Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn | Deze boodschap mag niet gedeeld worden met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Vragen over Moneybookers / Skrill

Goedemiddag!
Ik ben nieuw met moneybookers, maar volgens vele van jullie is dit aan te raden om te gebruiken bij online gokken. Nu heb ik nog een paar vragen over skrill.
- Klopt het als je een account aanmaak, dat je dan €10 jaarlijks moet betalen?
- Klopt het dat als je geld gewonnen heb en het bedrag op Skrill overboek en daarna naar je bankrekening, dat je dan 1,8% moet betalen op het bedrag dat je naar je rekening stort?
- Daarnaast zou ik graag jullie persoonlijke (indien je bij Skrill zit) ervaringen horen over Skrill.
Alvast bedankt voor de moeite!
Groet,
Vincent
0 Vind ik leuk's
Gestart door
Avatar vinnie
Country flagvinnie in 26-09-2013 11:06 Storten, inzetten en uitbetalen
in 26-09-2013 11:06 Storten, inzetten en uitbetalen
213 reacties
Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (oplopend)
  • Aanmaakdatum (aflopend)
  • Vind-ik-nuttig (aflopend)
10
  • 10
  • 25
  • 50
Hallo Vincent,
Dat eerste over 10 euro jaarlijks bedrag heb ik niet hoeven doen en ook nog nooit van gehoord.
Punt 2 is wel correct.
En mijn ervaring met Skrill is heel goed, klantenservice antwoord altijd binnen 24 uur en het werkt voorderest zonder gezeur.
Groet,
Teun
0 Vind ik leuk's
De jaarlijkse 10 euro is alleen van toepassing wanneer je een Skrillcard aanvraagt.
Mijn ervaring is tot de overgang van Moneybookers -> Skrill goed geweest. Echter duurt het tegenwoordig enorm lang.
Ze geven aan dat het drukker is momenteel, maar dat er in 24u antwoord komt. Mijn 1e vraag werd na +-60u beantwoord. Mijn account was tijdelijk gesloten tot ik mijn ID + adres (nogmaals) kon verifiëren, omdat ik een bepaalde limiet bereikt had met afname van geld. Direct gereageerd, bijlage toegevoegd met foto's/scans etc, het kon tot 2 werkdagen duren. 4 werkdagen later: niks veranderd, mail gestuurd en daar geen antwoord op gehad. Na 8 werkdagen heb ik de telefoon gepakt en in het Engels de klantenservice aan de lijn gehad, binnen 5 minuten was alles gefixed, was mijn account heropend etc etc.
Een aantal dagen geleden was een betaling niet ontvangen, wederom 3 dagen moeten wachten op een antwoord. Met andere woorden, de mailingservice heb ik hele slechte ervaringen mee. De telefonische werkte prima, je moet je alleen wel kunnen redden in het Engels. Tevens betaal je lokaal tarief.
0 Vind ik leuk's
Bedankt beide voor jullie antwoord!
Tom, mag ik weten hoeveel geld je wilde afnemen? (dan kan ik hier rekening mee houden om niet zoveel geld in 1x af te nemen.)
0 Vind ik leuk's
Het ging niet zozeer om het bedrag dat ik die dag eraf wilde halen. Het ging namelijk op 150 euro, waar ik een week eerder nog 600 euro kon terugschrijven. Sinds ik gebruik maak van moneybookers (3 jaar) kwam ik -alle transacties bij elkaar opgeteld- tot een bepaald bedrag (geloof 10.000), de ID/adres verificatie was niet omdat ze het niet vertrouwde, maar omdat het de normale gang van zaken is bij bepaalde (totaal)bedragen blijkbaar (y)
0 Vind ik leuk's
Oww, ik denk niet dat ik ooit om zulke bedragen ga gokken. Ik doe zo nu en dan is €10 en dan weer een tijdje niet. De kans dat ik zulke bedragen win zal dus niet al te groot zijn, haha.
Bedankt voor je uitleg!
Als er meer mensen zijn met ervaringen met skrill, deel ze gerust ;)
0 Vind ik leuk's
Overigens als je wilt uitbetalen van moneybookers/skrill naar bankrekening is het geen 1.8% van het bedrag maar €1.8 op welk bedrag dan ook.
Als je 500 wilt uitbetalen betaal je €1.8 en ook als je 10 wilt uitbetalen €1.8
correct me if i'm wrong.
Mijn ervaringen met skrill zijn top
0 Vind ik leuk's
Ben benieuwd of iemand kan bevestigen of het %1,8 of €1,80 is.
In ieder geval bedankt voor je bericht ;)
0 Vind ik leuk's
vinnie:
Ben benieuwd of iemand kan bevestigen of het %1,8 of €1,80 is.

In ieder geval bedankt voor je bericht ;)


€2,95 dus, ongeacht de hoogte van het bedrag dat je naar je bankrekening over wilt schrijven. Vroeger was het als ik het me goed herinner inderdaad €1,80, maar dat is dus veranderd. Zelf gebruik ik echter altijd de Skrill Card.

Ik ben net als Teun1312, TomFCDB en MarkHave dik tevreden over Skrill! :)
0 Vind ik leuk's
"Todo bien , todo bien."
€2,95 per bedrag dat je naar je rekening wilt overschrijven? :s
Dan heeft het voor mij denk ik niet zoveel zin. Ik gok altijd voor bedragen rond de 10 euro en als ik elke keer bedragen van rond de 20 euro overschrijf verlies ik gewoon 15% :o .
Ik zit er aan te denken om naar Unibet te gaan. Is het daar mogelijk om gewoon te storten op unibet via ideal en dat Unibet het gewonnen bedrag gewoon naar je rekening overschrijf? Zonder skrill te gebruiken of € 2,95 of iets dergelijks te betalen?
0 Vind ik leuk's
Als je met 10tjes wedt, dan kun je idd beter Ideal (storten) + bankoverschrijving (opnemen) gebruiken. Deze methode is vrijwel bij elke bookmaker mogelijk, dus ook Unibet.
0 Vind ik leuk's

Neem deel aan het gesprek

Als je al een account hebt, login om te reageren of maak een account aan.