Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Nieuw systeem: unders en overs

Ben nu met een experiment bezig. Waarbij je zelf het stuur in handen hebt voor het gevolg van je actieve betten, maar met een duidelijke structuur. Het gaat hier over betten op unders en overs met goals.


Daarin verdeel ik de match in 3 delen. 00-30, 30-60 en 60-FT


Ik start met 3 stakes under 0,5 FT.

Totdat er een goal valt, speel ik alsvolgt.

Eerste interval (30) zet ik 3 stakes over 0,5 en 1 stake under 0,5

Tweede interval (60) zet ik 6 stakes over 0,5 en 2 stakes under 0,5

Derde interval/FT zet ik 12 stakes over 0,5 en nu nog 4 stakes under 0,5 (geen idee of dat praktisch is, immers je hebt bij het begin al 3stakes op under 0,5

Doordat er lage odds zijn bij een begin van een interval, zet ik ook 1 stake over 0,5 met een minimum odd van 2 .

2e interval met 2 stakes over odd 2 en 3e interval met 4 stakes met minimum odd van 2.

=》zodra er een goal valt begin ik intervals weer zoals 1e interval.


Je haalt zo altijd geld binnen, sluit de 0-0's verliezen uit, verdient op een 0-0 interval en als je de cash in van een under 0-5 ft hoog genoeg vindt, bv in de 2e helft, kun je leuke winst incashen, of dus laten staan. Immers: je stijgende stakes voor de over 0,5 dekt je under 0,5 goed af.


Tips van mensen die dit systeem mede willen proberenm zijn welkom. Graag onderbouwen. Succes.


Toevoeging: nu een 0-0 bij een Aus match. Blue Eagles. Daar is rood gevallen vlak voor rust. Ik laat nu de overs schieten en heb een under 1,5 goals FT @1,90 toegevoegd, naast de under 0,5 FT, welke ik nog heb staan van het begin.

(de overs heb ik ingecasht, omdat ik zelf weinig tot geen goals verwacht na een rode kaart in Australië, dat ligt vaak weer anders in Zuid Amerika)

Hoe liep dit af? => Ik koos er voor de 0-0 FT in te cashen voor een odd van ca 10,5, De odd was 26, maar nam weinig risico. FT overigens idd 0-0. Een typisch rode kaart vervolg van een 0-0 match HT. Ook de 10 stakes under 1,5 @1,90 zijn binnen uiteraard.


TIP: Oefen eerst met hele kleine stakes en kijk of en hoe dit systeem voor je werkt. Het zit dus vol vangnetten en heeft een oplopende structuur.


Voordelen tov over 0,5 ht / over 1,5 FT:

 • Je odds zijn vanaf het begin beter. en het spel is direct op de wagen.
 • De 0-0 score krijgt een actieve plek, tot 4x tijdens een match.
 • Rode kaarten ellende is geen probleem meer, integendeel, het helpt je unders score met vaak de beste odds.
 • Je bent niet afhankelijk van 1 soort uitslag. Dus je spanning wordt verdeeld.

Nadelen:

 • Kinderziektes en nog niet geheel uitgewerkt systeem, maar wel een aanzet hoe je kunt winnen Verhoudingen zijn nog een greep uit de lucht, van wat speelbaar lijkt.
 • Dit systeem heeft oplopende stakes. Mensen met hoge inleg krijgen veel spanning op de bets. => Bereken vooraf hoe ver je wilt gaan en baseer daar de oplopende stakes op.
1
1
1 likes
Gestart doorCountry flagdevito
12-10-2020 13:08 in Voetbal
15 reacties

Om meerdere redenen een totaal faal systeem.....stake systeem , op unders spelen , inzet limieten bij interval markten......

Bericht gewijzigd door gulzig op Mon 12 Oct 2020, 22:41.
1
3
1 likes

En waarom is een stake systeem faal? En waarom is op unders spelen faal? Als je ze met overs afgedekt hebt en per interval speelt? Waar is er een 'interval limiet'? Ik heb dat iig niet gezien.


