Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Strategie: 1-0 Correct Score layen (Betfair)

Ik ga weer eens wat nieuws proberen.
Het afgelopen weekend heb ik zo'n 20 wedstrijden in de gaten gehouden in competities waar veel wordt gescoord. Dit heb ik in Excel gedaan, maar ben zo handig geweest om dat niet op te slaan. Ik heb daar telkens als test (dus niet echt ingezet) op het layen (zeggen dat het niet gebeurt) op 1-0 Correct Scores voor de favoriet.
Hierbij zijn de odds natuurlijk heel erg van belang. Bij het layen van 0-0 heb je vaak odds van boven de @20, dus als dat een keer fout gaat, moet ik heel vaak iets goed hebben om het verlies te compenseren. Daarom ging ik naar de 1-0 kijken en let ik voornamelijk op odds van rond de @10 (liefst lager), met een maximum van @12.
Van belang is dus dat de favoriet zelden met 1-0 wint en dat de lay-odd van 1-0 dan ook in ieder geval maximaal @12 is. Er zijn tal van clubs in diverse competities die vaak een goal tegenkrijgen (voornamelijk uit) of gewoon veel scoren.
Net als met veel strategiën op Betfair is een grote bankroll zeer gewenst. Ik zal hier verder gaan testen zonder inleg en met een virtueel saldo van € 500. Mijn doel is per weddenschap € 10 te winnen. Bij een lay-odd van @10 is mijn liability (wat ik kwijt kan raken) in dat geval € 90,00, Ik wil maximaal 20% van mijn bankroll op het spel zetten. Omdat ik even met ronde getallen wil testen zal ik de Betfair-commissie even buiten beschouwing laten.
Wanneer win ik de weddenschap?
Simpel: het moet geen 1-0 worden voor de favoriet. Een doelpunt van de underdog is dus al voldoende voor een winnende weddenschap.
Wanneer ik dit systeem in het echt ga spelen, kan ik natuurlijk tussentijds een eventuele 1-0 backen (zeggen dat het gebeurt), wanneer de favoriet bijvoorbeeld al snel op 1-0 komt (zie Ajax gisteren). Op dat moment is de back-odd een stuk hoger dan de aanvankelijke lay-odd vóór de wedstrijd. In het val van Ajax: de lay-odd van 1-0 was vóór de wedstrijd @11, maar na de 1-0 was dat @26. Ook als het lang 0-0 blijft, kan ik op het eind nog mijn weddenschap indekken door de 1-0 te backen, als die hoger is dan de lay-odd die ik pre-match pakte.
Beginsaldo: € 500
Aantal weddenschappen: 0
Goed: 0
Fout: 0
Winst/verlies: € 0
Huidig saldo: € 500
Testwedstrijd 1
Doncaster v Watford
Bet: Lay Correct Score 0-1
Stake: € 10,00
Odds: @8.8
Liability: € 78,00
Motivatie: Watford is in uitwedstrijden niet sterk, terwijl Doncaster thuis al vijf keer in de laatste zes wedstrijden de nul heeft gehouden. Het is dus al zeer de vraag of Watford uberhaubt gaat winnen. Ook wist Watford maar drie keer de nul te houden in uitwedstrijden.
0
0
0 likes
Gestart door
Avatar pico020
Country flagpico020
11-03-2014 17:53 in Hulp en advies
50 reacties
Doncaster staat 1-0 voor, dus die bet is binnen. (y)
Beginsaldo: € 500,00
Aantal weddenschappen: 1
Gemiddelde odd: @ 8.8
Goed: 1
Fout: 0
Winst/verlies: € 10,00
Huidig saldo: € 510,00
0
0
0 likes
pico020:
Doncaster staat 1-0 voor, dus die bet is binnen. (y)
Beginsaldo: € 500,00
Aantal weddenschappen: 1
Goed: 1
Fout: 0
Winst/verlies: € 10,00
Huidig saldo: € 510,00

leuk om eens te kijken of dit uiteindelijk winst gevend gaat worden en of je snel de mist in gaat. Blijf het volgen!
0
0
0 likes
Interessant, ik blijf dit topic ook zeker volgen!
0
0
0 likes
Er is natuurlijk een gevaar vanwege de relatief hoge lay-odds. Als je uitgaat van een gemiddelde lay-odd van @10 dan ben je met één verkeerde bet gelijk € 90,00 kwijt. Daarvoor moet je er dus negen van de tien goed hebben om break-even te draaien. Gelukkig kan ik bij het daadwerkelijk spelen van de bets altijd uitstappen wanneer ik dat nodig acht. Daar moet ik nog een goed uitstapmoment voor kiezen tijdens een wedstrijd.
Het belangrijkste is om de juiste wedstrijden te pakken. Watford was gisteren de lichte favoriet in de uitwedstrijd, maar is in uitwedstrijden gewoon heel matig, terwijl thuisploeg Doncaster thuis sterk bezig was. De enige reden waarom Watford favoriet was, was omdat ze een stuk hoger op de ranglijst stonden. Uiteindelijk werd het 2-1 voor Doncaster.
Daarom denk ik dat, ondanks het risico en het feit dat je er best veel goed moet hebben om een verlies te compenseren, het met de juiste wedstrijdpicks een goede strategie kan zijn. Hopelijk kan ik met het testen een mooie streak opbouwen.
0
0
0 likes
Je kan het beste uitstappen als een wedstrijd lang 0-0 blijft toch? Of zit ik dan mis?
0
0
0 likes
pico020:
Daar moet ik nog een goed uitstapmoment voor kiezen tijdens een wedstrijd.

