige servicegame in de wedstrijd dat Vesely er toch 1x doorheen komt maar met een best of 5 sets tegen zo'n servicekanon met deze vorm zie ik uiteindelijk niet gebeuren dat Vesely 3 sets wint van Karlovic.

Fleming en Huey zijn beide uitstekende dubbelspelers maar hebben nog nooit samen met elkaar gedubbeld en dat is toch een groot nadeel in tegenstelling tot Fogini/Bolleli. Laten we verder niet vergeten dat Fogini en Bolelli samen de Australien Open, eveneens op een hardcourtbaan, hebben gewonnen.
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Tim bedankt voor de voorbeschouwing!
Het is fijn om te zien dat je er zoveel tijd insteekt om een voorbeschouwing te maken.

Ik ben het deze dagen nog niet eens geweest met je tips maar zie nu bij Federer idd een mooie.
Federer is echt goed bezig, ook komt hij mooi vaak naar voren om extra druk te geven. Ik zie Federer hier ook makkelijk winnen.

Ik heb de vorige wedstrijd van Vesely - Karlovic helemaal gezien en dit was een erg spannende wedstrijd met toch wel een aantal breakkansen voor Vesely. Weliswaar was dit op gravel dus dan is Karlovic ook idd veel minder. Karlovic heeft een grote kans dat hij wint, ik denk dat het 60 - 40 % is dat hij wint.
Dus deze tip zal niet gemakkelijk worden maar je zult hem wss wel goed hebben.

Met de dubbeltip ben ik het niet eens, deze wordt echt gevaarlijk. Ik vind bolleli en fognini als dubbel de laatste tijd geen beste resultaten neerzetten. Vorige week verloren ze nog met 2-0 van Lopez. Fleming en Huey hebben dan misschien nog niet samen gedubbeld maar los van elkaar zijn het echt ook gevaarlijke outsiders.
Met een beetje pech gaat dit gewoon gigantisch verkeerd. Tuurlijk zijn bolleli en fognini de favouriet maar hier is geen zekerheid.

Tip: Zelf zou ik gaan voor Bonderanko vs Halep en dan Bonderanko over 6 games 1.90 notering. Halep is een goede speelster maar Bonderanko is ook zeker niet mis. Ik volg haar nu al een tijdje en ze speelt met veel zelfvertrouwen en boekt goede uitslagen. Ik zie haar die 6 games gemakkelijk winnen.
64 reacties in het forum en lid sinds 25-05-2015.
Er zijn opvallend veel verrassingen in de eerste 3 dagen. Ik weet niet of de hitte echt zo erg is als ze zeggen maar het is wel opvallend voor een grand slam.
Mannen: Nishikori, Monfils, Dimitrov, Simon
Vrouwen: Stephens, Pliskova, Suarez Navarro (ondanks dat ze in een mindere periode zit), Jankovic, Ivanovic, Safarova, Bacsinszky, Cornet
Mannen dubbel: Bryan broers, pospisil/sock, dodig/melo

Alleen de vrouwen dubbel gaat tot nu toe redelijk voorspelbaar.
97 reacties in het forum en lid sinds 09-05-2015.
Klopt Twijntje, ik sta er ook van te kijken.
Wat zijn jou tips voor vandaag?
64 reacties in het forum en lid sinds 25-05-2015.
Dit is mijn combi voor vandaag Stefantjo: https://gyazo.com/cd8d460f1c8763b61cc89f32edd41c5c
Minder risico dan gisteren en daarom ook een lagere odd.

Gisteren was niet de beste dag, zeker Coco viel zwaar tegen.
97 reacties in het forum en lid sinds 09-05-2015.
Wat denken jullie van een overwinning van Wickmayer vanavond @10? Ze speelt tegen Azarenka, die op papier een stuk sterker is, maar die in Cincinnati nog moest opgeven vanwege een blessure. Wickmayer laatste tijd in goede doen. Tegen zo'n hoge odd durf ik hem wel small stake te pakken.
212 reacties in het forum en lid sinds 29-01-2014.
Quote door: junkieWat denken jullie van een overwinning van Wickmayer vanavond @10? Ze speelt tegen Azarenka, die op papier een stuk sterker is, maar die in Cincinnati nog moest opgeven vanwege een blessure. Wickmayer laatste tijd in goede doen. Tegen zo'n hoge odd durf ik hem wel small stake te pakken.


