Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Betcity gaat 50.000 Oranje shirts weggeven!

Betcity gaat 50.000 Oranje shirts weggeven!

WK 2022
20 september 2022
1

Betcity geeft 50.000 oranje shirts weg

Het WK 2022 komt er aan. Over twee maanden gaat het toernooi eindelijk beginnen. Het Nederlands elftal is gelukkig weer van de partij en we zijn voorzichtig optimistisch. Met Louis van Gaal hebben we een verrassende troef in handen. Ter voorbereiding op het WK komen bookmakers met mooie bonussen en promoties. Betcity gaat in ieder geval niet bij de pakken neerzitten.

Exacte informatie over hoe en wat is er nog niet. Maar het lijkt er sterk op dat Betcity maar liefst 50.000 Nederlands elftal shirts gaat weggeven onder leden van Betcity in de week voorafgaand het WK! Wie wil nou geen shirt van het Nederlands elftal?

Houd Voetbalwedden in de gaten

De exacte informatie over deze actie is nog niet vrijgegeven. Toch op de hoogte blijven van deze toffe actie? Houd de website van Voetbalwedden dan in de gaten! We brengen je direct op de hoogte over de actievoorwaarden, zodat jij de eerste bent die zo’n shirt kan bemachtigen!

Betcity

Betcity behoort tot een van de eerste operators die in het begin een licentie wisten te bemachtigen van de KSA. Er werd groots uitgepakt met veel tv reclame en op dit moment is Betcity een gevestigde speler op de Nederlandse markt. Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Betcity werd overgenomen door Entain. Daarmee verandert er overigens niets voor spelers van Betcity. Lees hier onze review over Betcity.

WK 2022

Wist je dat Voetbalwedden een WK game organiseert voor alle leden? Je kunt fantastische prijzen winnen en meespelen is volledig gratis! Bekijk hier alvast hoe dit spel eruit komt te zien en meld je aan!

WK game

 

Bron: Betcity