Werkelijk compleet onduidelijk wat je bedoelt.

Bericht gewijzigd door devito op Tue 13 Oct 2020, 03:09.
1
0
1 likes

Graag ook reakties van mensen die dit systeem meermaals zijn gaan spelen.

Bericht gewijzigd door devito op Tue 13 Oct 2020, 03:37.
0
0
0 likes

Volgens mij bet je al een aardige tijd Devito, maar ik heb in een middagje al gezien dat dit niet kan werken......hoelang ben je hiermee aan het experimenteren? gisteren mee begonnen?


Eerst de reden waarom op unders spelen een slecht idee is over het algemeen en alleen maar kan werken bij een heel beperkt aantal, zeer selectief gekozen wedstrijden waar je gewoon veel geduld en discipline voor moet hebben. Dit zijn statistische feiten : bij 93 - 95 % van de wedstrijden in algemene zin valt een goal , bij 55 -60 % van de wedstrijden in algemene zin valt een goal voor rust, De meeste goals vallen tussen minuut 30 - 60.

Daarnaast is mij opgevallen sinds het corona gebeuren en het spelen zonder of met weinig publiek, dat er veel sneller goals vallen in algemene zin. Vaak ligt de eerste goal er al binnen 15-20 minuten in. Dit lijkt mij ook geen goede ontwikkeling voor een under systeem.


Dan de odds met het stake systeem :


De odds aan het begin van een interval voor een goal liggen over het algemeen tussen de 1.5 - 1.7

Met het stake systeem wat jij gebruikt in combinatie met de odds die je kan pakken, dek je de goal die kan vallen niet af.

Als er een goal voor rust valt ga je sowieso al nat.

Ik zal gelijk een praktijkvoorbeeld geven van de 3e bundesliga wedstrijd van gisteren : Hallescher - Zwickau

Gebruik voor het gemak even 10 euro = 1 stake

 • 0-0 stond aan odd 15 = 3 stakes maakt 30 inzet om 420 te winnen
 • 1e interval : over 0,5 goals stond aan 1,7 x 3 stakes is 30 inzet om 21 te winnen / under 0,5 goals stond op odd 2 x 1 stake is 10 inzet om 10 te winnen
 • Mocht de odd voor over 0,5 goals de 2 halen, dan hier ook 1 stake is 10 euro inzet om 10 te winnen


Valt de goal in de eerste interval ( 1e 30 minuten ) dan ga je sowieso al zuur. je verliest 40 en winst is 31 = - 9

Ik denk niet dat er veel mensen de 0-0 al gaan uitcashen na 10-20 minuten.....dit zal ook met beperkte winst kunnen.

Valt er geen goal in de eerste interval dan sta je op 30 verlies en is de vraag voor hoeveel je je 0-0 kan uitcashen....ik gok dat vrijwel niemand nu al de 0-0 zal uitcashen.....


2e interval : Alles staat en valt vanaf deze interval wanneer je je 0-0 gaat uitcashen zie hieronder.....

 • over 0,5 goals stond op odd 1,7 x 6 stakes is 60 inzet om 42 te winnen / under 0,5 goals stond op odd 2 x 2 stakes is 20 inzet om 20 te winnen
 • Als de odd voor over 0,5 goals de 2 haalt, dan hier 2 stakes op is 20 om 20 te winnen


Valt er een goal van minuut 30 tot 60 dan heb je 62 winst en 80 verlies = -18

Valt er geen goal in deze interval dan sta je op 60 verlies, maar kan je je 0-0 bet met een leuke winst uitcashen waardoor je in de + zal eindigen. Het is geen stabiele factor want je weet niet precies hoeveel dit zal zijn. Ik gok dat het vanaf minuut 60 ongeveer 200-250 zal zijn....


De derde interval ga ik verder niet op in want ook hier ben je weer volledig afhankelijk wanneer je je 0-0 gaat uitcashen. Bij een goal zal je ook hier weer verlies maken.