Ik denk dat Wickmayer kansloos is tegen Azarenka. Opgaves vlak voor een grand slam komen vaker voor omdat ze geen risico's willen nemen. Azarenka vorige ronde heel simpel gewonnen en in normale doen gaat ze ook makkelijk winnen van Wickmayer.
Al blijft het natuurlijk wel vrouwentennis
97 reacties in het forum en lid sinds 09-05-2015.
Ik denk ook dat Azerenka makkelijk wint, een simpele 2-0.

Wat denken jullie van Mahut winnen?
64 reacties in het forum en lid sinds 25-05-2015.
Quote door: mokum001Vrouwen tennis is erg onvoorspelbaar, zou er ook van af blijven..

Mijn tip voor vandaag:
Lopez, Paire & Cilic @1,86

Voor iets meer risico Raonic erbij
@2,7Uiteindelijk had alleen Lopez het zwaar..
Voor vandaag:
Mahut & Karlovic @2,34

Om je combo iets op te krikken kan je de volgende erbij spelen:
Tomic @1,3

587 reacties in het forum en lid sinds 04-04-2013.
US Open
Rajeev Ram - Viktor Troicki
Pick: Over 37,5 @ 1.85


Interessante wedstrijd voor de boeg. Beide spelers kennen het gehele seizoen eigenlijk al hoogte en dieptepunten. Momenteel speelt Ram matig seizoen. Hij ging in Cincinnati en Montreal snel uit maar wist in Newport wel te verassen, toen hij Karlovic in de finale wist te verslaan. Troicki speelde in de eerste ronde tegen Tiafoe, die hij vertekend met 3-0 won. Hij kreeg enorm veel breakkansen tegen en hij had geluk dat de 17 jarige Amerikaan net het laatste stapje niet kon nemen en dat hij vooral ervaring miste, anders kon Troicki toen al een grote klap hebben gehad. Ram is veel meer ervaren dan Tiafoe was. Ram won in de eerste ronde van Harrison, vrij gemakkelijk. De laatste set (6-1) liet Ram goed tennis zien en was zijn service game erg goed. Tegen Harrison verloor die slechts één service game. Mocht hij van Troicki een game pakken denk ik niet dat het net zo makkelijk ging als tegen Tiafoe, die hem soms cadeau deed. Deze line lijkt daarom prima te spelen hier waar een tiebreak niet uit te sluiten is. Geen van beide kan deze wedstrijd denk ik in 3 sets naar zich toe trekken waardoor deze line in 4 sets makkelijk te halen is. Succes!
425 reacties in het forum en lid sinds 27-09-2011.
Quote door: twijntjeEr zijn opvallend veel verrassingen in de eerste 3 dagen. Ik weet niet of de hitte echt zo erg is als ze zeggen maar het is wel opvallend voor een grand slam.
Mannen: Nishikori, Monfils, Dimitrov, Simon
Vrouwen: Stephens, Pliskova, Suarez Navarro (ondanks dat ze in een mindere periode zit), Jankovic, Ivanovic, Safarova, Bacsinszky, Cornet
Mannen dubbel: Bryan broers, pospisil/sock, dodig/melo

Alleen de vrouwen dubbel gaat tot nu toe redelijk voorspelbaar.


Fogini/Bolleli inmiddels ook al!
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
US open staat toch ook bekend om de grote verrassingen? Alleen de finale van vorig jaar al..

Ik zie veel value in kukushin to take a set against Cilic @1.58, zie dit echt wel een marathonpartij worden, die wellicht zelfs de kant van kukushin op valt.
7 reacties in het forum en lid sinds 30-08-2015.
Klopt Ospro! Gebeuren ook nog weleens de gekke dingen met dit toernooi. Serena Williams jaren en jaren geleden die in de finale tegen Kim Clijsters een voetfout kreeg bij de opslag en tekeer ging tegen de lijnrechter en gediskwalificeerd. En dat in een finale.
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
De -9.5 federer van eerder getipt is misschien ook leuk om under 25.5 games te proberen met dezelfde argumenten @ 2.75. Dan zou Darcis 7 games mogen winnen. Mocht je 1.75 voor -9.5 genoeg vinden dan gewoon daar bij laten. Soms zoek ik het randje op qua bets dus ik ga zelf wel voor de under 25.5 games.
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Quote door: JoostvwUS Open
Rajeev Ram - Viktor Troicki
Pick: Over 37,5 @ 1.854de set staat op het punt van beginnen, maar deze bet is in ieder geval vrij gemakkelijk al binnen. Gefeliciteerd!
425 reacties in het forum en lid sinds 27-09-2011.
Netjes en thanks joost! Ik had hem meegepakt in een voetbalcombinatie. Was toch nog ff spannend met 2-0 sets en 3-1 games achterstand in set 3. Uiteindelijk de set nog redelijk makkelijk omgedraaid naar Ram.
4060 reacties in het forum en lid sinds 07-06-2012.
Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Om een reactie in dit topic te plaatsen moet u ingelogd zijn. U kunt hieronder inloggen of een GRATIS account aanmaken.

