Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

TOTO komt met vroege uitbetaling

TOTO komt met vroege uitbetaling

TOTO komt met vroege uitbetaling

Liefhebbers van sportweddenschappen hebben weer iets om naar uit te kijken, want TOTO heeft een nieuwe functie toegevoegd aan het sportsbook: vroege uitbetaling. Dit betekent dat spelers die wedden op voetbalwedstrijden bij TOTO nu in bepaalde gevallen eerder kunnen profiteren van hun winnende weddenschappen.

De Nederlandse bookmaker heeft deze week aangekondigd dat ze de vroege uitbetalingsoptie hebben geïmplementeerd op hun goksite, waarmee ze de derde legale bookmaker zijn die deze functie aanbiedt, na bet365 en Vbet.

Zo werkt de vroege uitbetaling van TOTO

Wat houdt deze vroege uitbetaling precies in? Nou, stel je voor dat je hebt ingezet op de overwinning van Nederland op Schotland en Nederland komt op een voorsprong van twee doelpunten te staan. Op dat moment treedt de vroege uitbetalingsfunctie in werking en wordt je weddenschap meteen als winnend beschouwd, ongeacht het verdere verloop van de wedstrijd.

Het mooie van deze functie is dat het niet uitmaakt wanneer het team die voorsprong van twee doelpunten behaalt. Of het nu in de eerste minuut of de laatste minuut van de wedstrijd is, zodra het verschil van twee doelpunten bereikt is, wordt de weddenschap als winnend afgesloten. Logischerwijs is de vroege uitbetalingoptie alleen geldig voor pre-match 1x2 weddenschappen. 

Vroege uitbetaling in geselecteerde competities

Voor nu is de vroege uitbetaling alleen van toepassing op geselecteerde voetbalcompetities, waaronder alle resterende wedstrijden in de Champions League en Europa League, de finale van de Conference League, de play-offs finale Eredivisie en nog enkele andere wedstrijden. Bovendien kunnen spelers die willen wedden op het EK 2024 in Duitsland bij alle wedstrijden op het toernooi gebruik maken van de vroege uitbetaling bij een voorsprong van twee doelpunten.

Champions League

7 mei: PSG - Borussia Dortmund
8 mei: Real Madrid - Bayern München
1 juni: Finale

Europa League

9 mei: Bayer Leverkusen - AS Roma
9 mei: Atalanta - Olympique Marseille
22 mei: Finale

Conference League

29 mei: Finale

Premier League

5 mei: Liverpool - Tottenham Hotspur
12 mei: Manchester United - Arsenal
13 mei: Aston Villa - Liverpool
14 mei: Tottenham Hotspur - Manchester City

Eredivisie

26 mei: Play-offs finale
2 juni: Play-offs finale

Internationaal

19 mei: Coppa Italia finale
25 mei: FA Cup finale

Nederlands elftal

6 juni: Nederland - Canada
10 juni: Nederland - IJsland

EK 2024

14 juni - 14 juli: ALLE WEDSTRIJDEN

Met het toevoegen van de vroege uitbetaling optie zet TOTO een belangrijke stap in het behoud van haar spelers. Eerder werd al bekend dat TOTO sinds de regulering van de gokmarkt op 1 oktober 2021 aanzienklijk veel marktaandeel heeft verloren.

 

Bron: TOTO
Laatste nieuwsberichten in Bookmaker promoties