Waar het eigenlijk op neer komt ( wil je een beetje leuke winst maken ), dan zal er geen goal mogen vallen tot minuut 60 en dan zal je je 0-0 dan moeten uitcashen.

In de meeste wedstrijden valt de goal voor minuut 60.......sterker nog, in veel gevallen voor rust. Ik ben veel meer een voorstander van het betten op over's, zeker gezien de huidige ontwikkelingen.


Tot slot de inzet limieten, ik heb zelf een persoonlijk limiet bij Unibet dus hier heb ik het niet kunnen checken. Ik heb het gecheckt bij 888sports waar ik volgens mij geen persoonlijk limit heb.

Ik kon slechts enkele tientjes inzetten op deze markten.....maximaal 35-50 euro.......een progressief systeem gaat dus niet lukken met dit soort inzetten wil je nog een beetje leuke winst maken en het gevoel hebben dat je het ergens voor doet. Je kan je stakes met maximaal 4 vermenigvuldigen en dat is je maximale inzet met de bijbehorende eventuele winsten. Je systeem geeft maximaal 12 stakes x 4 = 48 euro is voor mij in ieder geval de max. Peanuts in mijn ogen..... en verwaarloosbaar voor het werk wat erin gaat zitten.

Bericht gewijzigd door gulzig op Wed 14 Oct 2020, 12:56.
2
0
2 likes

Ik zal later uitgebreider reageren, maar mijn systeem is geenszins gebaseerd op unders. Het is een onderdeel van het systeem. Het is nog een heel vers systeem en ik bet juist heel veel op vroege goals als speerpunt (zie mijn over 0,5 en over 1,5 ft rubtiek op het forum). Bij dikke overmatches is dit systeem ms niet handig. Maar het kan zijn dat goals lang uitblijven en er bv rood valt, zie voorbeeld, of, zoals zo vaak in Amerika er 3x op rij een goal afgekeurd wordt en je weer goalloos achterblijft.. Het incashen van een 0-0 stand wordt pas interessant tussen minuut 50 en 60. Zeker in mijn Australische match van Blue Eagles, toen de begin odd 26 was voor een under 0,5 goals FT. Dat werd het ook, btw.


De juiste afstemming met overs en unders zal zich nog wel wijzen. Ik heb gister een aantal matches gespeeld. En de maandag leent zich prima voor unders, weet ik als over speler. Van die aantal matches, ik schat zo rond de 6, heb ik 2x een 0-0 kunnen incashen. Omdat ik de winst voldoende vond. Ik bekijk gaandeweg wat de juiste afstelling wordt. Dat speel ik dan naast de over 0,5 HT/over 1,5 FT, welke uitsluitend gericht is op overs. Evenals slotfases bij dit systeem, als er al gescoord is.

Bericht gewijzigd door devito op Tue 13 Oct 2020, 09:28.
0
0
0 likes

Op zich lijkt me een kruising tussen de 2 systemen het beste momenteel.

 • Direct goede odds, ipv hele lage odds in begin van over 0,5 HT.
 • Met oplopende stakes wacht je de eerste goal op in 3 delen ipv 2, zoals bij over 0,5 HT en over 1,5 FT. Zo ben je altijd paraat voor die ene goal en hoef je niet opeens 2 goals vooruit te voorspellen bij een ht van 0-0.
 • De under zou je in zijn geheel weg kunnen laten, of plaatsen tijdens HT, valt er dan alsnog een goal in de 2e HT, dan zou ik voor een over 1,5 goal gaan voor rest van 2e ht.
0
0
0 likes

Ik snap er de ballen van, maar wil t best ns meespelen ahv een match...

2
0
2 likes

Kan alleen met interval bets. Ik zie al dat neobet dat niet doet. Dan zou ik daar ht/ft systeem spelen.


De bedoeling van dit systeem is, dat je een 0-0 stand 'volgt' met bets tot er een goal valt. Dat doe je hier via de 3 intervals van een match van elk 30 minuten.