Actuele forum topics

Onderwerp Laatste reactie
Voetbalwedden tips voor vandaag [1 ... 461] vandaag 02:01
yt31
Draw No Bet met System Bet vandaag 00:36
ikvdd
Wedden op de transfermarkt 2017-2018 [1 ... 5] vandaag 00:36
money-is-funny
Wedden op E-Sports en relevante informatie [1 ... 19] 25-06-2017 23:44
tipsvoorwinst
Trademate sports, wedden op value! [1] 25-06-2017 21:57
cole
200% bonus Golden Palace [1, 2] 25-06-2017 20:46
whereisyaflag
VW Tour de France Poule (gratis deelname): €400+ aan prijzen [1, 4] 25-06-2017 16:04
willymeuf
De Gokken Approach Bias Training (onderzoek) 25-06-2017 09:28
onderzoeker-uva
Ervaringen met 10bet [1] 24-06-2017 22:25
dutchdanny
Saldo contant opnemen in België, ervaringen? 24-06-2017 21:01
matching117
Wedden op tennis [1 ... 80] 24-06-2017 14:17
yvgrd
Geoblocking voor Nederlanders bij o.a Unibet en Betway 24-06-2017 08:46
dionysiou
Ervaringen met Intertops (deel je review voor €10) [1, 2] 23-06-2017 14:28
fr18
Wedden op de Confederations Cup 2017 23-06-2017 11:59
vassie29
Wedden op de NBA 2016/2017 [1 ... 65] 23-06-2017 10:17
sjorss94
Ervaring met Circusbet [1, 2] 22-06-2017 09:07
step2step
Gezocht: Tekstschrijvers voor 2017-2018 22-06-2017 07:24
rjansen82
Tipscompetitie: vragen en/of opmerkingen [1 ... 75] 21-06-2017 13:34
robbie63
Wedden op wielrennen 2017 [1 ... 5] 18-06-2017 17:33
futre
Dagelijkse aanbiedingen van Bookmakers [1 ... 51] 18-06-2017 15:57
robbie63

Forum topics van leden

Lid Onderwerp Laatste
Tips van: whoog [1 ..... 44] 25-06-2017 18:50
whoog
Tips van: soccerqueen [1 ..... 7] 25-06-2017 07:59
soccerqueen
Tips van: sjorss94 [1 ..... 23] 25-06-2017 01:18
sjorss94
Tips van: ceetnn [1, 4] 24-06-2017 17:49
ceetnn
Tips van: pietje02 22-06-2017 19:17
pietje02
Tips van: yellowboy [1 ..... 13] 18-06-2017 22:31
yellowboy
Tips van: ditachi [1, 2] 18-06-2017 15:18
ditachi
Tips van: woutrr91 [1, 2] 16-06-2017 13:12
woutrr91
Tips van: 7SEAS [1 ..... 6] 05-06-2017 10:56
7seas
Tips van: chico [1 ..... 11] 30-05-2017 22:15
rollings
Tips van: dutchsporter [1 ..... 23] 28-05-2017 20:11
dutchsporter
Tips van: Klijn [1 ..... 30] 26-05-2017 15:53
klijn4
Tips van: donnynedved [1 ..... 8] 17-05-2017 12:14
donnynedved
Tips van: geertpro [1, 3] 16-05-2017 23:47
money-is-funny
Tips van: quintenfranklin 13-05-2017 22:40
quintenfranklin
Tips van: wedbet [1 ..... 14] 29-04-2017 10:13
wedbet
Tips van: daffie [1, 3] 16-04-2017 00:36
daffie
Tips van: Boempatat [1 ..... 49] 25-03-2017 23:47
boempatat
Tips van: Principito93 [1 ..... 7] 14-03-2017 23:29
principito93
Tips van: ferris 10-03-2017 11:55
ferris