Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Double Chance: hoe werkt deze weddenschap?

Double Chance: hoe werkt deze weddenschap?

Wil jij je kansen vergoten? Het kan met een Double Chance weddenschap. In dit artikel krijg je een volledige uitleg.
  • Inhoudsopgave

Double Chance

Een Double Chance weddenschap is niet anders dan een dubbele kans. De naam verklapt het dus al. Je krijgt twee kansen op een winnende weddenschap. De meest voorkomende dubbele kans weddenschap is win/draw. Je zet dus in op winst of gelijk, vanuitgaande van een van de twee ploegen.

In het eerder genoemde voorbeeld, zou je voor Double Chance: X2 kunnen gaan. In dat geval is een gelijkspel (X) of winst van de uitspelende ploeg (2) voldoende zijn. Wanneer de favoriet dus alsnog een of meerdere punten uit het vuur weet te slepen, is jouw weddenschap goed. Uiteraard kun je ook voor een Double Chance 1X gaan, alleen zullen daar de odds behoorlijk lager liggen, aangezien je dan inzet op de ploeg die al met 2-0 voor staat. 

We houden het voorbeeld aan: Ajax staat met 2-0 achter in Groningen, maar is het laatste kwartier heer en meester. Het is wachten op de 2-1 en op dat moment kan de defensie van FC Groningen weleens gaan kraken. Je pakt nog gauw Double Chance X2 mee. In het onderstaande tabel kun je de gevolgen van de uitkomsten zien. De double chance weddenschap kan ook bijvoorbeeld met wedden op ijshockey

Uitkomst Uitkomst weddenschap
FC Groningen wint Weddenschap fout
Gelijkspel Weddenschap goed
Ajax wint Weddenschap goed

Je maakt dus meer kans op een winnende weddenschap, maar de odds zullen dan ook aanzienlijk lager liggen.

 

 

Met nog een kwartier te spelen, staat de absolute favoriet met 2-0 achter. De spitsen krijgen prima kansen voorgeschoteld, maar weten deze niet op waarde te schatten. Een snelle aansluitingstreffer en alles is anders. Je bent ingelogd bij de bookmaker en kijkt naar de odds voor een overwinning. De odds zijn hoog, maar dat is natuurlijk niet gek. Drie goals in een ruim kwartier is een behoorlijke opgave. Double Chance biedt uitkomst.

Artikel door:
Avatar richard123
Country flag richard123

Met zijn voorliefde voor sport en wedden is de combinatie al gauw gemaakt. Richard123 gooit hier een behoorlijke interesse in schrijven bij, wat dit voor hem de perfecte formule maakt.

Andere artikelen in deze categorie

Inhoudsopgave
Voorbeeld