De unders moeten een vangnet zijn en geen kostenpost. Je kunt dit systeem ook geheel zonder unders spelen. Dan is het een variant op de over 0,5 ht of bij uitblijven daarvan over 1,5 ft. Met het voordeel dat je niet vanaf ht opeens op 2 goals in 2e ht in moet zetten, maar aan 1 goal genoeg hebt.


Ook de odds per interval (3) zijn beter dan de odds voor een goal per helft. En daar is het me om begonnen.


Dan wordt de inleg voor over 0,5 in een match:

3 stakes over 0,5 begin 1e interval plus 1 stake over 0,5 zodra odd over 2 is.

6 stakes 2e interval en 2 stakes over 2

12 stakes 3e interval en 4 met odds over 2 (of de over 0,5 ft na 2e intervak loslaten als je vreest dat de verliezen te groot worden)


Stakes kan je uiteraard spelen nav je inleg. Ik heb eerst met kleingeld geoefend en ben er nog niet overuit of ik met of zonder vangnet ga spelen.

TIP: neem wel ploegen met goede goalstats. Zeker als je zonder vangnet van unders speelt. Er spreekt veel voor om zonder vangnet te spelen. Aangezien de winstkansen tov 0,5 ht/1,5 ft groter zijn en de risico's kleiner.

Bericht gewijzigd door devito op Thu 15 Oct 2020, 10:51.
0
0
0 likes

Samengevat: je maakt winst op alle uitslagen die niet op 0-0 eindigen. 1-0 ft is dus al genoeg.

Wanneer je dat vergelijkt met de begin odd van over 0,5 ft zit daar dus je winst.


Bij een vroege 1-0 met meer goals te verwachten, begin ik 2e interval weer als stap 1.

Bericht gewijzigd door devito op Thu 15 Oct 2020, 11:04.
0
0
0 likes

En heb je ook wat resultaten om te delen? Paar wedstrijdjes met inzet, odd, standen en dus de bets gedurende de wedstrijd? Ben we benieuwd hoor!

1
0
1 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.
Beste keuze!
Country flag Beschikbaar
 • Populairste bookmaker in Nederland
 • Livestreams beschikbaar
 • Duidelijke website
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Enorm aanbod
 • Veel live streams
 • Goede reputatie
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Mooie promoties
 • Kambi odds
 • Jack's Specials
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
Country flag Beschikbaar
 • Geweldige bonus van €250
 • Goed aanbod voetbalweddenschappen
 • Mooi design
Speel nu
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden
 • Nieuwste reacties

  Maak favoriet

  Bookie Review: Unibet

  Ga naar Unibet


  Update: De problemen met de welkomstbonus zijn inmiddels opgelost! Bij het aanmaken van een account kun je dus zonder problemen gebruik maken van de welkomstbonus.

  We hebben er even op moeten wachten, maar Unibet is inmiddels weer beschikbaar voor Nederlanders. Deze bekende bookmaker was vroeger erg populair onder leden, dus zijn we erg benieuwd hoe het tot nu toe bevalt. Het is ons wel opgevallen dat de lancering niet geheel vlekkeloos ging, door veel problemen met de welkomstbonus.


  Een aantal bonussen op een rijtje:


  Europese Voorrondes

  Je kunt na het inzetten van €10 op een wedstrijd uit de voorrondes van de grootste Europese competities, een free bet van €5 ontvangen. Let op, deze free bet is wel alleen live te gebruiken en de minimale quotering voor de kwalificerende weddenschap is 1.40. Ook dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.

  Bekijk de bonus


  EK 2022 +50% Profit Boost

  Voor de knock outfase van het EK Vrouwenvoetbal heeft Unibet een 50% profitboost. De minimale odds zijn 1.40 of hoger en de maximale potentiële extra winst zal op je wedformulier staan. Ook voor deze promotie dien je minimaal 24 jaar of ouder te zijn.


