• Gratis tips van experts
  • Betrouwbare bookmakers
  • Vele community acties
  • Al een account? Log hier in.
Selecteer een andere bookmaker:
Onze review over de bookmaker: Tipico
Engelstalige bookmaker & storten met diverse betaalmogelijkheden.

Tipico, ontvang een 100 euro gratis weddenschap bij Tipico

Tipico is een Duitse bookmaker die in eigen land grote bekendheid heeft op het gebied van sportweddenschappen. In Duitsland zijn meer dan 100 wedwinkels waar klanten kunnen wedden op sportwedstrijden, te vergelijken met de Nederlandse Toto. Sinds 2014 kreeg Tipico opnieuw een licentie voor de Belgische markt, waardoor Belgische klanten opnieuw welkom zijn.

Stortingsbonus van 100% tot 100 euro!

Tipico hanteert voor nieuwe klanten een éénmalige stortingsbonus van 100 euro. De maximumbonus van 100% is geldig voor alle stortingsmethodes in de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Denemarken, Zweden en Nederland.
Bij het vrijspelen van de bonus moet je rekening houden met het feit dan inzetten met een odd van minstens 2.00 verplicht zijn. Om de bonus vrij te spelen moet je drie keer het bedrag inzetten dat je hebt gestort plus het bedrag van de bonus. Eenvoudig uitgelegd: Stort 100, je krijgt 100 gratis en dient in totaal 600 euro rond te spelen om uit te kunnen betalen.

De helpdesk: vaak traag

De helpdesk van Tipico bestaat uit een live chat en een invulformulier. Indien je dit formulier invult, krijg je via e-mail een reactie terug. De live chat service is meestal offline, dus je dient wellicht je vraag te stellen met het invulformulier. Soms moet je meerdere dagen op een antwoord wachten, wat behoorlijk lang is vergeleken met andere bookmakers. De bookmaker biedt inmiddels wel de mogelijkheid om te bellen, waar dat eerder nooit mogelijk was.

Duidelijke en overzichtelijke website

De website is op het eerste gezicht overzichtelijk en lekker helder in kleurgebruik. Het rode uit het logo komt subtiel terug in andere uitingen. De website is snel en navigeert op een natuurlijke manier. Een voordeel is dat je competities aan je favorieten kunt toevoegen om later snel naar terug te keren. De website is beschikbaar in verschillende talen, maar niet in het Nederlands. Het registreren is een peulenschil.

Matige odds

De odds van Tipico zijn niets bijzonders en eigenlijk zijn er altijd wel ergens anders hogere odds te vinden. Voor de odds hoef je niet bij Tipico te zijn, hoewel ze ook weer niet superlaag zijn. Het is wat dat betreft gewoon een gemiddelde bookmaker, niets meer en niets minder.

Keuze van (live) weddenschap beperkt

Tipico beschikt over een uitgebreid aanbod aan pre-game sportweddenschappen. Naast de meest populaire sporten zoals voetbal, tennis en basketbal kan je ook hier spelen op tafeltennis, floorball, darten, zaalvoetbal en andere minder gebruikelijke sporten.

Via de website van Tipico is het mogelijk om live te wedden. Via de tab 'Live betting' krijg je een mooi overzicht van alle actuele live weddenschappen. Bij het live wedden wordt je weddenschap netjes in uw wedmandje geplaatst waarna je, indien je ingelogd bent, je weddenschap kunt plaatsen. Je kan op vrij veel wedstrijden live inzetten, maar de keuze per weddenschap is zeer beperkt. Je kan enkel aanduiden wie er wint, hoe de resterende wedstrijd zal verlopen, wie het volgende doelpunt maakt en hoeveel doelpunten er vanaf ‘nu’ vallen. Dit aanbod mag gerust uitgebreid worden.

Geld storten en uitbetalen: 5 euro administratiekosten

Om een storting te maken kan je gebruik maken van verschillende betaalmogelijkheden. Naast de creditcard (VISA en Mastercard) kan je ook gebruik maken van Skrill, Neteller, de Paysafecard of een standaard bankoverschrijving. Ook via bankcontact kan je onmiddellijk geld op je speelrekening storten. Daarnaast biedt Tipico tegenwoordig ook iDEAL aan. Dit is vooral voor de Nederlandse spelers interessant. Het verwerken van drie uitbetalingen per kalenderweek is kosteloos. Voor elke extra uitbetaling per kalenderweek worden 5,00 € administratiekosten in rekening gebracht.

Onze Tipico conclusie: degelijk

Tipico staat bekend als een oerdegelijke bookmaker die in Duitsland ontstaan is. De Belgische en Nederlandse spelers kunnen er een bonus van 100% tot 100 euro krijgen bij registratie. Daarnaast zijn de weddenschappen uitgebreid en de noteringen liggen vrij hoog bij deze bookmaker. Registratie verloopt vrij eenvoudig. Toch zijn er ook nog heel wat verbeterpunten voor Tipico. De helpdesk kan en moet echt wel beter; het zou al veel beter zijn als Tipico ook telefonisch bereikbaar is. Ook is het misschien beter om de rondspeelvoorwaarden van de bonus iets milder te maken. Voorts kan deze bookmaker zonder al te veel problemen concurreren met de beste bookmakers op de markt!

Wat is jouw mening over Tipico?

Schrijf een review en help anderen!

Of lees alle Tipico reviews

Tipico leden reviews
Er zijn 33 reviews voor Tipico achtergelaten met een gemiddeld van 8 gemiddeld (van de 10) sterren.
Review door wiezw geplaatst op 14-03-2017 om 07:56.
"Tipico biedt geen welkomstbonus meer aan voor Belgen waardoor ze hun enige troef zijn kwijtgespeeld."
Review door ryandonk geplaatst op 19-05-2016 om 21:01.
"Een jammerlijke ervaring, of moet ik meer tekst schrijven dan??????"
Tipico website screenshot