Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Voorbeschouwing Willem II - TOP Oss (3 oktober 2023)

Willem II speelt tegen TOP Oss, maar wie zal er aan het langste eind trekken?

Door
Avatar vw-crew
Avatar vw-crew
vw-crew 1172 voorbeschouwingen
Gepubliceerd 9/20/23, 12:00 AM
Aangepast op 9/20/23, 12:00 AM

Op vrijdag 22 september speelt Willem II tegen TOP Oss in de Koning Willem II Stadion. Het kan alle kanten op gaan deze wedstrijd, maar Willem II heeft de betere papieren.

Logo Willem II
Willem II
Gelijk
TOP Oss
Logo TOP Oss
Winkans volgens odds
Willem II
73.1%
Gelijk
25%
TOP Oss
25%

Slechte reeks

Willem II is niet in vorm en hoopt tegen TOP Oss wat vertrouwen te tanken. Willem II maakte minimaal 5 doelpunten de laatste tijd. Ze staan momenteel op plek 12 in het klassement. Niemand is geschorst voor deze wedstrijd en geen enkele speler is geblesseerd.


Alles of niets

TOP Oss is niet in vorm en hoopt tegen Willem II wat vertrouwen te tanken. TOP Oss heeft de laatste wedstrijden zo’n 7 goals tegen gekregen, dit willen ze vandaag voorkomen. TOP Oss, de nummer 18 van de competitie, wil goed presteren tegen Willem II. Gaat TOP Oss deze 90 minuten kans krijgen? Het wordt afwachten!


H2H Stand

TeamGSWGVPVorm
7 3 2 2 11
7 1 1 5 4

Willem II - TOP Oss

Op October 3 2023 gaat Willem II de strijd aan met TOP Oss. De wedstrijd wordt afgetrapt om 20:00 en wordt gespeeld in de Eerste Divisie.

Stadion: Koning Willem II Stadion
Scheidsrechter: Onbekend
Feit

Gerelateerd nieuws

Join de community en win fantastische prijzen!