  Welkomstbonus

  Unibet heeft een prima welkomstbonus. Bij een inzet van minimaal €10, kun je voor €40 aan free bets ontvangen. Dit is verdeeld onder vier free bets van €10 elk:

  • €10 Pre-match free bet
  • €10 Live free bet
  • €10 Combinatie free bet
  • €10 Bet Builder free bet

  Lees hier meer over de welkomstbonus

  Bookie Review: Unibet
  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Weddenschappen


  Benfica-Girona: Girona scoort @1.75

  Volendam-AEK, Almere-Dordrecht: Volendam scoort + over 2,5 goals bij Almere-Dordrecht @1.98

  Van Duijvenbode-Noppert: Noppert wint @2.10 (circus boost)

  Weddenschappen
  Maak favoriet

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!

  Zaterdag nemen Nederland en Polen het tegen elkaar op in de Nations League. De bookmaker smullen ook van deze partij met genoeg promoties. Weet jij de juiste eindstand te voorspellen? Dan maak je kans op een cadeaubon van €25!

  Hoe werkt het? 

  Voorspel voor zaterdag 11/06 20:45 de correcte eindstand voor de wedstrijd tussen Nederland en Polen. Geef jouw voorspelling door via het forum hieronder! Een voorbeeld van een mogelijke voorspelling staat hier onder. 


  Voorbeeld: 3-1 


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Als er meerdere mensen de juiste voorspelling hebben doorgegeven dan zal de uiteindelijke winnaar worden bepaald door middel van loting. Als niemand exact de juiste eindstand heeft voorspeld, dan wordt gekeken welke voorspelling er het dichtst bij zit. Dit kan bijvoorbeeld 2-1 zijn wanneer de correcte eindstand 3-1 was. 


  Wat kun je winnen?

  De winnaar van deze prijsvraag kan een bol.com cadeaubon winnen van €25!

   

  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zaterdag 11/06 20:45 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs. 

  Prijsvraag Nederland - Polen, voorspel de eindstand!
  Maak favoriet

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen

  05.07.2011 Excelsior - Feyenoord 2 8/10 €1.75 +6.00
  27.07.2011 Borrusia Dortmund - Hamburger SV 1 10/10 €1.70 +7.00
  De 2 bovenstaande tips die ik heb gespeeld staan beide op de verkeerde datum (vorige maand).
  De wedstrijden zijn vandaag en gisteren gespeeld maar tellen niet mee voor deze maand als ik het goed zie.
  Kan dit gefixt worden?

  Tipcompetitie: vragen en/of opmerkingen
 • Nieuwe onderwerpen

  Maak favoriet

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!


  Het WK komt steeds dichterbij en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van de WK Game 2022! Ook voor deze WK Game zal er weer een flinke prijzenpot beschikbaar worden gesteld. Deze zal bestaan uit een deel Free Bets, maar ook uit fysieke prijzen. Wij zijn erg benieuwd naar jullie voorkeur dus horen we graag wat voor prijzen jullie graag willen winnen! 


  Daarom kun je hieronder een poll invullen, met een aantal voorbeelden van prijzen. Het is uiteraard ook mogelijk om andere suggesties te geven in de reacties. Zie je een suggestie van een ander lid waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je dit laten weten door deze reactie te liken!


  De uitslagen van deze poll zijn enkel bedoeld om een indicatie te geven van een mogelijke voorkeur en de uiteindelijke prijzen kunnen dus verschillen met de uitslag van deze poll.

  WK Game 2022, laat jouw stem horen!
  Maak favoriet

  Wedden op NFL 2022/2023

  Afgelopen donderdag is het nieuwe NFL seizoen begonnen. Dit jaar belooft het weer een spannend jaar te worden. Pakt Tom Brady op 45 jarige leeftijd zijn 8ste ring of gaat het dit jaar naar iemand anders?


  Voor vanavond heb ik de volgende picks:

  • Saints -5,5 @1.90 (Unibet)
  • Lions - Eagles under 48.5 @1.89 (Unibet)
  • Colts - 6,5 @1.82 (Unibet)

  Wedden op NFL 2022/2023
  Maak favoriet

  Prijsvraag GP van Zandvoort!

