Wat kost gokken jou? Stop op tijd | 18+ | loketkansspel.nl | Gokken kan verslavend zijn, deel deze inhoud niet met minderjarigen | Speel bewust | Algemene voorwaarden zijn van toepassing | #Advertentie

Claim het Grote Speler WK shirt!

Claim het Grote Speler WK shirt!

WK 2022
1 november 2022
2

Betcity WK shirts Grote speler

Het is november en dat betekent dat het WK over minder dan drie weken begint! Tijdens grote eindrondes zijn er veel acties te verwachten. Zo heeft Betcity bekendgemaakt dat het Grote Speler shirts gaat weggeven aan nieuwe en bestaande spelers. 

Oranje shirts doen het altijd erg goed bij het Nederlandse volk. De Heineken rugnummer shirts in 2012 en de sambashirts in 2014 waren razend populair. Betcity komt met eenzelfde soort actie waarmee spelers gratis een oranje shirt kunnen claimen als ze een nieuw account aanmaken of al een account hebben.

Let op: de voorraad is beperkt, dus heb jij nog geen Betcity account? Maak deze dan snel aan en claim jouw shirt!

Claim gratis WK shirt

Moedig Nederland aan tijdens het WK

Met het oranje shirt van Betcity ben jij helemaal klaar voor het WK. Trek het shirt aan tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal en kijk samen met jouw vrienden de wedstrijden in de kroeg of bij iemand thuis. Ga jij naar het WK in Qatar? Ook dan is dit shirt ideaal om aan te doen.

Promotievoorwaarden

Het shirt is vanaf nu te claimen voor nieuwe en bestaande spelers van Betcity. Lees voordat je meespeelt altijd de promotievoorwaarden.

OP = OP! Deze promotie is alleen geldig voor spelers van 24 jaar en ouder. Per persoon kan één (1) T-shirt geclaimd worden. Zet een weddenschap van minimaal €20 op een weddenschap op het WK voetbal met minimum odds van 1.30. Na jouw weddenschap kan het een paar uur duren voordat je jouw shirt kunt claimen in je account. Je weddenschap kan een combi-weddenschap en een single bet zijn om in aanmerking te komen voor het Grote Speler shirt. Levering vindt plaats via DHL en van maandag tot en met zaterdag. Je ontvangt een Track en Trace per e-mail. Het kan een paar dagen duren totdat je T-shirt binnen is. De Bonusvoorwaarden en Algemene Voorwaarden van BetCity zijn van toepassing.

 

Claim gratis WK shirt

 

Speel mee met de Voetbalwedden WK Game!

Ook fan van Oranje? Speel tijdens het WK mee met het leukste WK spel van Nederland en maak kans op bizarre prijzen! Je speelt onder andere mee voor een voetbalreis naar Dortmund, een Samsung Smart tv en Xbox S Series. Aanmelden is makkelijk en snel gedaan en je kan direct jouw eigen WK subleague aanmaken. Nodig jouw vrienden uit en win ook nog eens een Bol.com cadeaukaart ter waarde van €250!

Wk poule gratis

Bron: Betcity