• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Dafabet
Nederlandstalige bookmaker

Dafabet, 80 euro bonus op je eerste storting!

Deze bookmaker richt zich voornamelijk op de Aziatische markt. Dafabet is gevestigd op de Filipijnen en is voor de Europeanen toegankelijk, maar niet geweldig gebruiksvriendelijk. Wat dat betreft is het bijzonder dat Dafabet partner is van Sunderland, Everton en Celtic. Vorig jaar betaalde de bookmaker nog bijna 7 miljoen aan Sunderland, dus het is absoluut een serieuze sponsor. Als bookmaker mag er echter nog wel wat gebeuren, willen ze Europa veroveren. 

De bonus is oke, maar pittig rond te spelen

De bonus van Dafabet is op het oog prima, al zal het rondspelen wel pittig worden. Je krijgt over je eerste storting 50% bonus, tot 80 euro. Je zult echter zelf een melding moeten maken nadat je je eerste storting hebt gedaan en alvorens je een eerste weddenschap plaatst. Vervolgens zul je de bonus en je eerste storting 35 keer moeten rondspelen op odds van 1.80 of hoger. Het is niet onmogelijk, maar de bonus is wel pittig vrij te spelen. 

Odds steken er niet bovenuit

Voor de odds hoef je je niet aan te melden bij Dafabet. De odds liggen over het algemeen lager dan de odds bij andere bekende bookie’s. Het vreemde aan de odds van Dafabet is dat de favoriet vaak een redelijk hoog wordt ingeschat en daarin de andere bookmakers nadert, maar bij de underdog is dat precies het tegenovergestelde. De odd die voor de zwakkere ploeg wordt berekend, ligt meermaals een stuk lager ten opzichte van de andere bookmakers. 

Weinig functionaliteit

Wat betreft de live weddenschappen lijkt Dafabet niet aan te kunnen haken bij de grote bookmakers. Er ontbreken wedstrijden en doordat er weinig leuke odds worden aangeboden, is dit geen aanrader wat betreft live weddenschappen. Een ander probleem is dat de odds snel wijzigen. Op zich is dit niet vervelend, alleen wordt je bet direct geweigerd. De bookie kan je beter de nieuwe odd aanbieden, aangezien in een kort tijdsbestek een odd niet enorm fluctuerend is, tenzij er een bijzondere gebeurtenis heeft plaatsgevonden, zoals een doelpunt of een gele kaart.

De pre-match weddenschappen zijn redelijk. Een ander groot minpunt van de bookmaker is het ontbreken van een groot aantal handicapweddenschappen. Deze weddenschappen zijn eigenlijk door de punter niet meer weg te denken. Zo ontbreken er meer weddenschappen en dat is niet bevorderlijk voor het binnen hengelen van punters.

Helpdesk is dik in orde

De helpdesk is prima bereikbaar. Vooral de 24 uurs chat blijft een goede toevoeging. Langzamerhand gaan alle bookmakers richting de chat, het blijft een pluspunt! De service in de chat is snel en toegankelijk. 

Tevens biedt de site een goede FAQ aan, waar de meeste antwoorden waarschijnlijk wel in zijn verwerkt. Ook de veel gestelde vragen zijn een prima hulpmiddel. Er kleeft een nadeel aan de helpdesk: net als de website, is alles volledig in het Engels. 

Mobiel niet slecht, maar niet bijzonder

De website is niet zoals de meeste punters gewend zijn. De meeste bookmakers gebruiken hetzelfde format en dat werkt prima. Op de homepage beweegt er van alles en sliden er grote afbeeldingen achter elkaar door. Van echt een overzichtelijke website is geen sprake. Het was dus even zoeken voordat we een duidelijk overzicht van de EK wedstrijden hadden gevonden.

De mobiele site is op zich wel een redelijke optie. Het is redelijk makkelijk navigeren zeker wanneer we het vergelijken met de website. Een ander raar puntje is dat je maar op een device de website kan openen. Wanneer je ingelogd bent op de website via de computer, blijf je dat niet wanneer je op je tablet of telefoon je inlogt. Dit zal met de veiligheid te maken hebben.

Storten en uitbetalen gaat gemakkelijk, iDeal onbreekt

Zeker het geld overmaken gaat prima. Belangrijke kanttekening is dat je dat niet via iDeal kunt doen. Dit is wat ons betreft een minpunt. Overigens werkt het storten via Skrill wel erg gemakkelijk. 

Het uitbetalen via Skrill zal in principe ook geen probleem zijn. Een nadeel is dat je bij de Cashier geen duidelijk overzicht hebt wat je nou nog aan bonusgeld hebt staan en wat je nog moet vrij spelen. Het verwerken van een Skrill-uitbetaling gaat redelijk snel.

Geen absolute must have

De bookmaker is geen aanrader. Aan de website mankeren nog de nodige handigheden en gebruiksvriendelijk is de website ook niet. Het overzicht ontbeert en daar gaat het gemakkelijk betten onder gebukt. Je kunt aan alles merken dat dit een Aziatische bookmaker met de nadruk op de eigen regio is. De grote Europese evenementen lijken te ontbreken, al pronkt de bookmaker wel met samenwerkingen met grote Europese voetbalclubs. Een redding kunnen hoge odds zijn, maar ook die ontbreken bij deze bookie. Concluderende dat de website gebreken voor de Europese speler heeft, raden wij je aan ergens anders te gaan wedden. 

Wat is jouw mening over Dafabet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Dafabet reviews

Dafabet leden reviews
Er zijn 3 reviews voor Dafabet achtergelaten met een gemiddeld van 7.4 gemiddeld (van de 10) sterren.
Dafabet website screenshot

Dafabet in ons forum