  De snelste raceronde werd uiteindelijk gereden door Verstappen en was een ronde van 1.13.652! tomaat23 zat er met zijn voorspelling slechts 0.420s van af en heeft deze prijsvraag dus gewonnen, gefeliciteerd!

  De GP van Zandvoort is dit weekend weer terug! De tribunes langs het bekende Nederlandse circuit zullen zich dit weekend ongetwijfeld vullen met een zee aan Verstappen-fans, die samen komen kijken hoe Max wellicht zijn vierde zege op rij binnen haalt. De afgelopen races heeft Verstappen samen met RedBull laten zien ver boven de rest uit te steken en lijkt het kampioenschap steeds meer hun kant op te gaan. In de Formule 1 kan het echter met een beetje pech zo omdraaien, Ferrari heeft laten zien een goede auto te hebben en ook Mercedes heeft grote stappen gemaakt sinds het begin van het seizoen. Kun jij voor de GP van dit weekend voorspellen wat de snelste raceronde zal zijn? Dan maak je kans op een cadeaubon t.w.v. €25!


  Prijsvraag

  Hoe werkt het?

  Voorspel voor zondag 04/09 15:00 wat de snelste raceronde zal zijn en maak kans op een cadeaubon t.w.v. €25! Geef jouw voorspelling door met een reactie op dit forum topic. Let op, het gaat om de snelste ronde die aan het tijdens de race gereden wordt. Een voorbeeld van een voorspelling kun je hieronder zien:

  Voorbeeld: 1.12.467


  Hoe wordt de winnaar gekozen?

  Eerst wordt gekeken of er iemand is die exact de juiste tijd heeft voorspeld. Als dit niet het geval is, wordt er gekeken naar wie het dichtstbij zit. Mocht het zo zijn dat twee leden het juiste antwoord of exact evenveel van het juiste antwoord afzitten, dan wordt de uiteindelijke winnaar bepaald d.m.v. loting.


  Wie kunnen er meedoen?

  Alle leden van Voetbalwedden.net mogen meedoen, dubbelaccounts zijn niet toegestaan. Je kunt tot zondag 04/09 15:00 je voorspelling plaatsen. Alle voorspellingen die zijn geplaatst na dit tijdstip, komen niet in aanmerking voor de prijs.


  Extra

  Wij zijn erg benieuwd en willen graag weten wie jij denkt dat de GP van Zandvoort zal winnen. Laat het weten via deze poll! (Dit is niet voor de prijsvraag)

  Prijsvraag GP van Zandvoort!
  Maak favoriet

  Wedden op Tennis: US Open 2022

  Maandag 29 augustus vangt de US Open 2022 aan. Donderdag werd duidelijk dat Novak Djokovic niet welkom is op de laatste Grand Slam van het kalenderjaar. De Serviër weigert zich te vaccineren tegen het coronavirus en is hierdoor niet welkom in de Verenigde Staten. Naast Djokovic moet ook Alexander Zverev verstek laten gaan. De runner-up van 20202  liep in de halve finale van Roland Garros en is niet tijdig hersteld. Wel komen er genoeg Nederlanders in actie. Botic van de Zandschulp, Tallon Griekspoor en Tim van Rijthoven verzekerden zich vanwege hun ranking al van deelname aan het hoofdtoernooi, terwijl de qualifiers Jesper de Jong, Gijs Brouwer en Lesley Pattinama-Kerkhove nog slechts één zege nodig hebben voor een plek in het hoofdtoernooi.


  Voorbeschouwing mannentoernooi

  De loting:

  De loting heeft donderdag plaatsgevonden. Tijd om te kijken voor welke spelers er mogelijkheden liggen en wie het minder hebben getroffen.


