Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Ervaringen met 888sport

Volgens mij is er nog geen topic over deze bookmaker, excuses als ik me vergis.

Ik heb nog nooit eerder van deze bookie gehoord, maar zie ze staan hier in een advertentie in de banner op deze site. Als het goed is moet er een bonus van €88 in freebets te krijgen zijn. Echter, het kan aan mij liggen maar op hun site kan ik hier nergens de voorwaarden voor vinden of wat die bonus precies inhoudt. En als ze dat soort dingen te goed verstoppen is dat in mijn ervaring meestal geen best teken...

Iemand die de voorwaarden wel heeft gevonden? Of is deze actie exclusief voor VW, en kan dus iemand van de mods meer vertellen over de voorwaarden?

En zijn er hier mensen die al ervaring hebben met 888sport? Zijn ze een beetje te vertrouwen of niet?

Edit VW-Crew:

De bonus voorwaarden kan je vinden op de 888sport website. Het komt er in het kort op neer dat je je bonus in 8 gedeeltes vrij moet spelen door weddenschappen te plaatsen. Odds, minimaal 2.0 euro. Gratis weddenschappen zijn maximaal 30 dagen geldig en weddenschappen op dezelfde wedstrijd tellen niet mee in het aantal weddenschappen.

0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar sint
Country flagsint in 18-02-2013 19:42 Bookmakers
in 18-02-2013 19:42 Bookmakers
50 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
vooral niet spelen....totaal geen aanbod van live wedstrijden :-)
0 Vind ik leuk's
Morgen komt er meer informatie maar hier alvast de voorwaarden:
- http://bit.ly/15qxWIM
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
Ik heb een account bij deze bookmaker, maar speel er zelden. Simpelweg omdat andere bookmakers vaak hoger zitten. De keren dat ik er heb gespeeld heb ik echter nooit problemen gehad, ook niet qua uitbetalen. Met de huidige bonus heb ik geen ervaring, want toen ik me aanmeldde gold er een andere bonus.
0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
We zijn heel erg benieuwd naar jullie ervaringen met deze bookmaker. Zijn ze aardig bij de klantenservice, werkt de website goed, hoe snel doen ze over uitbetalingen, werkt het storting met Paypal zonder problemen etc etc.
We zijn benieuwd...
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
de eisen voor de freebets zijn absurd in mijn ogen..... je moet eerst flink spelen voor dat je een freebet krijgt.....
Total number of bets placed Qualifying Bet Free Bet Token
1st bet £10 £10 Free Bet Token
4th bet £10 £10 Free Bet Token
7th bet £10 £10 Free Bet Token
10th bet £10 £10 Free Bet Token
13th bet £10 £10 Free Bet Token
16st bet £10 £10 Free Bet Token
19th bet £10 £10 Free Bet Token
22th bet £10 £18 Free Bet Token
0 Vind ik leuk's

Ik vind het eigenlijk wel meevallen, 88 euro aan freebets door 22 weddenschappen te plaatsen van minimaal 10 euro. Daarnaast kan je je weddenschappen bij 888sport ook layen bij Betfair waardoor je de freebets gratis kan 'verdienen'.

Lees ook over "Risicoloos een bankroll opbouwen" via deze link:

- https://www.voetbalwedden.net/forum/hulp-en-advies-110/risicoloos-een-bankroll-opbouwen-voor-beginners

Bericht gewijzigd door wedden op zo 11 apr. 2021, 08:45
0 Vind ik leuk's
Hakuna Matatttta.
ze hebben in ieder geval heel weinig live bets..... dus als je daarvan houd is het niet veel....
mij hielden ze per mail paar dingen voor ....en als ik een mail stuurde over de freebets....dan hoorde ik ja maar je hebt niet over 2.00 add gespeeld.....deed ik dat, speelde ik weer 25 euro..... toen kreeg ik mail ja maar dat is pas bij de 4e bet....
en ja je moet zelf de voorwaarden lezen maar werd er niet echt duidelijk van hoe de klantenservice mij behandelde....en uiteindelijk kreeg ik een mail zo van je kan je account ook opzeggen als je dat wilt?
dus daar speel ik niet meer nee
0 Vind ik leuk's
en tussen bepaalde takken kun je ook niet switchen als bijv bij bwin.... dus niet van 888casino naar 888sport of andersom
0 Vind ik leuk's
Op zich niet zoveel mis mee met 888sport. De odds zijn eigenlijk altijd wel ergens beter, alleen correct score zitten ze af en toe wel hoog.
Je wordt wel erg snel gelimiteerd totdat je nog maar een paar euro in kan zetten. In de praktijk kom ik er dus vrijwel nooit.
0 Vind ik leuk's
ik zit sinds een week ook bij 888sport en ik heb al 3 gratis tientjes `vrijgespeeld`. Die 10 euro freebets moet je in een keer inzetten. Het nadeel is dat als je die 10 euro inzet op lage quotes van bijvoorbeeld 1,50, dan krijg je 5 euro ipv 15 euro wat ik had verwacht. Die 10 euro freebets is dus alleen rendabel bij hogere quoteringen. Die site vond ik in vergelijking met unibet erg onoverzichtelijk en de quoteringen zijn een stukje lager. Ik ben niet heel tevreden, omdat je weinig opties heb voor de eredivisie. Ik begon met 10 euro en gelijk ingezet en nu heb ik 150 euro erop staan, dus ik ga nog niet weg voor dat ik alle freebets heb vrijgespeeld en dan ga ik gauw naar een andere wedsite. In vergelijking met Unibet (waar ik 2 jaar heb gespeeld) is dit echt een klote site.
0 Vind ik leuk's
Een dag niet gegokt is als een dag niks gewonnen.

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.