Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie
Laatste WK tickets gaan om 11:00 in de verkoop!

Laatste WK tickets gaan om 11:00 in de verkoop!

WK 2022
27 September 2022
2

Wk ticketverkoop

Het aftellen is bijna voorbij. In minder dan twee maanden is het wereldkampioenschap voetbal in Qatar al begonnen. Heb jij nog geen kaarten en wil je hier toch graag bijzijn? Dan is vandaag jouw laatste kans om aan deze tickets te komen! Vandaag om 11:00 Nederlandse tijd gaan namelijk de laatste WK tickets in de verkoop.

Het is een droom van velen om ooit eens op een eindronde het Nederlands elftal aan te moedigen. Deze editie is dan alleen lastiger dan normaal. Omdat het WK in de winter gespeeld wordt is het voor veel mensen niet mogelijk om dit bij te wonen. Lukt het jou wel om vrij te krijgen maar heb je nog geen tickets? Sta dan om 11:00 paraat. De tickets worden verkocht aan degene die het eerst komt. 

18+ | Wat kost gokken jou? Stop op tijd | Algemene voorwaarden

 

Koop WK tickets!

 

FIFA verwacht drukte

Dit is het laatste officiële verkoopmoment voor WK kaarten van de FIFA. Daarom verwachten ze grote interesse. Iedereen die op dit moment nog niet aan een kaart is gekomen kan dit straks dus alsnog verwerkelijken. De verkoop van deze laatste tickets loopt door tot het einde van het WK. Tot de voorraad strekt blijft de kaartverkoop open.

Ticketmogelijkheden

Er zijn verschillende soorten tickets beschikbaar voor de WK wedstrijden. Individuele wedstrijden zullen in vier verschillende prijsklassen worden aangeboden. De exacte prijzen van deze wedstrijden variëren op basis van plek, teams en de fase van het toernooi. Bekijk voor de meest actuele prijzen altijd de website van de FIFA.

Geen tickets kunnen bemachtigen? Houdt dan de website alsnog in de gaten. De FIFA geeft ook aan dat er nog meerdere batches met tickets vrijgegeven worden de komende dagen. Pas op met wederverkopers op het internet. De tickets zijn gewild en er wordt veel fraude mee gepleegd. 

Koop WK tickets!

 

WK Game Voetbalwedden

Op 14 oktober start de inschrijving van de Voetbalwedden wk 2022 Game. Je kunt hiermee fantastische prijzen winnen en meedoen is helemaal gratis! Op de hoogte blijven van deze WK Game? Schrijf je dan hieronder in.

Gratis WK poule