  Kwart 1

  Geprojecteerde kwartfinale: Daniil Medvedev (1) vs. Felix Auger-Aliassime (6)


  Daniil Medvedev mag geen problemen hebben om de vierde ronde te bereiken. Hier wacht hem mogelijk een ontmoeting met Nick Kyrgios of Roberto Bautista Agut. Kyrgios dient in de eerste ronde wel eerst af te rekenen met zijn goede vriend en landgenoot Thanasi Kokkinakis. Kyrgios zorgde eerder deze maand voor een stunt door Medvedev in Montréal in drie sets uit te schakelen. Over het best-of-five-format lijkt een lastiger verhaal te worden. In de onderste speelhelft lijken Pablo Carreno Busta en Felix Auger-Aliassime de grootste kanshebbers om Medvedev in de kwartfinale te treffen.


  Kwart 2

  Geprojecteerde kwartfinale: Stefanos Tsitsipas (4) vs. Casper Ruud (5)

  Het tweede kwart lijkt op het eerste gezicht enorm open. Stefanos Tsitsipas en Matteo Berrettini treffen elkaar mogelijk in de vierde ronde. De Italiaan zal eerst echter af moeten rekenen met óf Andy Murray óf Francisco Cerundolo. In de onderste helft van dit kwart liggen er ook genoeg kansen. Casper Ruud is de hoogst geplaatste speler, maar Taylor Fritz en Botic van de Zandschulp hebben eveneens goede papieren om de kwartfinale te bereiken.


  Kwart 3

  Geprojecteerde kwartfinale: Carlos Alcaraz (3) vs. Hubert Hurkacz (8)

  Net als het tweede kwart, is ook het derde kwart wijdopen. Voor Carlos Alcaraz wacht er in de derde ronde mogelijk een interessante ontmoeting met Borna Coric, die recent het ATP-toernooi van Cincinnati op zijn naam schreef. Met Marin Cilic of Dan Evans is de route naar de kwartfinale voor de Spaanse tiener in ieder geval allesbehalve eenvoudig. In het onderste deel van dit kwart lijken Jannik Sinner en Hubert Hurkacz uit te gaan maken wie de kwartfinale weet te bereiken. De Pool wist twee van de drie onderlinge ontmoetingen te winnen en was eerder dit jaar in Dubai nog in straight sets te sterk (6-3, 6-3).

   

  Kwart 4

  Geprojecteerde kwartfinale: Rafael Nadal (2) vs. Cameron Norrie (7)

  Rafael Nadal kende een mislukte rentree na Wimbledon toen hij in de tweede ronde van het ATP-toernooi van Cincinnati werd uitgeschakeld door Borna Coric. Wat betreft de US open heeft de Spanjaard een gunstige loting gekregen en moet hij zonder al te veel problemen de vierde ronde kunnen bereiken. Daar wacht mogelijk Diego Schwartzman of Frances Tiafoe, terwijl in de onderste deel van dit kwart Cameron Norrie en Andrey Rublev een grote kans maken om de kwartfinale te bereiken. Al lijkt Denis Shapovalov nog een goede outsider.

   

  Conclusie:

  Daniil Medvedev is in mijn ogen de terechte favoriet, maar de meeste value is in het derde kwart te vinden. Jannik Sinner en Hubert Hurkacz zijn in een open kwart in staat om deze US Open ver te geraken. 

  Winnaar US Open: Hubert Hurkacz @ 41.00 (Unibet, low)

  Winnaar US Open: Jannik Sinner @ 16.00 (Unibet, low)


  Wedden op Tennis: US Open 2022
  Maak favoriet

  Cashout Betcity

  Hallo,


  Bij Betcity ervaar ik het volgende. Gaat mijn inzet goed, dan verdwijnt de cashout. Gaat die fout, kan ik uitcashen. Nu zit ik een 9 fold waarvan 4 van de 9 afgerond zijn, en kan ik niet uitcashen. Bij de helpdesk word ik van het kastje naar de muur gestuurd.


  Is er iets wat ik hier aan kan doen? Wanneer verschijnt de cashout knop? En wanneer niet?

  Cashout Betcity

Onze moderators