Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Logo Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles
G.A. Eagles

Voetbal | Nederland | Eredivisie
Go Ahead Eagles
Feit

Nieuws Go Ahead Eagles

Logo Soccernews

Selectie
Go Ahead Eagles
G.A. Eagles

Vind hier alle informatie over wedden op Go Ahead Eagles

Hoewel het team misschien niet erg bekend is, heeft het de laatste jaren toch enkele sportieve successen geboekt. Zo geniet het een reputatie als reuzendoder nadat het een aantal keer onverwachts won van teams uit de eerste divisie in de beker. Het is één van de redenen waarom het interessant kan zijn om te wedden op Go Ahead Eagles in wedstrijden voor de KNVB beker. 


Bookmakers voor Go Ahead Eagles

De Eerste Divisie mag dan wel ´maar´ het  tweede niveau zijn in het Nederlands voetbal, toch krijgt het heel wat aandacht van de bookmakers. Nederlanders wedden graag op voetbal van de eigen competitie en dus bieden bookmakers als Bet365 graag weddenschappen aan voor de wedstrijden van Go Ahead Eagles. 


Odds voor Go Ahead Eagles

Go Ahead Eagles is een van de kanshebbers op promotie naar de Eredivisie. Wedden op Go Ahead Eagles biedt vaak interessante quoteringen en dat is vooral het geval bij Bet365 waar de odds het hoogste liggen. 


Go Ahead Eagles in het seizoen 2020/2021

Go Ahead Eagles treedt aan in de Eerste Divisie dit seizoen waar ze strijden om de promotie naar de hoogste divisie. Met het einde van de competitie in zicht, behoudt het nog altijd de kaarten in eigen handen om zich te plaatsen voor de nacompetitie. Zo won Go Ahead Eagles al 14 wedstrijden, speelde het 5 keer gelijk en verloor 6 keer. Opvallend in de statistieken is dat het team maar liefst al 17 keer een clean sheet haalde op 25 wedstrijden. Na bijna twee decennia in de Eerste Divisie promoveerde Go Ahead aan het eind van het seizoen 2012-13 naar de Eredivisie 2013-14, door de promotieplay-offs te winnen.


In de KNVB Beker behaalde het de achtste finales waar VVV met het kleinste verschil te sterk bleek. Het deed wel zijn beker reputatie eer aan door onder meer Cambuur en NAC uit te schakelen. Historie van Go Ahead Eagles

De club werd opgericht in 1902 en heette oorspronkelijk Be Quick van de gebroeders Hollander. De naam werd al snel veranderd in Go Ahead op verzoek van de Nederlandse Voetbalbond in 1905. 

In 1959 werd promotie naar de Eerste Divisie bewerkstelligd. In 1962 boekte Go Ahead de grootste overwinning uit de clubgeschiedenis met een score van 11 - 1 tegen Roda JC. In 1963 volgde promotie naar de hoogste afdeling van de Eredivisie. In de vierentwintig jaar die volgden, speelde de club onafgebroken op het hoogste niveau. Vooral in de tweede helft van de jaren zestig deed Go Ahead het goed in de Eredivisie. Zo eindigde de club van 1966 tot 1969 vier keer op rij in de top vijf, met als hoogtepunt het seizoen 1967-68 toen Go Ahead derde werd achter Ajax en Feijenoord. 


Go Ahead boekte in deze periode ook successen in de KNVB Beker. De club bereikte vier keer op rij de halve finale van 1965 - 1968. In de jaren zeventig en begin jaren tachtig was Go Ahead Eagles een stabiele Eredivisieclub. Degradatie volgde in 1987. Van 1992 tot 1996 volgde een korte Eredivisie-periode, maar daarna speelde de club in de tweedeklasse Eerste Divisie. Mede door het voortdurende uitstel van de bouw van een nieuw stadion ontstonden grote financiële zorgen. Dankzij de hulp van investeerders wist de club te overleven.