Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Guus Hiddink helpt Australië in voorbereiding op WK

Guus Hiddink helpt Australië in voorbereiding op WK

WK 2022
23 August 2022
2

Guus Hiddink helpt Australië in voorbereiding op het WK

Guus Hiddink gaat Australië helpen in aanloop van het WK voetbal in Qatar. De oud-bondscoach van onder meer Nederland, Zuid-Korea, Rusland, Turkije en Australië is door het laatstgenoemde land gevraagd om tijdelijk terug te keren.

Hiddink is door de Australische bondscoach Graham Arnold gevraagd om hem te assisteren tijdens de voorbereiding op het WK in Qatar. Hij is als inspirator de tijdelijke vervanger van René Meulensteen. Meulensteen is tijdelijk in Europa om de Europese tegenstanders van Australië te bekijken. Australië neemt het in de groepsfase van het WK op tegen Tunesië, Denemarken en titelkandidaat Frankrijk.

WK 2006

Hiddink was in 2006 al bondscoach van de Socceroos en heeft daar altijd goede herinneringen aan overgehouden. Hiddink leidde Australië tijdens dit WK tot de achtste finales. Italië was toen te sterk. De Nederlander kijkt er weer naar uit om weer met het Australische voetbalelftal te werken.

Hiddink zal Australië in de voorbereiding op het WK helpen als het in september aantreedt tegen Nieuw-Zeeland. 

Kansen Australië WK

Australië zit in een ontzettend zware poule en volgens de bookmakers gaan ze volgende ronde niet halen. Het team zit tegenwoordig vol met onbekende namen. Tim Cahill, Bret Emerton en Harry Kewell zijn verleden tijd. De bekendste spelers op dit moment zijn Trent Sainsbury, Aaron Mooy en Ajdin Hrustic.

Gratis WK poule

Denk jij de verhoudingen tijdens dit WK te weten? Zet jouw kennis dan om in prijzen! Doe mee met de gratis WK poule van Voetbalwedden.net. Nodig al jouw vrienden en familie uit in jouw persoonlijke subleague en aan de haal met de eeuwige roem.

Gratis WK poule