• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Tipbet
Nederlandstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Tipbet: ontvang 100 euro bonus als nieuwe klant

Tipbet is een bookmaker die nog niet lang op het toneel te vinden is en is dus een ‘jonge’ bookmaker. Tipbet bevindt zich op Malta en is onder andere partner van de Duitse voetbalclubs Fortuna Dusseldorf en Bayer Leverkusen. Wat dat betreft lijkt het dus een betrouwbare bookmaker, maar is dat het ook? Voetbalwedden zocht het weer voor je uit!

Meerdere welkomstbonussen

Als nieuwe klant van Tipbet krijg je een aantal leuke welkomstbonussen. Speciaal voor leden van Voetbalwedden is er een extra bonus:

€5 euro freebet speciaal voor leden van VW:

1. Open een account op Tibet.com 
2. Vul 'VWNET' op de bonus pagina en klik op 'Opt-in'
3. Je bent in het bezit van de freebet

Let wel, de winst die je behaalt, moet je vijftien keer rondspelen. De freebet mag je in een combi rondspelen, al moeten de odds per weddenschap in dat geval boven 1.80 zijn. Alle voorwaarden lees je op deze pagina. 

Stortingsbonus bij je eerste storting:

Als nieuwe speler ontvang je eveneens een lekkere stortingsbonus. Je kunt kiezen uit:  

  • 100% stortingsbonus, met een max van €100 euro bonus
  • 200% stortingsbonus, met een max van €50 euro bonus

Voor de 200% bonus geldt: 18 keer rondspelen (storting+bonus) op odds van 1.90 of hoger

Voor de 100% bonus geldt: 15 keer rondspelen (storting+bonus) op odds van 1.90 of hoger

Ook deze rondspeelvoorwaarden zijn dus vrij pittig.

Geen hoge en geen lage odds

De odds van Tipbet verdrinken een beetje in de markt. Dat betekent niet dat de odds slecht zijn, maar ze zijn ook niet hoger dan die van de gemiddelde bookmakers. Tipbet is wat betreft de odds dus geen bookmaker die je echt moet hebben, maar voor de recreatieve wedder is dit absoluut geen reden om Tipbet links te laten liggen.

Vooral gericht op voetbal

Tipbet richt zich voornamelijk op de populaire sporten. Je kunt op ongeveer tien sporten wedden en de aandacht ligt voornamelijk bij het voetballen. In de meeste gevallen zul je alleen op de grootste professionele competities kunnen wedden, maar het voetbal is uitgebreider. Het soort weddenschappen waar je uit kunt kiezen is wel wat bescheiden. Zo kun je kiezen uit over / under bets, 1x2, handicaps, etcetera. Bij de grotere wedstrijden is het aanbod uitgebreider, maar bij de kleinere wedstrijden uit bijvoorbeeld kleinere competities is het aanbod nog wel wat beperkt.

Sinds kort kun je bij Tipbet ook wedden op eSports en kun je nog een freebet voor het eSports wedden krijgen, dus daarvoor moet je snel zijn! Ook die weddenschappen zijn niet erg uitgebreid, maar ze zijn er wel. Tevens ontbreekt het live wedden niet bij Tipbet. Het ziet er mooi overzichtelijk uit, maar ook bij het live betten is het aanbod wat magertjes. Daarnaast is het niet mogelijk om je live bets voortijdig in te cashen.

Overzichtelijke website

Uiteraard is het een kwestie van smaak of je de website van Tipbet mooi vindt. Naar onze smaak is hij wat druk, maar het is wel een erg snelle website die zich onderscheidt van andere bookmakers. Dat komt omdat ze bij Tipbet de website helemaal zelf in elkaar gezet hebben en niet gebruik maken van de standaard indeling zoals bij veel andere bookmakers wel het geval is. Je zult weinig vertraging opmerken en er zit een handige zoekknop ingebouwd zodat je niet te lang naar je wedstrijden hoeft te zoeken. Op de website zelf is er dus weinig aan te merken, want het loopt als een tierelier en ook de mobiele website laat weinig aan de verbeelding over.

Beperkte contactmogelijkheden

Helaas beschikt Tipbet niet over een live chat. Je kunt alleen contact opnemen via email of via het contactformulier op de website. Hoewel Tipbet claimt dat deze service 24/7 beschikbaar is, moet je soms nog wel wat langer wachten op het antwoord. Wel krijg je meestal binnen 24 uur een antwoord en vaak al sneller. Het is dus geen groot nadeel, maar een live chat was wel erg handig en fijn geweest. Ook is het niet mogelijk om te bellen, dus als je echt een snel antwoord wilt zul je wat langer moeten wachten.

Minimaal vijf euro storten

De minimale storting bij Tipbet bedraagt €5 wanneer je stort met een online wallet zoals Skrill of NETELLER. Dat betekent dat je ook goed met kleine bedragen kunt spelen bij Tipbet, maar de minimale bet bedraagt wel €1. Verder zijn alle gangbare stort- en uitbetalingsmogelijkheden aanwezig, zoals je van een moderne bookmaker mag verwachten.

Conclusie: Klaar om de markt te bestormen

Tipbet is nog een jonge bookmaker en dat kun je vooral zien in het aantal weddenschappen Tipbet aanbiedt. Het aanbod mag wat uitgebreider, omdat je als recreatieve wedder misschien eerder gaat kiezen voor een andere reguliere bookmaker met dezelfde odds en een uitgebreider aanbod. Toch is het wel een bookmaker met potentie en lijkt Tipbet klaar om de markt te bestormen. Het is zeker een betrouwbare bookmaker om in de gaten te houden en als je wel van een bonus vrijspelen houdt, dan is Tipbet al helemaal jouw bookie. Want de bonus is, ondanks de rondspeelvoorwaarden, heel leuk om mee te nemen.

Wat is jouw mening over Tipbet?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Tipbet reviews

Tipbet leden reviews
Er zijn 4 reviews voor Tipbet achtergelaten met een gemiddeld van 7 gemiddeld (van de 10) sterren.
Tipbet website screenshot