Je hele liability verliezen is dus virtueel omdat je altijd een uitstapmoment kiest, of heb ik het mis en laat je ze lopen en ga je er gewoon van uit dat je 9 uit 10 moet winnen? Dat lijkt me risicovol en het kost je tijd bij het zoeken van goeie picks.
In het geval van uitstappen zou ik een soccer mystic grafiekje maken om te kijken wat de odds doen en waar uitstappen geschikt is bij bijv. 0-0 / 1-0 / 0-1 en dan gewoon een x percentage van je liability verlies nemen: bijv. 70%.
Ik ben meer een fan van uitstappen als het misgaat, laten lopen als het bijna niet meer mis kan gaan, en als het goed gaat uitstappen op een vast moment om teleurstelling te voorkomen (afhankelijk van m'n strategie). Voordeel is dat je minder risico loopt en veel tijd bespaard aan selectie (soms koffie dik kijken), maar daar staat tegenover dat je veel winst inlevert (zeker gevoelsmatig!).
0
0
0 likes
I drink your milkshake! I DRINK IT UP!
Er zijn natuurlijk maar twee tussenstanden waarbij het mis kan gaan in dit geval: 1-0 voor de favoriet en een 0-0 stand laat in de wedstrijd. Ik moet nog even uitzoeken hoe de 1-0 odds bewegen wanneer het lang 0-0 staat. Echter heb ik van de 25 testbets in en na het weekend maar één wedstrijd gehad waarbij het lang 0-0 stond (en ook eindigde). Juist die wedstrijd kon ik live niet in de gaten houden.
Bij een 1-0 voor de favoriet wordt het een lastiger verhaal. Hoe meer het einde nadert hoe meer de 1-0 odd zal dalen. Echter vallen veel goals in het laatste kwartier, dus daar moet ik dan ook op kunnen vertrouwen. Over het algemeen maakt het ook niet veel uit of je uitstapt of niet. Dit heb ik met veel systemen wel gemerkt. Mijn liability is in dit geval alleen hoger dan bijvoorbeeld bij drawlayen.
Overigens zal ik ook wel eens wat live spelen. Juist de 1-0 layen als het 1-0 staat, als de quote laag is en er een doelpunt 'in de lucht hangt'. Op lange termijn zal de gemiddelde odd over alle bets dan ook dalen. De laatste maanden heb ik veel succes gehad met over 1.5 (zelfde principe) spelen in het laatste kwartier van de wedstrijd.
0
0
0 likes
Heel veel succes allemaal! :)
0
0
0 likes
Heel interessant, veel succes Pico!
0
0
0 likes
Voor vanavond geen testwedstrijd. In principe zijn de CL-wedstrijden opzich wel te doen, maar omdat er weinig tot niets meer op het spel staat vind ik het niet heel interessant. Als PSG met 1-0 voorstaat zal Leverkusen echt niet hun best gaan doen om de 1-1 te maken, bijvoorbeeld. Wellicht dat ik wat live doe en hoop dat City met 0-1 voorkomt bij Barca. Dan wordt het nog interessant.
0
0
0 likes

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.

Alleen beschikbaar voor nieuwe klanten die 24 jaar of ouder zijn. Min. storting €5. Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van...

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Nieuwe spelers, 18+. Speel bewust. Ontvang een gratis weddenschap tot € 50,-. De minimale storting is €20. De gratis weddenschap kan enkel in één keer worden ingezet. De algemene voorwaarden

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Om een freebet te activeren, dien je voor minimaal € 20 in echt geld te betten (min. odds van 1.60). Jouw freebet dient binnen 7 dagen na activatie gebruikt te worden. Alleen beschikbaar voor

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

24+ Speel bewust. Minimumstorting €10. Bij een storting van €300 ontvang je €550 (waarvan €250 bonusgeld). Min. quotering van 1.40. Rollover 6x. De algemene voorwaarden van Bingoal zijn al

Claim bonus
18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

Onze moderators

Wedstrijd

Ontvang gratis de eerste drie hoofdstukken van ons mooie Wedden op Voetbal boek

Heb jij het in je om hem te verslaan? Dit boek bereidt je optimaal voor op de eeuwige strijd met de bookmaker. We leiden je op een toegankelijke manier langs alle aspecten van het wedden op voetbal